Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 08.03.11 21:32
« Re: video na Golf V R32 Turbo
Já na ty dva roky potřeboval dvě změny, ale vzhledem ta současná přítulkyně vypadá o hodně mladší :-) :yes: Pan fotograf byl před dvěma týdny v šoku, když po focení sepisovali smlouvu o vzájemném publikování a používání pořízených foto, po tom co uviděl ročník narození. Myslel si že je tak o 5 let mladší a vypadal dost přesvědčivě >:-[]
Tím "charakterem" jsi myslel ty její nohy, že? ;-) -
Thomasino 08.03.11 21:07
Je pravda, že tato "oficiální" verze zní samozřejmě postatně lépe ;-) :-)
Já poprvé vyměnil manželku taky jen za o rok mladší a následně druhou manželku zase za přítelkyni jen o rok mladší >:-[] >:-[] Ale důležité je to měnit za mladší, aby déle vydržela :-! -
white label 08.03.11 17:17
Th
Neboj, manželka je docela ráda i tak, mám totiž mladou manželku, takže se po mladých ženských nemusím jen dívat. Ale na nějakou vyjímečně hezkou se (jen!) podívám i tak, bez ohledu na věk, podstatné je jak vypadá, ne jen to číslo co má v občance... ;-) >:-[] -
white label 02.03.11 22:02
« Re: Objednány nové pneu Continental CSC 5
Řekl mi, že s CSC5ky letos u nás nebude úplně snadné sehnat ani v už "oficiálních" rozměrech, natož v nějakých nových.
Zájem o ně je prý v Evropě docela velký a náš trh není u této (relativně nové) sportovně-exkluzivnější řady prioritní...
Jestli chceš především sportovat i na běžných cestách, vem P-Zero, nebo CSC2 (se kterými asi najedeš o něco víc km, než s P-Zero).
Pokud chceš něco "tlumivějšího" na 18" disky, vem CSC3...

Takže kolik jí teda vlastně ten fotograf tipoval? 35? >:-[] >:D