Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 06.01.10 17:23
« Re: Velký sraz březen nebo duben
Zámky většinou otevírají od 1.4., proto by bylo lepší konec března. Ale to zase jsou povinné někde zimní a ne všichni je mají.. Pokud ovšem budeš mít čas něco kolem pojezdit a najít, bude to nejlpeší.. Já juknu na netu, jestli něco dalšího najdeme, kde by byla taková nějaká velká plocha nebo velké parkoviště.. To bývá u různých památek, obchoďáků apod. -
Thomasino 06.01.10 13:41
Koukal jsem na jejich stránky
[odkaz]
a vypadá to celkem dobře. Není to uplně levné to spaní (1550,- za dvoulůžák, takže 775,- na jednoho), ale zase to nebude žádná putika 4.cenové ;-) a přehnaně moc to taky není..
Probereme.. A kdo bude chtít (z těch mladších a otrlejších), může si vzít stan a nějaký kemp se jistě poblíž taky najde >:D -
Wiii 06.01.10 13:23
To by vůbec nebylo špatné... Ale zítra to ještě probereme... ;-) najdu víc info o Kotyzovi a nekde si nad tim sedneme.. teda pokud budes mit cas :-) :yes:
PS: Probíhají tam různá školení prakticky pořád, takze ceny by se meli dat prizpusobit poctu lidi ;-) :yes:
PPS: ale kvuli tomu to taky bude chtit brzou rezervaci ;-) ;-\ -
Thomasino 06.01.10 00:25
Na březen nebo duben domluvíme s WII-JEYem nějakou větší akci kolem Jihlavy, Humpolce nebo Pelhřimova, prostě někde "střed" naší malé zemičky ;-) Bude to i se spaním pro ty co budou chtít, jen se musí vymyslet nějaké odpovídající místo. Proto budeme rádi za návrhy či zkušenosti ;-) -
FRPE 06.01.10 00:21
« Re: Re: jéžiš šmarjá, kdopak ...
Domluv se s ostatníma - březen, rád s ostatníma přijedu, např. by jel : Martin Happy, Chobot, Dave a Jose takže to je zatím vše.
Paní Thomasinové budoucí se omlouváme, dále z WL zůstáváme u sledování hekotu na FV.cz a tam nám je dobře. Já tam osobně prohlížím dívky a pánovi z Rožnova utkvěli v očích kluci ... no
PS : Sorry všem a zítra už jen o autech! ;-)