Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 08.01.10 00:24
« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice
Chlapi ty ruční kartáše z Wappek raději vůbec nepoužívejte, někteří lidi s tím roztírají tu největší špínu klidně třeba i na "sucho", bývá v tom hrozný bordel, písek, někdy i malé kamínky, to rozhodně na auto nebrat... 8-s -
berustina 08.01.10 00:22
Thomasino - v létě jezdím třeba brzy ráno (4tá, 5tá atd.) , tak tam ještě pokecáme, smotnem brčko a je to zatím v pohodě. Jezdím tam pro benzin a myslím, že blbců se žlutým autem, tam moc nejezdí, tak mně tam už možná i trošku znají.
White-label - doufám, že sis pořádně přečetl i co máš dělat když se ti to nelíbí ;-) -
Matheas Ropak 08.01.10 00:19
Thomasino
koupil se přítulce na takové to domácí chatování >:D Brácha má nějakýho nabušenýho della kupoval ho myslí rok a půl zpět a dal za něj skoro 50 nevím přesně co to má ,ale je to mašinka.
Jsem zastáncem DELLU takže inspironek byl přesně na míru :-)
Berustina
Já to vezmu vodou , kartáčem s pěnou a to 2X voda a vosk a pak už na mě troubí nedočkavý motorista , že by to taky rád umyl mno AVIA...... >:D -
berustina 08.01.10 00:12
Matheas - ja to ve wapce rovnou i myju, takže šampon, houby, jelenice, vosk atd, proto mi to vezme tolik času, ale jedu jako tygr. :-)
Co-pilot - tak 307 mne včera zničila. Jsem to četl přes mobil na pokoji a málem sem si cvrknul do spoďárů :-) -
Matheas Ropak 08.01.10 00:02
Thomasino
A co DELL Inspiron 1545 T430
White label
Ty a v posteli v 00:00 >:D snad je z důvodů ....
Berustina
Tak to asi jo klid je tam větší akorát ten tlak :-( Ve Wapce trávím tak 15min a následně na P asi tak 30min takže jedna školní hodina a Octa je OK