Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 31.12.09 21:36
« Re: Samolepka
Ahoj Frpe, tak to gratulace, jsi bystrej kluk ;-) Ale nech si to pro sebe, pokud někdo bude moc chtít, tak po chvilce hledání najde, není to těžký..
Vás Blesk Mc Queen :-)
P.S: Talio, vyfoukl jsi mi příspěvek 333 :'-( A to jsem měl dnes na tachecu zrovna 3333 najetých kilometrů s GTI! :-) -
Wiii 31.12.09 13:34
« Re: Jsi druhej!!!
Hele Canon G11 je urcite skvelej, o tom nepochybuju, ale tim, ze ten fotak vyuziju jen na foceni auta a foceni na dovolene jsem si poridil to nejrozumnejsi v kategorii cena/vykon... A to najdes v me diskuzi >:D >:D takhle se lidi nalákávaj >:D
Jinak s tou tvou pritelkyni si teda pockam nazivo >:D :yes: -
R36 31.12.09 10:05
« Re: Re: Super kára
tož to máš pravdu, špatně jsem se vyjádřil. Takže spíš kvůli kombinaci 4x4 DSG. Není nad jízdní styl motokára. Znám z R32. Elektronická uzávěrka potěší ale není všemocná - nehledě na to že se snaží jen dostat kolo na zem a s vlastním difem má společný jen název. -
Thomasino 31.12.09 00:21
« Re: Zítra budeš třetí ...
Frpíčku, myslím, že za týden budu tak osmý až desátý.. A stejně budu nadále v pohodě jako nyní, ikdyž musím přiznat, že být v TOP 5 aspoň pár dní je samozřejmě čest! ;-) Ale nejvíce mě těší si užívat nového miláčka a užívat si ho dle "návodu" prodejce - viz.komentář dole pod fotkou a cedule na fotce:
Já jdu spát, mějte se tu :-)