Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.09.11 22:02
« Re: Re: Článek o česko-slovenské expedici do italských a švýcarských Alp
Její pojem "placatý auta" mě taky dostal, to je pravda! >:D >:D
Dneska jsem se stavil za White Labelem a musím také pochválit jeho vynikající zmrzlinu !! :yes: Je poznat, když se to dělá z pořádných surovin a poctivě :-)
Jinak jsem si cestou z Beskyd projel moji oblíbenou trasu: Ostravice - kolem vodní nádrže Šance - Bílá - Bečva - Rožnov - Valašská Bystřice - Vsetín - Ratiboř - Hošťálková - Tesák - Bystřice p.Hostýnem - Hulín a na dálnici u Kroměříže směr Brno. Fakt super svezení :yes: :yes: -
Thomasino 10.09.11 19:18
« Re: Re: Článek o česko-slovenské expedici do italských a švýcarských Alp
Také se mi tyto dovolené líbí a když se to dobře připraví a najde slušný hotel, nevyjde to ani tak draho. Hotel stál 25 EUR za osobu a noc vč.snídaně a parkování v garážích (ano v Chorvatsku je to levnější, ale tam nemají tak krásné hory ;-) ), levný benzín k tomu :-) Týden pro dva nás vyšel se vším všudy asi na 13 tisíc :-! Kdyby si člověk dovezl sebou jídlo, tak to vyjde ještě levněji... -
mobilcarl 09.09.11 20:13
« Re: Článek o česko-slovenské expedici do italských a švýcarských Alp
To je prostě nádhera, na to se nedá říct nic jiného, tohle je typ dovolený, který bych rád uskutečňoval v budoucnu, až se vyhrabu z tý po..... školy. No nic, utřu slinu, dokoukám fotky, znovu přečtu vtipný deníček drahé polovičky a jdu dělat něco pro mě "dostupnějšího" :-) :yes: -
Thomasino 09.09.11 11:27
« Článek o česko-slovenské expedici do italských a švýcarských Alp
Zde je odkaz na můj článek s fotkama o našem suprovém výletě do Alp z června letočního roku:
[odkaz]
Snad se bude líbit a inspiruje další lidi k podobným výletům
;-) :-)
Příští týden ve SPEEDu pak vyjde v mírně upravené a zkrácené podobě. -
Ondřej Šámal 18.03.11 23:05
« Re: VIDEO PRO MORAVÁKY před sčítáním
Centralismus necentralismus, Praha je z historického hlediska metropolí světového významu (hlavní město Svaté říše Římské, hlavní město Habsburské říše, i za časů R-U byla Praha na úrovni Vídně, v lecčems jí dokonce předčila), to se musí vzít v potaz. Navíc jak už psal Švihák, Parlament je plný Moraváků ;-) Ten ústup ze slávy, jestli se to tak dá nazvat, si způsobili Moraváci tak nějak sami, když v roce 45´ odsunuli Němce, kteří byli hybnou silou Brna a okolí, což je prakticky jádro celé Moravy.
Každopádně já jsem z 1/4 Moravák (po babičce), miluju Jižní Moravu, takže jsem rád, že je součástí našeho státu :-) :yes: -
white label 08.03.11 23:43
« Re: video na Golf V R32 Turbo
Tak jsem to taky udělal. Tvých 42 - 2 - 5 = 35
Podle tvého profilu (nemyslím profil obličeje) to upravuju na 40 - 2 - 5 = 33.
Už je to lepší? >:-[]
To tak bývá. Internet plný levných špičkových pneumatik, ale jen virtuálních.
Nakonec zlatý BestDrive... ;-) -
Thomasino 08.03.11 23:37
« Re: video na Golf V R32 Turbo
Já myslel že se odpíchneš od mého věku, pak mínus ty 2,5 roku rozdílu a mínus těch 5 let >:D >:D Ale je fakt, že všechny "vstupní hodnoty" neznáš...
Doufám, že to bude pasovat, ale objednával jsem pro GTI VI a podle Part.No. jsem pak na netu našel, že je všude uváděný Golf GTI V a GTI VI tam ani nemají zatím uvedený. Ale je dost velká šance, že to bude pasovat. Prů.ser by ale byl, kdyby se zjistilo, že nepasuje. Ale ta nová brzdovka se tam stejně musí nalít až budou hadice vyměněny (předpokládám), takže maximálně se tam vrátí původní hadice a tyto budu reklamovat... Mám problém sehnat i ty Pirellky :-O

Jj, ty placatý auta byly dobré... :-)