Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  21:59

« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice

Logan má hodně dílů z předchozího Meganu, tedy Meganu II. Nový Megane je trojka, pokud vím, ne? :-) Když chceš být přesný.. Nevím jak je to s Cliem, já Renaulty moc nesleduji, Francouzi mě nějak moc popravdě neberou, kdysi jsem jednoho měl a raději zůstanu u německých nebo japonských aut, případně anglických ;-)

Jediná vyjímka by možná mohl být nějaký produkt Renault Sport, např. nový Megane RS Cup, pokud bude fakt slušný ;-) Ale zase se mi nějak moc nelíbí ten jejich design s fousy..
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.01.10  21:55

omyl Fefe.. byl jsem tady a uz nikdy (t.j. minimalne do zitrka) se nevratim! To je co? Jedno neuvazeny sluvko.. a jak to muze dopadnout :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  21:55

Thomasino: No jo, ale to musíš napsat, že mluvíš o dílech z Meganu I. Teda co já vím, tak u Logana by měla být spíše příbuznost s R19, která se v Turecku dělala snad někdy do roku 200X... Víš jak, nejsme v hospodě, ale na foru o autech, přesnost je důležitá. Ono můj Favorit má taky díly z Golfu, ale ne z tvého, že jo, ale z dvojky. ;-)
    Za 139 900, co teď chtějí za Thalii, je to adekvátní zboží. Ad thalia a logan... jsou tam nějaké společné ovladače, ale třeba karoserie a podvozek jsou jiné. Motory jo, 1,2 48 kW a 16V najdeš tam i tam.

No tak PD je podle jistého Ády nejlepší diesel všech dob ;-) Jinak ten 2,0 dCi je perfektní celkově ve své třídě. Škoda, že jej přestali dávat do Meganu v ČR, je jen v kombi, stejně jako 2,0 Tce.

Ad RS. Projeď, nebo až se budeš chystat, tak se ozvi, přidám se. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  21:50

Jéééé Michale,ty seš tady??? ehmmm.... :*) :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  21:47

Myslím, že to bylo předchozí Clio a předchozí Megane.. Je pravda, že aspoň podle fotek vypadá interiér v novém Megane u hodně lepší ;-) Až se projedu novým Meganem RS, tak ti pak řeknu ;-) Jinak Thalia a Logan mají hodně dílů společných, pokud vím.. Oboje jsou to ty nejlevnější modely a je to na nich znát.. Ale zase za ty prachy co by člověk chtěl, že?
    Ronaulte, ono ale není umění mít lepší motory než mělo donedávna VW s jeho PD! >:D To měli skoro všichni ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  21:31

Thomasino: Clio se ale vyrábí od roku 1992, Megane od roku 1995, takže je nutno vědět ze kterého Clia.
    Nebo tobě palubní deska Logana připomíná tu v Novém trojkovém Meganu? :-O

Motory Tce, 2,0 dCi (stále lepší než 2,0 TDI), hlavové airbagy, kartu místo klíče, nejlepší výsledky v EuroNCAP atd. atd. atd. nenajdeš v Loganu.

PS: Logan je podvozková platforma nová, jedině nová Thalia vychází z Clia II a ne současné trojky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.01.10  21:25

Fefe - mazu si te z telefonu..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  21:21

Četl jsi někdy podrobný popis z čeho všeho se přesně skládá Logan a tudíž i Sandero?? Já ano a je to slátanina Clia a Megana >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  21:17

Thomasino: Až na ten rozdíl, že VW dává do Škody stejnou techniku jako do VW, takže DSG, TSI, bixenony atd. Ale Renault dává do Dacie to, co on už nepoužívá, tedy krom 1,5 dCi, ale do Dacie dává jeho nejslabší varianty ;-)
    Bylo by to asi jako Zastava a Ferrari, taky jeden koncern. Teda místo Ferrari by u Renault-Nissan koncernu zabírat GT-R :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  21:16

A jóóó,vy myslíte s-mika....tak toho znám... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  21:15

Tak to se podívej pořádně na to video od Merkura o pár příspěvků dříve, určitě ho poznáš!! To je on, Evžen lovec žen ;-)

FEFE - kde máš MOJITA?? Vyšívá na fotkách?? :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  21:13

Ale já se pídím po tom samci,co tam zdolal toho Jaguára...Toho chci! >:-[] Já ho tam totiž nějak neviděla... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  21:11

Tvůj samec byl na srazu, neboj FeFe.. Házel mi prasátka od hlavy do objektivu :-) Ale příště na něj prosím dohlédni, jestli je dobře oblečen a má pořádné boty i do sněhu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.01.10  21:11

Už jsem zpátky v Brně. Ale ve středu jsem vyrážel ve 3:30 a to byla panečku jízda. :-) No aspoň jsem ověřil, že se dá jezdit i za 8 litrů ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  21:09

Kdo je tady samec???? :-O :-O :-O

A on byl na srazu??? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  21:08

Berustino, škoda že jsi nemohl :-) No co se dá dělat, tak zase příště ;-) Jaké je počasí na severu Čech?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.10  21:07

Taky jsem se tomu dneska zasmál... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  21:07

No je vidět, že je to jedna firma! >:D Jestli Renault nebo Dacia, vždyť je to podobné... To je jako VW a Škoda.. Asi někomu na marketinku došli nápady a začal opisovat od konkurence :-) Takže příští kupé se klidně může jmenovat Viper, nebo tak něco >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.01.10  21:03

Ahoj všem,

koukám, že se minisraz hodně vydařil. Počasí přálo a účast byla hojná. :'-( Asi to zase obrečím, že se nemohl. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  21:03

Thomasino, ty ses tady smál Black edition u Laguny, ale koukej, co mají teď u Dacie [odkaz] >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…