Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10 23:35
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
berustina - s těmi boxy máš pravdu,ale když tam přijedu tak čekám max. 5 minut.Musíš vědět kdy tam jet! >:-[] .Benzina nemá wapku ale postřikovač květin 8-s 8-s.S tím nemůžeš umýt podběhy,vnitřky elektronů a o podvozku ani nemluvím
-
Thomasino 07.01.10 23:33
To máš v notebooku nebo stolní PC? Tam je 7200 rpm normální, v NTB jen vyjímečně.. Ale většinou disk není to co tam dělá randál.. Samozřejmě SSD zatím nejsou na to, aby je člověk uplně použil místo klasických disků, ale třeba do noťasů to stačí, když se doma přes WIFI připojíš ke sdílenému domácímu disku a v práci máš k dispozici síť, tak ti klidně těch 80GB nebo 160GB v pohodě stačí.. -
berustina 07.01.10 23:33
Matheas - no Mojito možná jo, ale já tam trávím spoustu času a jelikož jsou tam jen dva boxy, tak bych si druhýho všimnul. Teda pokud tam nepucuje Superba. :-) Avia je hodně špatná už delší dobu. Když byla nová, tak to bylo super, ale teď tam jezdí spousta lidí a navíc permanentně nefunguje nějaký box. :'-( Na Benzině je prostě větší klid. :-)
Thomasino - to už jsou slušný ceny. Evidentně jsem se už delší dobu nedíval do ceníku. 80GB by bylo jen tak tak. ;-)
Co-pilot - koukám, že máš s autem pořád trošku smůlu. Prvně zvěř, teď rantl, to by jednoho nasralo. -
Thomasino 07.01.10 23:30
To je škoda, mohlo nás být s tebou 10, s Co-Pilotem a Berustinou by nás bylo 12 ;-)
Na srazu bylo fajn, šli jsme pak na jídlo do Campusu a chvilku poseděli a pokecali, jen Mojitovci zase odjeli pryč, že někam spěchají :-) Klasika.. Minule u teplárny jsme šli taky do Tesca na kafe a Mojito jel domů vařit, takže s námi nešel.. Ale aspoň to hlásil dopředu, že nemůže..
Je ale pravda, že byl dnes normální pracovní den. Já si také myslel, že dojedu jen na hodinku a pojedu zpět do práce, ale vzal jsem si půl dne dovolené a večer dělal ještě chvilku z domu.. -
Co-pilot 07.01.10 23:29
Thomasino - SSD by se mi také líbil. Jen ta kapacita ještě není (v přijatelných cenových kategoriích) úplně dostatečná... Nebo bych v notebooku nesměl skladovat tolik "balastu". Mám 7200 rpm 200 GB Samsung a to jeho hučení mi na celém počítači vadí asi nejvíc. -
Thomasino 07.01.10 23:24
Už tak mastný nejsou, asi 2350 bez daně ;-) Pro tebe.. Ale lepší a novější model o něco více.. Je to krásně tichý, to je pravda.. Ale u mě je tam slyšet výkonná grafika a větráky, takže tohle není pro mě hlavní devíza. Jde mi o rychlý přístup na WIN a na swapy, data budu samozřejmě hrnout na běžný HD.. -
Matheas Ropak 07.01.10 23:23
Berustina
Mojito to má tak nacvičené , že než stačíš říct švec je pryč >:D
Avia je poslední dobou jak píšeš ucpaná jak vídeň.
Mojito
Kde v řečkovicích ?
Thomasino
jak bylo dnes na srazu ...mě to sere říďa přiletěl jak velká voda a prej porada oběd neoběd to jsem nečekal -
berustina 07.01.10 23:21
Mám sedmičky na MAcBook kvůli pár věcem a musím říct, že bootujou stejně rychle jak MAC OS X i na norm. disku. To SSDečko mne zajímá kvůli hluku. Hrál jsem si MacBook AIR co měl SSDčko a byla to pecka, ale pořád jsou SSD disky docela mastný. :-) -
Thomasino 07.01.10 23:20
No vidíš a já toho frajera dneska u té myčky zcela náhodou potkal s PoloAutem ;-) Ale ani mě to nepřekvapilo, vzhledem k tomu, že za 45 minut byl sraz a vím, že je tam pečený vařený.. Už jsme se tam potkali dříve, ale to bylo domluvené :-) -
Thomasino 07.01.10 23:18
Je to SSD disk Intel 80GB.. Mám tam nyní Windows 7 HP a starzuje to zatím neskutečně rychle, i vypínání je okamžité. Ale je to taky čistá instlace, což vždycky startuje o hodně rychleji, než zaneřáděný Wokna po roce a více.. Oni sedmičky jsou o hodně lepší než Visty nebo XP (které jsem měl stále doteď), nepotřebují tak silné železo jako Visty, sežerou méně paměti RAM.. -
berustina 07.01.10 23:14
Mojito - kdybych tě znal, tak řeknu "kecáš" na benzinu jezdím asi od 2007 a frajera s 350Z bych si určitě pamatoval. :-) Focení nevím, točil jsem teď Děčín a zpět a zítra kousek Brno a příští týden Slovensko, tak se mi to zatím nechce moc umývat. :'-(
Co-pilot - ty teď v zimě vůbec nejezdíš?
Thomasino - hele přesunem ty SSDčka klidně sem, snad to nebude nikomu vadit. Takže co to je, a jak velký?
Ufff >:D