Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 13.12.10  18:35

« Re: GRAND TOURISMO 5 na PS3 - už ji někdo máte?

Ahoj Ajine! Tebe jsem tu dlouho neviděl! Píšete o tom chlapci tak, že bych si skoro zahrál....ale přes hry jsem trochu nepolíben...a ještě bych ztrácel spoustu času, jak se znám.....Jen mě tak napadlo, že občas mám v autě takový zvláštní pocit, hlavně po dlouhých cestách, teď třeba mezi Bruselem a Prahou, jezdím v noci....že to vlastně není reálné, že je to na počítači....a to je vždycky čas zastavit se někde na pumpě.... 8-s >:D A po dojezdu, když člověk řídí přes osm hodin, ještě člověk doma tak dvě hodinky "řídí" i za stolem.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 13.12.10  17:54

Pokud můžu říct něco za sebe a některé Modočleny, jsme hráči Xboxu a tam paříme Forzu motorsport. Proto jsme na GT5 dlouho čekali pro srovnání, neboť podle mě Forza do té doby neměla konkurenci. Jeden z nás má doma obě konzole a k nim nový Porsche volant [odkaz] , který funguje na obě, včetně spojky a manuálu. A musím říct, že co se grafiky týká tak GT5 je teď špička, Ring je tam úplně skvělý, ale jinak u mě stále vítězí Forza a to jak rozmanitostí vozů, včetně tuningu a vlastních designů tak módem poškození a jízdy. Na to, že GT5 trvalo tolik let a v plné grafice jsou tam jen některé vozy a ostatní vypadají tak nějak hůř a bez interieru, mě to trochu zklamalo a na všechno se tam dlouho čeká a moc kliká, ještě jsem zvědavý na multiplayer ten jsem ještě nezkusil.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 13.12.10  14:23

tohle je ovšem úlet... vždyť tam sedí i tvary a barvy stromů:-P
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.12.10  00:08

Talio, F1 2010 sice mám "půjčené", ale ještě jsem to nezkoušel. Ale F1 mě až tak nebere jako plechová auta, jednak jezdí F1 moc rychle a neblíží se to reálu našich aut :-( (zatím) a taky raději koukám na krásná auta typu M3, 911, Caterham apod. :-)

On má být v dohlednu nový GRID ?? Kdy?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.12.10  23:55

SUPER srovnání !! :yes:
    Tak to je další důvod, proč jít do PS3 a GT5. Mají to nyní v setu asi za 8300-8500 Kč. Včetně jednoho bezdrátového ovladače a druhý může být k tomu za polovinu normální ceny. Ale bude to chtít samozřejmě volant a nevím, jestli ten můj co je k PC a taky na PS2 s tím bude fungovat. Ale kdyžtak koupím nový, tenhle byla stejně taková levná provizorka a už ho mám 3 roky >:-[]

P.S.: Jen v té hře je ta trať občas pomalovaná méně než v reálu >:D Ale aby člověk natrénoval Ring to asi nemá chybu, jen si musí vybrat správné auto ;-) V mém případě třeba Golf GTI 5, jelikož GTI 6 tam není :-(
    Za to tam je má toužebně očekánavá Toyota FT-86 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 12.12.10  23:29

krasne srovnani na Nordschleife ;) a zaroven hodne dobry duvod poridit si PS3+GT5 :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 12.12.10  23:23

tak jsem si to splet >:D masakr teda..smekám
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 12.12.10  23:03

Naopak, víc se mu třepe v nereálnu >:D Je fakt, že ta grafika vypadá líp než realita.
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 12.12.10  22:58

Cobot: v reálu se pilotovi víc třepe škeble >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 12.12.10  22:54

Nemá to s tim moc společnýho, ale nedávno jsem to viděl a přišlo mi to zajímavý.
    Rfactor vs. real na Monze
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 12.12.10  22:28

Tome: a na kompu jsi nezkoušel třeba F1 2010 ? ale to chce taky volant.. jsem taky zvědavej na GRID3 co vyjde :-) mě na GT5 mrzí ty zvuky při nárazu do betonový zdi a prakticky nulovej model poškození..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.12.10  20:36

Jezdím občas (a vždy jsem jezdil) hry jen na PC, o GT4 jsem hodně četl a slyšel, ale GT5 se mi moc líbí. S hodně slušnou grafikou mám na PC Racedriver GRID, dříve jsem hodně hrál Toca Race Driver 2 a Toca Race Driver 3, pak mám RACE 07 - WTCC a rozšíření na GTR Evoloution, kde je taky Ring. Chování aut je tady docela slušné, ale grafika proti Gridu dost pokulhává. Ale je tady Brno, na kterém jsem před svojí první jízdou v reálu s GTI dost trénoval abych se naučil stopu :-)
    Asi budu muset dost pouvažovat, jestli nejít do PS3+GT5 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 12.12.10  20:28

zdar :-)

hele paril jsem to parkrat u kamarada a je to pecka..nordschleife je bez chyb,napr. v gt4 je adenauer-forst jinej nez v realu..kazdopadne ukoly od amg na norschleife jsem si uzil :-) ..grafika je super,chovani aut je asi hodne realne,ale chce to volant ;-) ..takze ano,stoji to za to..
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.12.10  20:13

« GRAND TOURISMO 5 na PS3 - už ji někdo máte?

Ahojte, dneska jsem chvilku koukal u prodejny SONY na demo Grand Tourismo 5 a ta grafika vypadá fakt super a je tam spousta nádherných aut :yes:
    Už to někdo máte? Jaké z toho máte dojmy co se týká reality chování aut? Stojí to za to? Myslím, že jsem tam zahlédl pár záběrů i z Ringu ;-)

Zde je recenze, jdu mrknout jak to hodnotí:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.10  21:50

« Re: Kdyby měl někdo zájem řídit F430 na okruhu...

Tak co Ronaulte, taky jsi dal preventivně výpověď? ;-) >:D
    To nevadí, že ještě nemáš pracovní smlouvu, to je nepatrný detail :-! Jsem zvědavý, jak to bude pokračovat. Ti schopní doktoři by si jistě lepší výplaty zasloužili, to zase jooo, ale druhá věc je, že nyní asi není moc z čeho brát a v soukromých firmách se taky šetří kde se dá, platy šly dolů a spousta lidí nemá práci jistou... Podle mě tak 3/4 těch doktorů tu výpověď časem zase stáhnou, protože se jim nebude chtít stěhovat za prací na západ, nebo zjistí že je tam až tak s otevřenou náručí nečekají ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.12.10  22:25

Pobočka BMW, nevím, nevím, ale nějaký ten autobazar bude v kždé pr.deli určitě i tam... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.12.10  19:58

No proč, protože jedna bavorská obec nabízí lékaři, který zde nastoupí jako praktik, že uzenář bude zdarma dodávat do jeho domácnosti masné výrobky, květinářka květiny do ordinace, místní hoteliérka jej zdarma ubytuje do doby než si najde vlastní bydlení.... a beztak by se našla místní pobočka BMW, která... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.12.10  18:45

Jooo, tak joooo :-) Pak nechápu, proč chtějí stávkovat a odcházet za horším ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.12.10  18:15

To bylo samozřejmě za hodinu, naivko ;-) 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.12.10  17:41

Tak ono 17 tisíc týdně není zase tak hrozné, to by jsi mohl pár let vydržet, ne? >:-[]
    To víš, praxe je praxe...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…