Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Co-pilot 07.01.10 23:52
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Thomasino, Mojito - Na víkend mizím, takže si musíte na jakoukoliv čtyřkolovou verzi EVA nechat zajít chuť. >:-[] A já si musím nechat zajít chuť na pěkné počtení. :-|
Thomasino - čekal jsem, že to bude "o trochu" hlučnější, ale je to spíš "o dost". Mám Latitude E6400, takže budoucí výměna za SSD by neměl být problém. :-) -
berustina 07.01.10 23:49
Co-pilot - Jasně doraž na kafčo. To Evo tě podrží i na letních. :-)
Matheas - já trávím na wapce asi hodinu, možná o trošku mín, možná i dýl a musím říct, že na Benzině je naprostý klid. Je fakt, ale že tam není tlak, neb tam jezdím pucovat i kolo. -
Thomasino 07.01.10 23:47
Pilote, tak to se pak nediv že je hlučný. 7200 rpm disky v NTB jsou vždy hlučné, není to na ty otáčky stavěné. Kdyby jsi měl 5400 rpm (slušný standard pro NTB, dělali se i 4500 rpm), tak nebude o tolik pomalejší a bude tišší.. Ale jestli je to SATA a je ten NTB novější, můžeš nahradit za SSD a k tomu připojit externí USB disk, nebo přes WiFi doma apod ;-) -
Matheas Ropak 07.01.10 23:46
Thomasino
Hele vůbec jsem nepočítal , že nepojedu Řída Nás překvapil více to jsou změny doufám , že to nebude dělat často :-)
Berustina
Nevím jak superba toho už asi né , ale pokud se bude něco ve slatině zelenat tak to není jaro , ale MOJITO :-)
Na Aviu jezdí sice více lidí , ale jak píše Mojito na benzině není skoro tlak vody , takže taky naštěvuji Aviu vždy čekám tak 5-10min max jen jednou jsem čekal 20min jelikož v boxu byly dámské hody a nějak to holkám nešlo :-)
Mojito
Díky a co Velbourn kdy vyzkoušíme ?
>:D
Co-pilot
Zdar chlape ty jezdíš na letních ? -
Co-pilot 07.01.10 23:44
Thomasino - pokud ten dotaz ohledně 7200 rpm směřuješ na mě, tak mám noťas. Chtěl jsem rychlý disk, tak jsem si připlatil za 7200 rpm 200 GB. Větší s těmito otáčkami tenkrát objednat nešel.
Berustina - loni se mě smůla držela celkem dost. Je ale pravda, že v případě toho rantlu jsem jí sám šel hodně naproti... -
Thomasino 07.01.10 23:43
Kdyžtak ti to EVO mohu půjčit i já.. Když zařídíš tu projížďku s Evem se třemi diamanty >:D Klidně to může být i osmička nebo devítka, netrvám na desítce.. Dojeď o víkendu na kafčo s Berustinou taky a vezmu ho sebou.. A zrovna dojeď tím Evem ;-)