Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.11  21:23

« Re: Objednány nové pneu Continental CSC 5

Ten rozměr tu letos asi vůbec nebude, oficiálně ho zatím Continental ani neuvádí, viz tvůj odkaz, nebo i tenhle:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.11  16:57

Neříkali, kdy dojdou? Možná na ně počkám, ještě stále mohu jezdit na těch letních 17" Potenzách...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.03.11  15:35

Škoda, i když ty budou taky výborné, ale zase si aspoň ověříš řeči o nížší km životnosti vzorku Pirellek.

P.S. Ptal jsem se přímo v Continentalu a CSC5 v 225/40/18 tu není (v celé republice) ani kus.
    Jedině 235/40/18, u které je teď cena s DPH (pro členy BD klubu) 5.452,- Kč/kus.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.11  09:51

Tak mi teď napsali, že je nejsou schopni v nejbližších 30-ti dnech dodat :-( :-O 8-s
    Aáááách jooo.... Já snad budu muset jít do těch Pirelek P-Zero...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.11  09:28

Ale kdy budeš hodný, mohu ti půjčit moje GTI a srovnáš si to sám ;-) :-) Ty jsi jeden z mála lidí, komu bych to byl ochoten na chvilku půjčit :-! S Mojitem jsme se už taky domlouvali na krátké prohození Rocca R a GTI při nějaké naší projížďce ;-)
    Ikdyž teď mě tak napadá, na vašem G6 GTI máte vlastně Dunlopky SportMaxx, pokud se dobře pamatuji.. Tak to ti moc ke srovnání asi nepomůže..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.03.11  23:13

Th
    Ten odkaz dobře znám, jen podle něj se nabízí CSC5 při profilovém čísle 40 až od šířky 235 mm, tedy 235/40/18", což je doporučený rozměr třeba pro rocco, nebo Passat CC. Přitom ten rozměr 225/40/18" už na internetových obchodech je, takže to asi jen nezaktualizovali.
    CSC5 budou určitě výborné, jen je škoda, že mi nemůžeš zprostředkovat i srovnání s CSC2 a CSC3...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.03.11  22:51

To nesmíš kupovat tak narychlo! >:-[] Pak je to zbytečně drahé... Já si na ty CSC5 taky budu muset asi týden počkat. Ale zatím je čas. Nicméně tak v půlce března bych rád už přezouval a dělal garančku po roce s výměnou oleje, brzdovky, plus geometrii atd.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 01.03.11  22:00

Taky jsem si vybral Hankooky Ventus S1 evo, ale kupoval jsem tak, že jsem ráno začal s hledáním a večer jsem je už musel mít namontované.... Samozřejmě je v požadované velikosti nikde neměli, tak jsem nakonec pořídil GY Eagle F1 Assym. a nelituju, jsou parádní... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.03.11  20:49

jasan,diky thome ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.03.11  20:26

Ypsi, tady jsem ti nafotil ten test pneu s CSC5, kde je na 3.místě i tebou zvažované Hankook S1 Evo. Raději ti to pošlu mejlem ve velkém rozlišení, aby jsi to přečetl.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.03.11  17:26

Ty jsou v těch testech většinou taky mezi prvními pěti. V tom časáku co mám doma jsou tuším na 4.místě, mají horší brzdnou dráhu na suchu co si pamatuji. Taky jsem je dost zvažoval. Ale CSC5 budou o něco lepší a cena je skoro stejná, takže jsem chtěl to nejlepší :-)

edit:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.03.11  16:53

thomasino-diky ;-) ..ja prave hodne uvazuju o hankookach s1 evo,uz dva lidi mi jke doporucili a v testech si vedou taky dobre..jeste cekam na jednu nabidku a pak se rozhodnu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.03.11  16:02

A mrkni na rok 2010:

AMS (DE) 2010 - 245/45 R17

1) Hankook Ventus S1 evo ***
    2) Goodyear EfficientGrip ***
    3) Pirelli P7 Cinturato ***
    4) Continental Sport Contact 3 ***
    5) Dunlop SP Sport Maxx TT **
    6) Nokian Z G2 **
    7) Michelin Pilot Sport 3 **
    8) Uniroyal Rain Sport 2 **
    9) Vredestein Ultrac Sessanta **
    10) Bridgestone Potenza RE050A *

ADAC/ÖAMTC (DE) 2010 - 225/45 R17

1) Pirelli P7 Cinturato ***
    2) Dunlop SP Sport Maxx TT ***
    3) Continental Sport Contact 3 ***
    4) Michelin Pilot Sport 3 ***
    5) Bridgestone Potenza RE050A ***
    6) Goodyear Eagle F1 Asym. **
    7) Vredestein Ultrac Cento **
    8) Hankook Ventus S1 evo **
    9) Kumho Ecsta KU39 LE Sport **
    10) Uniroyal Rainsport 2 **
    11) Firestone Firehawk SZ90 **
    12) Maloya Futura Sport W **
    13) Nankang NS-20 Noble Sport -
    14) Sava Intensa -
    15) Goodride Neza200 -
    16) Wanli S-1063 -
    17) Sunny SN3800 -

AutoZeitung (DE) 2010 - 235/40R18

1) Pirelli PZero ***
    2) Continental Sport Contact 3 ***
    3) Bridgestone Potenza S001 ***
    3) Hankook Ventus S1 evo **
    5) Goodyear Eagle F1 Asym. **
    6) Michelin Pilot Sport 3 **
    7) Nokian Z G2 **
    8) Dunlop SP Sport Maxx GT *
    9) Vredestein Ultrac Sessanta *

- samozřejmě se to nesmí brát úplně vážně, ale když to vychází ve více testech podobně, jistou vypovídací hodnotu to asi má.. Nicméně osobní zkušenost a reference od známých jsou nejlepší. Navíc na každém typu auta se to může chovat jinak (předokolka, zadokolka, čtyřkolka).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.03.11  15:58

YPSI - přehled testů dle roků je třeba tady:
    [odkaz]

A pak mám letní AutoTIP SportsCar, který vychází 4x do roka a tam je právě celkem velký test německého AutoBildu, kde byl test 19" 235/35 (na předku) a tuším 255/30 (na zadku) na Céčkovém AMG a kde první byly CSC5 a druhé těsně Pirelli P-Zero. PS2 skončily až šesté nebo tak něco... Kritizovali je za špatné výsledky a vysokou cenu. I nové Hankooky byly lepší než starší PS2.

Zino, nakonec na tom Nejlevnejsipneu ;-) Srovnali na nejlevnejsí cenu na trhu, snad to do 2 týdnů dodají...
    Nový olej, brzdovka a pancéřové hadice už jsou taky na cestě ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.03.11  15:35

thomasino-muzes mi poslat najeky ty testy,podle kterych se rozhodujes?..diky ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.03.11  14:56

skadial si ich nakoniec objednal ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.03.11  14:09

« Objednány nové pneu Continental CSC 5

Tak jsem dnes objednal ty pneu Continental CSC 5 v rozměru 225/40 R18 a doufám, že tím udělám radost aspoň White Labelovi (samozřejmě nejvíce sobě), aby měl reference z první ruky ;-) :-) Zvažoval jsem stále i ty Pirelky P-Zero, které jsou v testech také na špici, ale CSC5 mají být ještě o něco lepší. A při brždění ze stovky dokonce zastaví o 3m na kratší vzdálenost...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.03.11  13:47

« Re: A co tak vyvěsit vítěznou fotku

Matheas - to tady ještě stále platí?? :-O Já myslel, že toto trapné pravidlo se už tady taky vypustilo. Pak ta topka vypadá divně, když je tu spousta jiných fotek. Chudáci nově příchozí, neví které auto je co >:-[] >:-[] >:-[]
    Na chvilku tu fotku sem ještě protentokrát dám, ale myslím, že stačí dát hold vítězi tím, že mu člověk pogratuluje ;-)

Edit: Tak je tam. Jen je to trochu schíza. Je tu vidět 15 aut a z toho je 9x BMW >:D >:D Navíc všechny fotky teď ponuré a tmavé...
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 28.02.11  22:57

« A co tak vyvěsit vítěznou fotku

Thomasino ! 8-s

15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !

Jedná se totiž o vzdání holdu vítěznému uživateli.

:no:
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.11  15:22

« Policie chytila mazdu s antiradarem. O auto tentokrát řidič nepřišel.

Zajímavý článek o aktivních antiradarech - rušičkách laseru :-)

[odkaz]

- jen se divím, že když už někdo používá rušičku laseru, že ji nemá nastavenou tak, aby se po 2-4 vteřinách vypla, jak to většina dnes prodávaných rušiček umí :-) Mezitím může řidič rapidně přibrzdit a snížit tak případnou nepovolenou rychlost...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…