Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  00:17

« Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...

Tak až teď !! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  00:17

Tak už 400-stý příspěvek ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  00:16

Navíc žádná paní Thomasinová není, takže nevím koho tím myslíš :-) A přítulkyně je svobodná a nezadaná, takže si může dělat co chce a taky podle sebe, budeš si to muset domluvit sám ;-)
    A to že jsi neměl dloho se.xování, začíná být na tobě už dost vidět >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  00:15

Ale tak jo, dobře se mám, sedím takže co víc si přát >:D

No Brno je jedno z mých oblíbených měst ČR, ale když tak přemýšlím a koukám na zásoby indulony, tak budu asi muset počkat až mně zase pustí z domova na nákupy... Takže asi bohužel ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  00:13

Už si čtu, k čemu je ten HATELIST ;-)

Frpe, to jsou jen ty tvé výmluvy.. Průjem, dlažba... Co bude příště?? >:D Trochu to vylepši :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.01.10  00:12

« Re: Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...

No ty jsi tu zrovna chyběl ty morááálisto!!!

nazdar chlape, jak je? Nechceš jet taky do Brna na 14x dní se.xu, teda dovolený? Thomasino bude jistě velmi rád. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.01.10  00:11

Paní Thomasinová by nám dvěma připravila chutný sendvič ... >:D >:D a tomášek by u toho mohl něco pofotit ... >:D >:D >:D

PS : KONEC srandy, neb se Tomík urazí.
    PSS:Už vážně jdu dělat hají
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  00:10

děs běs, zapnu si takhle diskuse live a co nevidím ne že by byla teplometská diskuse u Wii, ale tohle je horší jak prasečí chřipka >:D Obávám se o sexuální zaměření budoucí generace ma.cz respektive českých řidičů, jinak dobrý večer
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.01.10  00:09

Ty mě hecuješ pane! Prů.jem byl skutečně velká překážka proč jsem nejel do Práglu na sraz. Ale druhej problém který trvá dosud je ten, že já nemůžu vyjet z garáže. Dělá se u nás na dvoře zámkovka a nedodělala se kvůli počasí a to je ten svízel. Budu moct cca koncem ledna ... :-(

Ale ještě mě takhle dvakrát třikrát hecni a jsem v Brně jestě dnes, zítra, včera ... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  00:06

Th
    Neumíš číst, že u nás takový zvyk nemáme..., takže k nám pomůcky sebou, ogare... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  00:04

No tak to já bych (s dovolením) přijel jen "na skok" ještě před tebou FRPE, na 14x dní grupáčku času zrovna teď nemám... :-O >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  00:01

Tak pokud držíte tradici i v Rožnově, brzo si udělám výlet a okouknu tu tvoji mladou paní pořádně! ;-)

Frpe, moji manželku ti klidně na chvilku půjčím, myslím ale tu bejvalou >:D Jinou nemám.. Ta s tebou bude asi rychle hotová ;-)
    No já jen že když máš plnou hubu řečí, že by ses pochlapil a přijel konečně na nějaký sraz (ať už Brno nebo Praha) a nevymlouval se na svůj kone.čník jako tuhle :-) Beztak byl jen přesouloženej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.01.10  00:01

WL - já vím, ty nejsi Brnák ale známej říkal, že to tam takhle opravdu chodí. Jedeš na návštěvu - dají tě najíst, napít, dotankují tě plnou nádrž v autě no a když vidí na tvých očích, že máš jedno oko rudý, než to druhý a tzv. tě svítí kontrolka se.xu tak tě pohostinný Brňan nabídne na noc i ženu ... >:D

Já osobně v tom nic špatnýho nevidím, pokud je Tomáš takhle galantní k návštěvám a vzhledem k tomu že jsem se.x nyní 3x měsíce neměl - jeho nabídku návštěvy rád využiji a předpokládám, že se u nich zdržím minimálně 14x dní ... >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  23:54

Jaký hatelist, v tom se FRPE shodnem, u nás takový zvyk sice nemáme, ale ze slušnosti a úcty k místní brněnské tradici přece nepohrdnem..., tradice se mají ctít a zachovávat..., kdo by taky pak do toho Brna jinak jezdil, že... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.01.10  23:48

Do Brna v tomhle marastu ne. Navíc mě sraz takhle nahonem přijde trochu ukvapený, tím netvrdím že bych Vás rád neviděl. Já to mám do Brna cca střelbou 3h cesty, normálně cca 3,5-4h a jet tam jen na otočku kvůli pár fotkám u Campusu mě přijde drahý výlet ... ;-\

Představoval bych si něco s noclehem, že zajdeme někam po focení a seznámení do hospůdky, probereme živý mrtvý a pak hajdy na kutě a druhý den za střízliva domů.

Znáš přece ten Brněnskej zvyk Tomáši ne? je podobnej tomu eskymáckýmu, tzn. hostitel hostovi půjčí na noc svoji manželku ev. přítelkyni která je velmi ale velmi pohostinná ... :yes: >:-[] >:D ;-)

PS : Šacuji to že až si tohle přečteš, dostanu svůj první hate-list. PS : Sranda, promiň!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.10  23:41

Přiznám, že trochu ctižádostivej ano, ale na druhou stranu maso kvůli tomu levnější nebude a horší spaní mít taky nebudu ;-)
    Jen mi bylo divné, že Cupra a Rocco od tebe dostaly 10 a GTI, které je velmi podobné a v něčem i lepší (nejen podle mě, ale podle testů), dostane 9 :-( Tak jsem se tě služně zeptal v SZ na tvůj názor a vysvětlení, nemám pocit, že bych se snažil nějak loudit lepší známky. Za to mě to zase nestojí a už jsem si zvykl, že zdaleka ne všechno tady má logiku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.10  23:31

No jo no, copak náš ukecánek FrPíček, že jo? >:D Ale aspoň je sranda a to je dobře.. Ale můžeš Frpe dorazit ve čtrvtek na sraz do Brna, co ty na to?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 05.01.10  22:41

« Re: Re: Re: Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...

To je teda ctižádostivej :-) . . .To jsem zvědav kam dojedeš >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.01.10  22:38

« Re: Re: Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...

Thomasino - je strašně ctižádostivej kluk. Říkal jsem mu že mu zvednu sledovanost a on teda že to bere. Představ si Řezníku - že přijede pofotit se mnou auta na plzeňský náměstí. Před chvílí psal sms - že je u Rokycan. Já ho ale převezu, vypnul jsem mobil a jdu dělat jako že spím, takže sem z Brna jel zbytečně !!! >:-[] ;-) >:D :yes:

PS : Za chvíli někomu uštědřím svůj 1000x příspěvek!
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 05.01.10  22:34

To není VW to je Golfem >:-[] . . .Netušil jsem že až tak moc prahneš po dobrých známkách ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…