Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 31.12.09  00:08

« Zítra budeš třetí ...

... tak se hezky vyspi Tomášku ...chichi.

No ty voe White - já že sem frknu poslední dnešní příspěvek a jdu spát a zase přiletěl ten noční pták White Haus a zasejc vyspinkalej, pomilovanej, odpočatej viď ty kluku ušatá! >:-[]

A zase se mnou ospalým, unaveným, nepomilovaným človíčkem tady chce soupeřit do 3h do rána co? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.12.09  00:05

« Re: Jsi druhej!!!

Myslíš třeba podobně "bystrý" jako já... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.12.09  00:00

Ještě by si ublinkl a to my nemáme rádi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  23:55

« Re: Re: Jsi druhej!!!

No Wiilík by jí chtěl naživo nejen vidět ... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  23:49

Tak, tak. Já tě lákal do Telče taky :-) Fotky celkem dobrý a projížďka cestou tam taky super. Přítulkyně je vidět jen lehce, ale třeba ji někdy na živo uvidíš ;-) Ale kdyby jsi byl neskutečně bystrý, tak by ses na ni podíval na webu (a nechal si to pro sebe) ;-) Však se snad brzo někde potkáme, třeba i s přítulkama :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  23:47

FrPindo, to jen ČuPřIČKA se snaží být tím, co GTI už dloouuhá leta je ;-) >:D Ale poslední dobou se jí to skoro daří, takže jako koncernový nevlastního brášku ji celkem bereme ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  23:15

No a já už jsem šestej >:D :no: To je teda hodnoceni... Nejakej koncernák s francouzem v predu >:-[] >:-[] >:D Vsak vite, ze si delam prču ;-) Takže pánové, jak se daří... Thomasino, koukal jsem na fotky z Telče a měl jsem tam vyrazit s tebou :-( Moc pěkné ;-) :yes:

PS: myslim že by se mi libila tvá přítelkyně >:D aspon podle obrysu tváře ve voze... A tim si myslim, ze by ti d oka padla i ta má >:D >:D :-! :yes:

PPS: FRPE, to by musela byt verze 1,2 HTP aby to bylo ala Cupra >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  23:15

« Re: Re: Jsi druhej!!!

Pane Tomáši, svezl byste mě v tom vašem nádherným červeným seatu? Moc se mě to vaše auto líbí a dle příspěvků musíte být super chlap, předpokládám že nejste zadán viďte? :-O

Jinak to GTI znamená že je ten Váš seat v provedení cupra? :yes: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  23:07

Jo, všiml jsem si. Ale nevadí.. Co je ale lepší, že jsou teď 2 GTI na prvních dvou místech!! >:D
  • 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  22:54

« Jsi druhej!!!

chichi >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  21:03

« Re: Muzika

Původně jsem sem dával fotky v rozlišení 900 bodů v marné naději, že to bez změny zobrazí web stejně. Bohužel na širokoúhlý formát to nehraje a zmenší na 800 bodů. Ale zmenšuje divně, kazí hodně ostrost fotek. Tak ty fotky teď postupně předělávám a z originálu rovnou změnšuji na 800 bodů, je to pak o kousek ostřejší ;-) Teď jsem zaměnil sérii Petrov.. A stahuji tedy tu poslední (horší) z Telče..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.09  20:31

No měl jsem nějaké starší nevyřízené záležitosti (za dobrotu na žebrotu)...
    Ale mrknu radši na ty fotky... ;-)

edit- no ta původní fotka je "ostřejší", ale je to vidět spíš jen na těch budovách...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  20:22

A hele, WL je zpátky! Bezva. Už jsem se lekl, že tě ty poslední dva dny znechutili uplně ;-) Schválně, koukni na mé 2 poslední fotky, jestli vidíš rozdíl v kvalitě. Nevím, jestli jsi sledoval odpolední diskuzi u MIKA..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.09  17:53

Frpe, touha mít poslední slovo je docela přirozená věc, důležité ovšem je, umět si ji přiznat, s čímž zrovna já nemám vůbec žádný problém..., viz i naše noční "soutěž" :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  16:21

Italsky neumím, to nepůjde.. Nevím, jestli nutně musím mít poslední slovo, ale na tvé "vtipné" poznámky nešlo nereagovat! >:D ;-)
    Já u toho zvládám pracovat, ty ne??
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 30.12.09  16:17

« Re: Re: Super kára

no můj příspěvek byl 299..tvůj je 300 .. asi .. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  16:13

« Re: Re: Muzika

Ne koncovku tvého výfuku na Golfu a jeho vypečený motor ... >:D

Heleď sleduji, že jsi jako Ronault a WL - taky vždy musíš mít poslední slovo co?

Teď vážně - jdu něco dělat, tak se tu zatím nauč základy italštiny a večer něco napíšu ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  16:08

Myslel jsi kouře od tvých úst?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  15:53

« Re: Re: Muzika

É tutto fumo e niente arrosto - pro metalovou vymytou hlavu tzn. v překladu : Plno kouře a přece se nic nepeče ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.09  15:51

« Re: Super kára

Úvěr, samozřejmě ;-) Už C-MAX byl na úvěr, proto šel celkem bez větších problémů ukončit a prodat.. Doba leasingů skončila.. A nebylo..

P.S.: gratulace ke kulatému třístému příspěvku! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…