Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  23:29

« Re: Co říkáte na nové kupé od VW?

Rone - Aston nemá (zatím) žádný turbomotor!! >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.01.10  23:23

Thomasino: Prdlajz obšlehli od Astonu! Aston od nich obšlehl celý systém Turbo, který si nechal patentovat pan Renault. (Ted nevím jestli nekecám, protože si nejsem jist, jestli má Aston nějaký Turbomotor v současné době 8-s >:D ). No ale každopádně od Renaultu obšlehli dozajista velkoplošné plastové nárazníky >:D

Mojito: To bude ten francouzský excentrismus. Škoda toho.
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 11.01.10  23:12

Thomasino:
    Já jako milovník a jednou budoucí majitel A5ky ( >:D ) říkám, že se mi to nelíbí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.01.10  23:12

« Re: Co říkáte na nové kupé od VW, Labele a Mojito?

ronault - přesně jak píšeš,taky to nechápu ;-\

Kubyyyk - mě taky,ale předek je originální,da Silva (pokud to navrhoval)je konečně pořádnej designer VW :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  23:11

Rone - záď a profil je u Laguny kupé perfektní proto, jelikož to obšhlahli od Astonu! >:D

Kubyku - jasan že je to A4 a A5 ;-) Ale vypadá to dobře :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 11.01.10  23:08

Sice nejsel Labele ani Mojito, ale i tak se k tomu vyjádřím.

Snad i uplný slepec v tom musí vidět směs Audi A5 a A4. A to mi vadí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.01.10  23:02

Mojitu: Předek má jednu pro mě nepochopitelnou chybu. Proč sakra ta světla neudělali zároveň se siluetou, proč tak pitomě vystupují? Škoda, mohlo to být naprosto perfektní. :-( Jinak záď, profil a interiér parádní. Jako GT bych jej bral.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.01.10  22:59

ronault - nedávno jsem viděl bílou Lagunu Coupe a to auto až na předek vypadá zvenku i zevnitř parádně!Hlavně zadek a lá Aston :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  22:40

Poslední roky se dražší kupé prodávají dobře i v Evropě a myslím, že u VW to dobře vědí :-) Uvidíme, já bych byl rád, kdyby se to prodávalo.. Ale ještě více jsem zvědavý na dotažení lehkého kabrioletu od VW - BlueMotion (nebo jak se to jmenuje) se zadním náhonem :-) A taky na Toyotu FT86, lehké kupé a zadokolka :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.01.10  22:35

Pořád je to skoro o 10cm kratší než třeba A5, ale hlavně rozvor je o minimálně 10cm kratší, než u A5...
    Prostorová "výtěžnost" je při této velikosti u kupé podstatně menší než u hb...
    V Americe asi ano (podle ceny), ale v Evropě by to tak snadné zdaleka nemělo...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  22:30

Je to o něco menší než Audi A5.. Ta se prodává celkem dobře a je podle mě hodně lidí, co ji chtějí a nemají na ni ;-) Takže si klidně koupí tohle o málo menší kupé za cenu mezi Passatem CC a Sciroccem :-)
    Scirocco je zaměřeno spíše na mladší zákazníky..
    Mojito je vyjímka :-)
    Taky u nás je trochu jiná situace vzhledem ke kupní síle lidí...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.01.10  22:28

Thomasino: Však já si taky myslím, že v USA to bude mít jistě úspěch :yes: V Evropě to dle mého úsudku moc velký boom neudělá, i když by byl nejprodávanější ve své vlastní třídě, konkurent mi na mysl nepřichází. Přikláním se na stranu WL, že spíše kupé od třídy výše, takže Lagunu Coupé. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  22:24

Rone, právě v USA taková kupé mají velký úspěch. Třeba Honda Civic kupé před 15-ti lety neměla úspěch v Evropě, ale v americe velký.. To samý Accord kupé atd :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.01.10  22:23

Thomasino: Sice budu mít ve čtvrtek hodně učení, ale čas by se našel. Díky. V pátek už pofičím domů.
    PS: Na akci klidně příjdu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  22:22

Délka 4,54m je už trochu nad třídu Golf. Je to spíše už střední třída, např. velikost BMW 3 kupé ;-) Boční linka trojku kupé lehce připomíná.. Ale hlavně A4..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.01.10  22:18

V kompaktní třídě mám raději 3dveř. hatchbacky, mezi něž logicky řadím i rocco, které kupé spíše jen připomíná svou siluetou...
    Kupé, nebo sedan (raději kupé) je podle mě vhodnější až od střední třídy nahoru...
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 11.01.10  22:18

Co říkám kupé já? Já osobně bych raději paní Kupeovou ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.01.10  22:17

Thomasino: Podle mě to moc úspěch nemá, vem si, že VW tady má Passata CC a to za velmi rozumnou cenu. Muselo by se to prodávat tak za cenu Scirocca. VW sem z ""USA"" (Brazílie přesněji) dotáhl jen Foxe a jak s ním dopad... ;-)
    Nějak marně hledám k tomu vozu klientelu. V EU jsou řidiči více o jízdě, takže GT berou spíše ti movitější a ti si pořídí něco většího, ti "chudobnější" šáhnou po hbitěším Sciroccu. To si aspoň jako sociolog amatér myslím já.

Mimochodem, viděl jsi tu reklamu TG na Scirocco diesel od Clarksona?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  22:17

Rone, ve středu ne, to tam nejsem, máme akci pro zákazníky. Buď ve čtvrtek odpoledne, nebo v pátek. v SZ pošlu odkaz..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.10  22:16

Prč myslíš WL, že tam nebude určitě? Víš, že u VW nikdy neříkej nikdy! >:D Přece si ho nenechají jen pro TT.. Nebo ať tam dají motor z S4 a budu taky spokojený :-) Ale to na něj zase nebudu mít.. Tak stačí motor z Rocca R a Golfu R ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…