Volkswagen Golf VI (Thomasino)
berustina 07.01.10 23:01
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Mojito - že jsem tam na tebe nikdy nenarazil. Dříve jsem jezdil na Avia, ale začalo tam být docele těsno. ;-) Řečkovice nespěchají, stejně mám teď spoustu práce, tak by to nemělo moc smysl. Jinak o víkendu jsem určitě v Brně. Thomasino navrhoval kafčo. ;-) -
Thomasino 07.01.10 22:58
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Taky chci ty Řečky průbnout, mám to asi 5 minut z domu :-)
Ale příští mytí bude u profíků s tím voskem a teflonem, takže to bude muset počkat. Dnes to bylo vyjímečně kvůli srazu :-)
Ber., není to přímo Benzina, je to asi 30m za Benzinou směrem od centra, na stejné straně, tedy nalevo.. -
Thomasino 07.01.10 22:55
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Ronaulte, tím si jsem jistý, že je to kombinace dílů z Clia a Meganu. Byl to hodně podrobný článek kdysi v Autocaru, ještě než začali Logana prodávat.. Ale hledat ho kvůli tobě nebudu ;-) Mám pocit, že nějaký věci především v interiéru jsou z Meganu, ale nebude to všechno.. Byla to kombinace Clio, Megane a Thalia (což je stejně předchozí Clio) + pár věcí nových, kterých chtěli využít v novém Cliu a dále.. -
Thomasino 07.01.10 22:43
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Ahoj Pilote! Byl jsem ve Slatině v mycím cetru vedle Benziny, Mojitova oblíbená myčka. Já to tam neměl daleko z Komárova z práce :-) Blíže by sica byla wapka na benzince OMV na Heršpické, ale tam se chystal Ricardo a je tam většinou narváno.. Risknul jsem to i s kartáčem, snad na tom nebudou žádné škrábance ;-) Teď už je to zase špinavé skoro stejně jako ráno, ale byl jsem udělat pak sám pár fotek, tak mám aspoň opět něco nafoceno :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10 22:43
white label - jo četl jsem to >:D ..thomasino neumí držet jazyk za zuby :-(
Abychom rychleji našetřili na GT-R tak jsem si dobrovolně nechal spálit vlasový porost a tím vznikají velké úspory za gely!
Mimochodem dnes jsem jel s Loganem za bílým GT-R - ááách!
Thomasino - vyxdrž, byl jsem na trenále,fotky asi zítra a asi žádná nebude lepší než ta z myčky :-( -
Ronault. 07.01.10 22:25
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
No jo, Ricardo a jeho rély letní gumy >:D Jo, chlapec se neponaučil z toho, jak jsem mu to já se svými 43 kW nandal na výjezdu z kruháče minule >:D >:D
Líbí se mi hláška: Lukášu, tak to čoveče né, takhlé. >:D :yes:
Jinak už jsem chtěl zdrbat Ricarda, že to neumí se spojkou a hned šlape plný plyn a pak jsem si uvědomil, že von ten vergl má automat >:-[] -
Co-pilot 07.01.10 22:08
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Koukám, že sraz se opravdu vydařil. Účast více než bohatá. :yes: Někteří podali i vrcholové sportovní výkony, viz. s-mike v roli "Železného Zekona". >:D Už jsem měl strach, že chce Ricarda vytlačit až nahoru na ten svah. >:D Úctyhodný výkon. :-) Mojito zase mohl otestovat, jestli jeho nová "zbraň" G11 zvládá rozličné barvy (ty které nezvládá teď určitě pečlivě vybarvuje v PC >:D ).
Thomasino - kde jste byli s Mojitem "kartáčovat" vaše lidové vozy? -
Ronault. 07.01.10 22:06
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Popravdě v Loganu z Meganu toho moc být nemůže. Karoserie je jiná, rozměry taky. Obě zadní nápravy nejsou multilinky, tam prostě Renault neboduje a taky k tomu nemá důvod. Megane II už měl většinu vychytávek dnešního Meg III, ten jen pokračuje. Třeba kontrolu tlaku Megane má od dvojky. Jak říkám, mě k Loganovi sedí spíše ta R19. Ono stačí se tam posadit a projet 8-s Zase za ty prachy.
Já jsem teda Renaultista, ale jen u některých modelů a taky si dokážu představit koupit jiné auto jiné značky. ;-)
RS divize, souhlas ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10 22:04
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Když tak zapřemýšlím,tak vlastně máte pravdu.On ten Michal je vážně dóóóst dobrej.Fakt je to borec... :-)
Miku,všechno dobrý,jo a kdybych zas potřebovala pomoct s nějakou tou fotkou,tak napíšu,ano?? :*) ( >:-[] )
btw - víte co je paradox? Že dvoutunovýho Jaguára tlačil náš nadsamec s-mike a k Prckovi přiskočili rovnou dva samci...Kdo že mě to tam vlastně obskakoval...Thomasino a???
Tímto bych vám kluci ráda poděkovala.Nebýt vás,tak tam hrabu doteď. >:D