Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 30.12.09 23:49
« Re: Jsi druhej!!!
Tak, tak. Já tě lákal do Telče taky :-) Fotky celkem dobrý a projížďka cestou tam taky super. Přítulkyně je vidět jen lehce, ale třeba ji někdy na živo uvidíš ;-) Ale kdyby jsi byl neskutečně bystrý, tak by ses na ni podíval na webu (a nechal si to pro sebe) ;-) Však se snad brzo někde potkáme, třeba i s přítulkama :-) -
Wiii 30.12.09 23:15
« Re: Jsi druhej!!!
No a já už jsem šestej >:D :no: To je teda hodnoceni... Nejakej koncernák s francouzem v predu >:-[] >:-[] >:D Vsak vite, ze si delam prču ;-) Takže pánové, jak se daří... Thomasino, koukal jsem na fotky z Telče a měl jsem tam vyrazit s tebou :-( Moc pěkné ;-) :yes:
PS: myslim že by se mi libila tvá přítelkyně >:D aspon podle obrysu tváře ve voze... A tim si myslim, ze by ti d oka padla i ta má >:D >:D :-! :yes:
PPS: FRPE, to by musela byt verze 1,2 HTP aby to bylo ala Cupra >:D >:D >:-[] -
-
Thomasino 30.12.09 21:03
« Re: Muzika
Původně jsem sem dával fotky v rozlišení 900 bodů v marné naději, že to bez změny zobrazí web stejně. Bohužel na širokoúhlý formát to nehraje a zmenší na 800 bodů. Ale zmenšuje divně, kazí hodně ostrost fotek. Tak ty fotky teď postupně předělávám a z originálu rovnou změnšuji na 800 bodů, je to pak o kousek ostřejší ;-) Teď jsem zaměnil sérii Petrov.. A stahuji tedy tu poslední (horší) z Telče..
No ty voe White - já že sem frknu poslední dnešní příspěvek a jdu spát a zase přiletěl ten noční pták White Haus a zasejc vyspinkalej, pomilovanej, odpočatej viď ty kluku ušatá! >:-[]
A zase se mnou ospalým, unaveným, nepomilovaným človíčkem tady chce soupeřit do 3h do rána co? ;-)