Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 06.01.10 00:16
« Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...
Navíc žádná paní Thomasinová není, takže nevím koho tím myslíš :-) A přítulkyně je svobodná a nezadaná, takže si může dělat co chce a taky podle sebe, budeš si to muset domluvit sám ;-)
A to že jsi neměl dloho se.xování, začíná být na tobě už dost vidět >:-[] >:D -
Vampix(Diesel Power) 06.01.10 00:15
Ale tak jo, dobře se mám, sedím takže co víc si přát >:D
No Brno je jedno z mých oblíbených měst ČR, ale když tak přemýšlím a koukám na zásoby indulony, tak budu asi muset počkat až mně zase pustí z domova na nákupy... Takže asi bohužel ;-\ -
Vampix(Diesel Power) 06.01.10 00:10
děs běs, zapnu si takhle diskuse live a co nevidím ne že by byla teplometská diskuse u Wii, ale tohle je horší jak prasečí chřipka >:D Obávám se o sexuální zaměření budoucí generace ma.cz respektive českých řidičů, jinak dobrý večer -
FRPE 06.01.10 00:09
« Re: Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...
Ty mě hecuješ pane! Prů.jem byl skutečně velká překážka proč jsem nejel do Práglu na sraz. Ale druhej problém který trvá dosud je ten, že já nemůžu vyjet z garáže. Dělá se u nás na dvoře zámkovka a nedodělala se kvůli počasí a to je ten svízel. Budu moct cca koncem ledna ... :-(
Ale ještě mě takhle dvakrát třikrát hecni a jsem v Brně jestě dnes, zítra, včera ... 8-s -
Thomasino 06.01.10 00:01
Tak pokud držíte tradici i v Rožnově, brzo si udělám výlet a okouknu tu tvoji mladou paní pořádně! ;-)
Frpe, moji manželku ti klidně na chvilku půjčím, myslím ale tu bejvalou >:D Jinou nemám.. Ta s tebou bude asi rychle hotová ;-)
No já jen že když máš plnou hubu řečí, že by ses pochlapil a přijel konečně na nějaký sraz (ať už Brno nebo Praha) a nevymlouval se na svůj kone.čník jako tuhle :-) Beztak byl jen přesouloženej >:D -
FRPE 06.01.10 00:01
WL - já vím, ty nejsi Brnák ale známej říkal, že to tam takhle opravdu chodí. Jedeš na návštěvu - dají tě najíst, napít, dotankují tě plnou nádrž v autě no a když vidí na tvých očích, že máš jedno oko rudý, než to druhý a tzv. tě svítí kontrolka se.xu tak tě pohostinný Brňan nabídne na noc i ženu ... >:D
Já osobně v tom nic špatnýho nevidím, pokud je Tomáš takhle galantní k návštěvám a vzhledem k tomu že jsem se.x nyní 3x měsíce neměl - jeho nabídku návštěvy rád využiji a předpokládám, že se u nich zdržím minimálně 14x dní ... >:D >:D >:D >:D -
white label 05.01.10 23:54
Jaký hatelist, v tom se FRPE shodnem, u nás takový zvyk sice nemáme, ale ze slušnosti a úcty k místní brněnské tradici přece nepohrdnem..., tradice se mají ctít a zachovávat..., kdo by taky pak do toho Brna jinak jezdil, že... ;-) >:D -
FRPE 05.01.10 23:48
Do Brna v tomhle marastu ne. Navíc mě sraz takhle nahonem přijde trochu ukvapený, tím netvrdím že bych Vás rád neviděl. Já to mám do Brna cca střelbou 3h cesty, normálně cca 3,5-4h a jet tam jen na otočku kvůli pár fotkám u Campusu mě přijde drahý výlet ... ;-\
Představoval bych si něco s noclehem, že zajdeme někam po focení a seznámení do hospůdky, probereme živý mrtvý a pak hajdy na kutě a druhý den za střízliva domů.
Znáš přece ten Brněnskej zvyk Tomáši ne? je podobnej tomu eskymáckýmu, tzn. hostitel hostovi půjčí na noc svoji manželku ev. přítelkyni která je velmi ale velmi pohostinná ... :yes: >:-[] >:D ;-)
PS : Šacuji to že až si tohle přečteš, dostanu svůj první hate-list. PS : Sranda, promiň! -
Thomasino 05.01.10 23:41
Přiznám, že trochu ctižádostivej ano, ale na druhou stranu maso kvůli tomu levnější nebude a horší spaní mít taky nebudu ;-)
Jen mi bylo divné, že Cupra a Rocco od tebe dostaly 10 a GTI, které je velmi podobné a v něčem i lepší (nejen podle mě, ale podle testů), dostane 9 :-( Tak jsem se tě služně zeptal v SZ na tvůj názor a vysvětlení, nemám pocit, že bych se snažil nějak loudit lepší známky. Za to mě to zase nestojí a už jsem si zvykl, že zdaleka ne všechno tady má logiku >:D -
FRPE 05.01.10 22:38
« Re: Re: Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...
Thomasino - je strašně ctižádostivej kluk. Říkal jsem mu že mu zvednu sledovanost a on teda že to bere. Představ si Řezníku - že přijede pofotit se mnou auta na plzeňský náměstí. Před chvílí psal sms - že je u Rokycan. Já ho ale převezu, vypnul jsem mobil a jdu dělat jako že spím, takže sem z Brna jel zbytečně !!! >:-[] ;-) >:D :yes:
PS : Za chvíli někomu uštědřím svůj 1000x příspěvek!