Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  02:19

« Re: DNES Minisraz Brno 12:30 CAMPUS Bohunice

Matheas: Až mi příjde ten stejný mobil, pak se tam vydáme osobně. To mi je jasné. Nemá smysl házet výhružky přes telefon, ani osobně. Prostě počkám co bude do 10 dní a hotovo.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.01.10  02:16

Ronault
    neřeš okolnosti Kdy jedeme ?!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  02:14

Je to obchod s telefonama, tak si tam těc mobilů vemem hned více, třeba aspoň jeden z nich bude funkční.

A víte co mi ten šmejd řekl v telefonu jak popisoval poškození přístroje, které neexistuje? Prý když mi ten tel. vymění, tak jej pak nebude moci už prodat dál jako nový.

On chce dál prodat telefon, který nefunguje, jako nový 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.01.10  02:12

« p.Janeček je KU.RVA

Ronault
    zítra zkusím zavolat kámošovi a něco zkusíme vymyslet Když je na něho pošlu tak Tě to bude stát více než ten mobil :-(
    Maximálně si uděláme výlet do Rychnova spolu opráším aspoň starou školu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  02:07

Tak buď peníze nebo mobil, když budeme chtít obojí najednou, tak jim bude jasný, že se je snažíme natáhnout
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.01.10  02:06

Ricardo
    ronaultovy peníze a mobil tím nevrátíme???
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  02:03

No kdyby tam takto zavolalo více lidí, tak by to byla přinejmenším pěkná * >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  02:00

Ricardo: www.mobiltel.cz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  01:58

Dej mi jeho číslo a já mu zavolám, že jsem slyšel, že jsou nespolehlivá firma a co je na tom pravdy, že váhám, jestli u něj objednat telefon, nebo je to moc velké riziko že se to po... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  01:56

Matheas: Napiš mi prvně do SZ, co bys zkusil. Potřebuju se dostat nějak rozumně ke svému mobilu nebo penězům. V telefonu jsem mu už dneska vynadal dost až mi to típnul. A to jsem na něj jen vysypal, že je lhář a nerespektuje obchodní podmínky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.01.10  01:53

Ronault
    máš číslo na p. Jedličku něco zkusím !

mate038
    a ty se tu bereš kde chlape snad taky neprodáváš mobily
  • « 00 Reagovat !

foto TopGear1

TopGear1 08.01.10  01:51

jsou to * ti prodejci
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  01:40

Ricardo: To mi mé 4100 za mobil, 5 stovek za poštovné a další asi 300 za hovory nevrátí. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  01:38

Na to je jednoduchej postup: zabít, pochcat a zakopat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  01:37

« Re: Pan Janeček

Pánové je to Janeček, nerad bych nějakého Jedličku tady urážel či pomlouval.

Matheas: No jo, to bych musel za ním do Rychnova nad Kněžnou. Ale když mi nepošle nový kus, tak si tam ten výlet udělám.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  01:34

Matheas: Víš, že mě to už napadlo? 8-s

White label: Koncem listopadu jsem si objednal mobil. Přišel, zaplatil jsem, zapnul a nefungoval dotykový display. Zavolal jsem mu a on ať ho pošlu zpět a že obratem pošle nový kus. Napsal jsem mu do protokolu, že žádám výměnu zboží. Za 2 týdny (to bylo to obratem) po několik urgencích a jeho několkátém tvrzení, že odesíláme zítra, přišel stejný mobil s opravou v záručním listu. Nasral jsem to, ale překousl. Zapnu mobil a za půl hodiny opět nefungoval dotykový display. Volal jsem a scénář se opakoval s tím, že aktuálně je nemá skladem. Přišly mu po vánocích. Dnes ráno mi volá, že mobil je poškozený a nemůže jej vyměnit. Prý není v původním obalu, nabíječka nemá obal a na display není ochranná folie. No tak když mi jej poslal po tom servisu, tak tam to vše, co popisuje chybělo.

Mou žádost na postup dle §616 odst. 3, že jde o rozpor v kupní smlouvě, takže vůbec nejde o obal nabíječky, který jsem já nezpůsobil, nerespektuje. Také nerespektuje citaci zákona "bez jakéhokoliv zdržení" a "dle volby náhrady škody
    zákazníkem".

Nemluvě o tom, že jsem si pro jistotu udělal fotky mobilu před každým odesláním.

Jeho postup je ten, že mobil opět poslal do servisu a prý jak příjde ze servisu, tak se domluvíme, že mi pošle nový mobil. Vzhledem k tomu, že distribuce tohodle mobilu končí v ČR a je ho problém sehnat, tak spolehá na to, že ty poslední 4 kusy, co má na skladě, do té doby vyprodá a já se nechám ukojit tím, že mi nic jiného nezbývá.

A to mi po vánocích v telefonu sliboval, že zítra odesíláme. Totéž minulý pátek, v pondělí a i v úterý. 8-s

Nevím co s tím... 8-s ČOI mi prý s tím moc nepomůže a SNOS jen poradí po telefonu.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.01.10  01:33

« Re: Pan Jedlička

Chlapi jdu spát nějak jsu KO :-! Dobrou MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.01.10  01:28

« Pan Jedlička

Ricardo
    dnes se to dělá tak , že každý týden měníš plastové okna jelikož ti ptáci do nich naráží jedna radost >:D , ael těchto praktitk je spousty ...

Ronaulte
    máme nějaký kontakt na p.Jedličku či spojení s Ním?
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.01.10  01:26

To je pravda kde Tě potkali ?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  01:25

Stačí když panu jedličkovi na autě náhodně vzplane jedna pneumatika. Pokud nepochopí, tak příště další... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…