Volkswagen Golf VI (Thomasino)
white label 07.01.10 11:51
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 hod CAMPUS Bohunice - už za hodinu !!
To byla jen na narážka na ten fonetický "formát" nicku, měl jsem za to, že je "esmajk" na tuto podobu spíš "lehce" alergický. >:-[]
Na cestě jsem, ale doma před barákem, odhazuju sníh, tady padal i ráno a dopoledne, po slibovaném slunci zatím ani památky, jak je u vás, doufám, že zima a tradičně bílo, když je sraz...? ;-) -
Thomasino 07.01.10 11:32
« DNES Minisraz Brno 12:30 hod CAMPUS Bohunice - už za hodinu !!
Tak naposledy shrnutí a připomenutí.
Dnes ve čtvrtek 7.1.2010 ve 12:30 hodin je sraz s WII-JAYem v Brně Bohunicích na velkém parkovišti před budovou Moravského zemského archivu (který v noci svítí červeně)
Moravský zemský archiv,
Brno, Palachovo náměstí 1,
Campus Square,
GPS: 49°10'32.228"N, 16°33'54.743"E
Viz.mapka a vyznačené parkoviště šedou barvou, červenou pak budova archivu:
Vypadá to pak takto (pohled z parkoviště na archiv):
účast:
WII-JAY
Thomasino
Mojito
FeFe
Ricardo
S-MIKE
asi Matheas
možná dokonce i COBALT cestou z Vídně :-)
Thomasino 06.01.10 22:19
« Minisraz Brno CT 7.1. 12:30 hod CAMPUS Bohunice
Tak znovu shrnutí a připomenutí.
Ve čtvrtek 7.1.2010 ve 12:30 hodin je sraz s WII-JAYem v Brně Bohunicích na velkém parkovišti před budovou Moravského zemského archivu (který v noci svítí červeně)
Moravský zemský archiv,
asi Mojito a FeFe
Ricardo
asi S-MIKE
asi Matheas
možná dokonce i COBALT cestou z Vídně :-)
Thomasino 06.01.10 19:14
« Re: Velký sraz březen nebo duben
To trochu znám.. Se svoji druhou ženou jsme se 2x rozcházeli a pak spolu zase žili dále a nakonec se stejně rozvedli ;-)
Vztahy jsou hodně složitá věc.. Pravda je, že s věkem se člověk naučí dělat větší kompromisy a zjistí, že nic není ideální a je přizpůsobivější, tolerantnější a snaživější :-)
v pripade fonetickeho formatu sveho nicku jsem alergickej az pri zakoktani.. a zkomoleni do podoby eses-majk. V takovem pripade a s ohledem na vedouci postaveni nasi skupiny v Topu pozaduji radeji ss - grupen fuhrer