Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.01.10 22:14
« Re: Co říkáte na nové kupé od VW, Labele a Mojito?
Berustino, mě se ten zadek líbí, ikdyž možná mohl o kousek kratší.
Ronault - jak znám VW, nenechají si to jen pro USA, o pár měsíců později je to i v Evropě ;-) Doufám.. A nemyslím si, že to leze do zelí Sciroccu, tohle je o něco větší, něcí mezi Golfem (Sciroccem) a Passatem. Když to bude pojaté jako GT, tedy luxusnější a větší než Rocco, má to velkou naději na úspěch i v Evropě :-! -
Ronault. 11.01.10 22:09
Tak prý to má být určeno pro US trh, jak tady padlo zmenšená A5 s maskou VW. Věru, jako elegantní pojetí to vypadá velice dobře...
U nás se to asi ale prodávat nebude, navíc je to konkurence Scirocca, kterému by Evropani dali přednost a v případě GT aut zase spíše A5.
Takže líbit líbí, ale i tak bych šáhl po Scirroccu a nebo v případě GT spíše po tom.... Laguně Coupé :-! -
Thomasino 11.01.10 22:06
Taky to tak vidím jako Jetta A5 kupé >:D
Mojito - mě se právě ta ostrá hrana na kufru líbí ;-)
Zatím ale píší jen o hybrid.. Snad časem doplní (minimálně pro Evropu) ostatní motory. Nejlépe pětiválec z TT RS, že Labele!! ;-) -
Thomasino 11.01.10 22:01
« Re: Co říkáte na nové kupé od VW?
No dobře, tak to nemusí být přímo GTI, ale kdyby to mělo techniku z GTI a jmenovalo se to jinak :-) Mě se ty tvary kupé moc líbí, ostrá hrana na zádi je vždy pěkná.. V některých detailech připomíná A4, ale mírně upravená do aktuálního stylu VW.. Taková kupé si mi prostě líbí. Tohle bych si koupil i s tím, že oželím dvě zadní dveře :-) Taky je pěkná ta střejší linka na bocích, ne jen její náznak jako na Sciroccu.. Snad to budou vyrýbět i s jinými motory.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.01.10 22:00
thomasino - krásný interiér s nádherně tvarovanými sedáky,osobitý předek (podobný jsem na jiném autě neviděl),jediný co se mi nelíbí jsou zadní partie připomínající A4,nebo jiné Audi..
berustina - tak to nevím ;-\ ..ale na HH to nevypadá :-) -
-
FRPE 11.01.10 16:55
« Psal mi White Lejblík ...
... SZ že prý jste ho už pozvali s přítelkyní na eskymácký víkend do Brna. Že prý po něm jsem na ředě s pozváním od Vás já. Běžím teda do schránky ( poštovní ) se podívat zda tam není nějaký rekomando od pana Thomašína ... :-! ;-) ;-) >:D
PS : Docela se těším TOME!!! >:-[] :yes: