Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 11.01.10 23:23
« Re: Co říkáte na nové kupé od VW?
Thomasino: Prdlajz obšlehli od Astonu! Aston od nich obšlehl celý systém Turbo, který si nechal patentovat pan Renault. (Ted nevím jestli nekecám, protože si nejsem jist, jestli má Aston nějaký Turbomotor v současné době 8-s >:D ). No ale každopádně od Renaultu obšlehli dozajista velkoplošné plastové nárazníky >:D
Mojito: To bude ten francouzský excentrismus. Škoda toho. -
Ronault. 11.01.10 23:02
« Re: Co říkáte na nové kupé od VW, Labele a Mojito?
Mojitu: Předek má jednu pro mě nepochopitelnou chybu. Proč sakra ta světla neudělali zároveň se siluetou, proč tak pitomě vystupují? Škoda, mohlo to být naprosto perfektní. :-( Jinak záď, profil a interiér parádní. Jako GT bych jej bral. -
Thomasino 11.01.10 22:40
Poslední roky se dražší kupé prodávají dobře i v Evropě a myslím, že u VW to dobře vědí :-) Uvidíme, já bych byl rád, kdyby se to prodávalo.. Ale ještě více jsem zvědavý na dotažení lehkého kabrioletu od VW - BlueMotion (nebo jak se to jmenuje) se zadním náhonem :-) A taky na Toyotu FT86, lehké kupé a zadokolka :yes: -
white label 11.01.10 22:35
Pořád je to skoro o 10cm kratší než třeba A5, ale hlavně rozvor je o minimálně 10cm kratší, než u A5...
Prostorová "výtěžnost" je při této velikosti u kupé podstatně menší než u hb...
V Americe asi ano (podle ceny), ale v Evropě by to tak snadné zdaleka nemělo... -
Thomasino 11.01.10 22:30
Je to o něco menší než Audi A5.. Ta se prodává celkem dobře a je podle mě hodně lidí, co ji chtějí a nemají na ni ;-) Takže si klidně koupí tohle o málo menší kupé za cenu mezi Passatem CC a Sciroccem :-)
Scirocco je zaměřeno spíše na mladší zákazníky..
Mojito je vyjímka :-)
Taky u nás je trochu jiná situace vzhledem ke kupní síle lidí... -
Ronault. 11.01.10 22:28
Thomasino: Však já si taky myslím, že v USA to bude mít jistě úspěch :yes: V Evropě to dle mého úsudku moc velký boom neudělá, i když by byl nejprodávanější ve své vlastní třídě, konkurent mi na mysl nepřichází. Přikláním se na stranu WL, že spíše kupé od třídy výše, takže Lagunu Coupé. >:-[] -
white label 11.01.10 22:18
V kompaktní třídě mám raději 3dveř. hatchbacky, mezi něž logicky řadím i rocco, které kupé spíše jen připomíná svou siluetou...
Kupé, nebo sedan (raději kupé) je podle mě vhodnější až od střední třídy nahoru... -
Ronault. 11.01.10 22:17
Thomasino: Podle mě to moc úspěch nemá, vem si, že VW tady má Passata CC a to za velmi rozumnou cenu. Muselo by se to prodávat tak za cenu Scirocca. VW sem z ""USA"" (Brazílie přesněji) dotáhl jen Foxe a jak s ním dopad... ;-)
Nějak marně hledám k tomu vozu klientelu. V EU jsou řidiči více o jízdě, takže GT berou spíše ti movitější a ti si pořídí něco většího, ti "chudobnější" šáhnou po hbitěším Sciroccu. To si aspoň jako sociolog amatér myslím já.
Mimochodem, viděl jsi tu reklamu TG na Scirocco diesel od Clarksona? -
Thomasino 11.01.10 22:16
Prč myslíš WL, že tam nebude určitě? Víš, že u VW nikdy neříkej nikdy! >:D Přece si ho nenechají jen pro TT.. Nebo ať tam dají motor z S4 a budu taky spokojený :-) Ale to na něj zase nebudu mít.. Tak stačí motor z Rocca R a Golfu R ;-)