Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 05.01.10 21:53
« Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...
No kdopak asi? Přece červené GTI! ;-) Vždyť jsem sebekriticky říkal už když jsem byl v TOP 5, že skončím spíše na konci TOP 10 :-)
Trochu rozmazaná fotka u tebe v galerce, ale nějaký ten screen obrazovky jsem si na památku taky udělal, neboj ;-) -
Thomasino 02.01.10 20:45
« Re: Thomasino, slez o stupínek níž, rušíš mě tu ...
Frpíčku, proč bych měl slézt níže? Vždyť jsi o kousek výše než já? Nebo jsi nebyl?? Já fotky přidal, ale jen tři, abych nechal prostor pro ostatní, když jsem je sem dával první a pak byl celé odpoledne pryč ;-)
Ale je pravda, že dvě Cupry je až nějak moc ;-) Ale ono se to stále mění, takže kdo ví co bude za pár dní.. -
Thomasino 02.01.10 20:19
« Re: Re: < Re: Re: < Re: Minisraz Brno SO 2.1. v 11 hod, Tesco Královo Pole
Mě byla pravda trochu zima (jsem přece orientován orientálně a tedy na teplo), ale Mojitovi, který se opět neoblékl, musela být mnohem větší! >:D
Barevně jsme to museli trošku poladit a přeskládat, moc barev na výběr nebylo >:D Doufal jsem, že když si Mojito přečte že dorazí žlutá Cupra, že přijede zeleným Roccem. On však sice byl krátce na MACZ (což jsem právě zaregistroval a nevolal jsem mu proto), nicméně se nekoukl ani ke mě, ani k Mikovi na aktualizované info o srazu :-(
Už aby bylo teplo, pak můžeme dělat srazy pro mě za mě klidně v Rožnově ;-) -
white label 02.01.10 15:57
« Re: Re: < Re: Minisraz Brno SO 2.1. v 11 hod, Tesco Královo Pole
Sibiř to byla asi hlavně pro ty s těmi coldhatchi, druhá skupina byla jistě v pohodě a patřičně vysmátá... ;-) >:-[]
Např. můj hatch je tak hot, že vyhřívání sedadel nepoužívám ani v největších mrazech..., nechápu proč se do něj něco podobného vůbec nabízí...? :-O >:D