Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.01.10  23:01

« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice

Mojito - že jsem tam na tebe nikdy nenarazil. Dříve jsem jezdil na Avia, ale začalo tam být docele těsno. ;-) Řečkovice nespěchají, stejně mám teď spoustu práce, tak by to nemělo moc smysl. Jinak o víkendu jsem určitě v Brně. Thomasino navrhoval kafčo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  22:58

Taky chci ty Řečky průbnout, mám to asi 5 minut z domu :-)
    Ale příští mytí bude u profíků s tím voskem a teflonem, takže to bude muset počkat. Dnes to bylo vyjímečně kvůli srazu :-)

Ber., není to přímo Benzina, je to asi 30m za Benzinou směrem od centra, na stejné straně, tedy nalevo..
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  22:56

thomasino - není pravda,byl jsem v Blansku,jezdil jsem i po Brně ;-)

berustina - ahoj,ano,jinam nejezdím.Ty Řečkovice zkusím brzo,řekl bych do týdne....Jsi o víkendu v Brně?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  22:55

Ronaulte, tím si jsem jistý, že je to kombinace dílů z Clia a Meganu. Byl to hodně podrobný článek kdysi v Autocaru, ještě než začali Logana prodávat.. Ale hledat ho kvůli tobě nebudu ;-) Mám pocit, že nějaký věci především v interiéru jsou z Meganu, ale nebude to všechno.. Byla to kombinace Clio, Megane a Thalia (což je stejně předchozí Clio) + pár věcí nových, kterých chtěli využít v novém Cliu a dále..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.01.10  22:52

Ahoj,

Mojito: tvoje oblíbená wapka je Benzina ve Slatině?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  22:51

To není umění, když stojí celou dobu v garáži !! Pak se musíš koukat na zadek vysněného GT-R jen z Loganu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 07.01.10  22:49

Ahoj Thomasino! Já se chystám "spláchnout" clio už 2 týdny, ale současné počasí mi nepřeje, takže budu muset zřejmě počkat až na jarní tání...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  22:48

co-pilot - G11 fotí supr.,ale to je jedno,když to pak zmrším v HDR >:D ...rocco jsem neumývak 14 dní a to je můj rekord kterej hned tak nepřekonám ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  22:43

Ahoj Pilote! Byl jsem ve Slatině v mycím cetru vedle Benziny, Mojitova oblíbená myčka. Já to tam neměl daleko z Komárova z práce :-) Blíže by sica byla wapka na benzince OMV na Heršpické, ale tam se chystal Ricardo a je tam většinou narváno.. Risknul jsem to i s kartáčem, snad na tom nebudou žádné škrábance ;-) Teď už je to zase špinavé skoro stejně jako ráno, ale byl jsem udělat pak sám pár fotek, tak mám aspoň opět něco nafoceno :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  22:43

white label - jo četl jsem to >:D ..thomasino neumí držet jazyk za zuby :-(

Abychom rychleji našetřili na GT-R tak jsem si dobrovolně nechal spálit vlasový porost a tím vznikají velké úspory za gely!
    Mimochodem dnes jsem jel s Loganem za bílým GT-R - ááách!

Thomasino - vyxdrž, byl jsem na trenále,fotky asi zítra a asi žádná nebude lepší než ta z myčky :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 07.01.10  22:42

Ahoj Mojito, tak jak fotí G11? Povídej ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  22:39

Merkur - máš funkci kameramana :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  22:25

No jo, Ricardo a jeho rély letní gumy >:D Jo, chlapec se neponaučil z toho, jak jsem mu to já se svými 43 kW nandal na výjezdu z kruháče minule >:D >:D

Líbí se mi hláška: Lukášu, tak to čoveče né, takhlé. >:D :yes:

Jinak už jsem chtěl zdrbat Ricarda, že to neumí se spojkou a hned šlape plný plyn a pak jsem si uvědomil, že von ten vergl má automat >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 07.01.10  22:15

Ronault - video zde [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  22:13

Děcka, já to video neviděl :-( Hoďte sem odkaz. Děkuji mnohokrát
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  22:12

Fefe: paradox je ten, že já dneska při focení přejel přes patník do trávy (nešlo jej vidět přes sníh) a vytlačovat mě nemusel nikdo a že ten sníh, co máte v Brně, je taková slabá polovina toho, co my máme tady ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 07.01.10  22:08

Koukám, že sraz se opravdu vydařil. Účast více než bohatá. :yes: Někteří podali i vrcholové sportovní výkony, viz. s-mike v roli "Železného Zekona". >:D Už jsem měl strach, že chce Ricarda vytlačit až nahoru na ten svah. >:D Úctyhodný výkon. :-) Mojito zase mohl otestovat, jestli jeho nová "zbraň" G11 zvládá rozličné barvy (ty které nezvládá teď určitě pečlivě vybarvuje v PC >:D ).

Thomasino - kde jste byli s Mojitem "kartáčovat" vaše lidové vozy?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 07.01.10  22:08

>:D dobrou!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.01.10  22:06

Popravdě v Loganu z Meganu toho moc být nemůže. Karoserie je jiná, rozměry taky. Obě zadní nápravy nejsou multilinky, tam prostě Renault neboduje a taky k tomu nemá důvod. Megane II už měl většinu vychytávek dnešního Meg III, ten jen pokračuje. Třeba kontrolu tlaku Megane má od dvojky. Jak říkám, mě k Loganovi sedí spíše ta R19. Ono stačí se tam posadit a projet 8-s Zase za ty prachy.

Já jsem teda Renaultista, ale jen u některých modelů a taky si dokážu představit koupit jiné auto jiné značky. ;-)

RS divize, souhlas ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  22:04

Když tak zapřemýšlím,tak vlastně máte pravdu.On ten Michal je vážně dóóóst dobrej.Fakt je to borec... :-)
    Miku,všechno dobrý,jo a kdybych zas potřebovala pomoct s nějakou tou fotkou,tak napíšu,ano?? :*) ( >:-[] )

btw - víte co je paradox? Že dvoutunovýho Jaguára tlačil náš nadsamec s-mike a k Prckovi přiskočili rovnou dva samci...Kdo že mě to tam vlastně obskakoval...Thomasino a???
    Tímto bych vám kluci ráda poděkovala.Nebýt vás,tak tam hrabu doteď. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…