Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.11  16:46

« Funguje zde na MACZ ještě admin pro mazání fejků?

Jo to znám, nikde jsem nebyl...

Ale na promoci té dívčiny od zmrzliny bychom mohli za rok zajet, ne? ;-) :-)

Panáček s jedinečným Meganem kombi bez chyb nám zmizel, bohužel jeho hodnocení zůstala 8-s 8-s Při tom by se měla automaticky smazat :-O
    Napsal jsem adminovi, ať to udělá sám, když se to nesmazalo automaticky skrytím recenze, tak uvidíme jestli tu nějaký admin funguje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.11  10:10

« Re: Re: Článek o česko-slovenské expedici do italských a švýcarských Alp

Thomasino: Hele, já nic nevím, nikde jsem nebyl a nikoho jsem neviděl. ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.09.11  22:02

Vždyť sis o to jako vždy přímo řekl, tak "co zkůůůšáááš" ? ;-) >:D >:D
    Všichni ví, že chlípníci jsme oba dva... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.11  23:32

Co jiného jsem taky zrovna od tebe mohl čekat, že... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.09.11  20:34

Samozřejmě že jsem to myslel tak, aby ti TO udělala přesně jak ty si představuješ a byl jsi spokojený >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.11  17:21

w-a
    Přesně! :yes: >:-[]
    My sice hned vedle lékárnu nemáme, za to tam máme obuv (Stival), takže po cestě pro ponožky do sandálů si ti staří pardáli koupí točenou vanilkovou, na ponožky zapomenou a jako bonus nechodí pak jako křupani v ponožkách v sandálech... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.09.11  14:49

>:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.09.11  14:16

WL: Ale tak to přece má být. Mladé slečny se usmívají i na "staré pardály", pardálové jihnou a kupujou si vanilkovou zmrzlinu, ačkoliv původně šli vedle do lékárny pro Prostenal. >:-[]

A na světě je krásně... ;-) :yes:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.09.11  00:24

Co myslíš tím "to"... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.11  23:56

Tak to vypadá ale hodně mladě !!! :yes: :yes: :-) No hlavně že to umí dobře natočit...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.11  22:40

Ještě rok a promuje, takže zase vedle... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.11  22:22

Já to asi bral podle věku tvého >:-[] >:-[] >:D Ale ono je to skoro jedno, rpstě více jako 22 jí nebude... Spíše pod 20, nebo tak nějak kolem...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.11  22:15

Ona se směje na zákazníky, kteří se (jako ty) naivně domnívají, že se jí líbí, v tom je právě ten marketing... :*) >:D
    Nestuduje střední, ale vyšku, myslel jsem, že máš trošku lepší odhad, nemůžeš to brát až tak moc relativně podle věku svých aktuálních partnerek... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.11  20:24

Ahoj Poustníku! No po pravdě jedna pokuta byla, a to za parkování u hotelu Kempinski v St.Moritz, když jsme se přijeli znovu podívat na "placatý auta". Vzhledem k okukování starého Stratosu, Diabla, starého Maserati a spousty jiných skvostů jsme si nevšimli, že za našimi auta zaparkovalo policejní auto a policista po chvilce obhlížení a čekání na majitele začal vypisovat pokutu. Když jsme si toho všimli, rychle jsme přišli k autům, kamarád začal smlouvat s policajtem, my s druhým kamarádem rychle nastartovali a jeli pryč 8-s Ale stáli jsme na pravé straně příjezdové silnice k hotelu, před námi byla značka zákaz stání, takže měl zákaz platit až od značky dále. Bohužel na druhé straně o kousek dříve byla stejná značka, ale pod ní byly dvě svislé šipky nahoru a dolů. Člověk by řekl (pokud by si jí na druhé straně všiml), že je to zákaz průběžný po celé délce levé strany, ale ejhle, ono je to pro obě strany silnice!! Škandááál!! Takovou značku jsme jinde v Evropě neviděli :-( :-O Je to specialita švýcarů, kamaráda to stálo v přepočtu necelou tisícovku :-( Ale prý to mohlo být ještě horší...
    Mnohem horší by to bylo, kdyby nám na těch jejich 80-tkách na okreskách naměřili místy až 140 km/hod. Snažili jsme se při přesunech držet do 110-120 km/hod, ale ne vždy to šlo...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.09.11  20:16

Slečna Gábina byla fakt pěkná a milá! :-) :yes: Působila příjemně a usmívala se na mě. Asi jsem se jí taky líbil ;-) >:-[] Jen škoda, že byla až moc mladá :'-( :'-( Přece jen na studentky střední školy už nějaký ten pátek nejsem :-( :-(
    Jen by to v rámci vylepšení marketingu chtělo, aby se neschovávala za tím strojem a byla vidět když se jde po ulici kolem. Vypadalo to, že tam nikdo není. Už jsem chtěl projít dále kolem, ale říkal jsem si že ji chci ochutnat (myslím tu zmrzlinu) a až když jsem přišel k pultíku, tak se slečna odněkud vynořila a obsloužila mě :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 13.09.11  13:56

« Re: Článek o česko-slovenské expedici do italských a švýcarských Alp

Pěkně jsi to pro nás obyčejné smrtelníky sepsal a nafotil..... pokuta taky asi žádná....počasí skvělé.....a drahá polovička to hézky shrnula. :-) Pro moji rodinku by tohle rozhodně nebylo. :-) Holky by se unudily.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.11  22:20

w-a
    Myslím, že má nějakou Nokii, přesný typ sice nevím, ale do konce týdne ti to zjistím, že jsi to ty... ;-) >:-[]

P.S. To já když byl ještě mladý kluk, bylo mi úplně jedno jaký mají doma holky telefony..., zajímaly mě úplně jiné věci..., jen si už přesně nepamatuju které... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.09.11  18:40

Tak jméno už bysme měli, teď ještě telefon, prosím... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.11  18:17

Povedená? Kdo/co, ta zmrzlina, nebo ta slečna? ;-)
    To víš, nový bar, potřebuje i nový "objev"! >:-[]
    Tak Gábina, to je moc šikovná holka (a nejen vzhledově, přirozeně hezká) a na svůj věk i nevídaně slušná (takže nic pro tebe, dědo >:D ), což je kombinace, která je dnes, zvlášť v její věkové kategorii, velmi vzácná... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.09.11  00:21

Dojeli jsme dobře, cestu jsem si pěkně užil ;-) Jen přítulce pak začalo být nedobře od žaludku, tak jsem musel před Bystřicí p.H. už zvolnit :-(
    Moc jsme se přes víkend přežírali...
    Zmrzku dám zase rád příště ;-) Díky.
    Jo a co to tam točilo za pěknou slečnu? Ta byla dnes fakt povedená :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…