Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.01.10 14:18
« Re: Minisraz Brno SO 2.1. v 11 hod, Tesco Královo Pole
Sraz proběhl úspěšně :-) , účast nakonec vypadala takto:
Mojito s Polem (asi byl doma hodný a FeFe mu ho půjčila)
Thomasino s GTI
S-MIKE s Ibizou
Berustina s Cuprou
Ricardo a Suzuki Wagon
Nasťa s Mazdou MPS
A krátce se pak na závěr stavil i Merkur.
Přidal jsem pár fotek pod recenzi :-) -
Co-pilot 02.01.10 00:58
« Re: Minisraz Brno SO 2.1. v 11 hod, Tesco Královo Pole
Ahoj ve spolek! Sice o den později, ale přeji všem na MACZ vše nej do nového roku. Hlavně brněnské "klice" a všem, se kterými jsem se měl možnost loni osobně setkat.
Thomasino - nejsem v Brně, takže na sraz bohužel nedorazím. ;-\ -
Thomasino 01.01.10 23:36
« Minisraz Brno SO 2.1. v 11 hod, Tesco Královo Pole
Zítra v sobotu 2.1.2010 bude minisraz v Brně. TESCO Královo Pole, v zadní části parkoviště nalevo pod druhými jezdícími schody.
účast:
Thomasino
S-MIKE
Mojito
asi Ricardo
další? Co-Pilot, Berustina?
GPS: 49°13'0.49"N, 16°36'29.907"E
-
Thomasino 01.01.10 20:06
« Re: Zase na chvilku v čele
Jen KTMiko, dneska. Dostal jsem 9-10-9, což je v jeho podání pro mě docela úspěch.. Také hodnotil 106 GTI a protože má hodně málo hodnocení, tak díky třem devítkám hodně spadl.. Já už těch devítek pár mám, nyní je to už podruhé, co jsem dostal dvě v jednom hodnocení ;-\ Uvidíme časem, proti jiným v TOP 10 mám těch hodnocení stále dost málo a tudíž není pořadí zatím zdaleka konečné.. -
Thomasino 01.01.10 19:55
« Zase na chvilku v čele :-)
No ještě bych nejásal, není všem dnům konec ;-) Zatím hodnotilo jen 85 lidí.. Když zůstanu za pár týdnů v TOP 10, budu rád :-)
Každopádně jsem dnes dokončil přepracování fotogalerie a vyměnil většinu fotek, aby se zobrazovaly o něco ostřeji.. Také jsem promazal pár těch oficiálních, těch tam bylo dle některých až moc :-) A snažil jsem se více zachovat řazení po 3 nebo 6-ti fotkách, aby to mělo hezčí "štábní kulturu" :-! -
Thomasino 01.01.10 15:13
« Re: Vše NEJ v novém roce 2010 přeje Thomasino a GTI !!
Ahojte, díky moc za přání a jednou ještě všechno nejlepší i Vám!!
U nás se moc nepije, přítulkyně nepije vůbec, takže já jsem si dal dvě sklenky dobrého portského a ona si přiťukla vodou :-) No a ve dvě jsme šli spát :-) My nejen že "nehrajeme" moc na vánoce, ale ani silvestr nás zvláště moc nebere ;-) Ale jako pár dní volna po tom fofru v posledním čtvrtletí je to bezva! :-)
Co se týče mně,tak nasťovo MPS je fajn,ale už ho znám,GTI to stejný,takže jsem nejvíc obdivoval beruštinovu Cupru -krásná barva,super interiér a vzhled :yes: .
Doufám,že se příště slezem po obědě (pokud to bude zase sobota) a nebude taková ,,klendra,, :-(
btw : u fotek jsi zapomněl na Merkura!