Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.03.10 21:24
« Re: Infiniti
ricardo - co píšeš o spojce?Nevšiml jsem si :-(
btw : že je měkká?To by mě ani nepřekvapilo ve srovnání s 350 Z ,každý míří trochu jinam.Dnes jsem se v 350 Z svezl a fakt je všechno oproti roccu jiný - odpor řízení,brzdy,řazení,zátah,komfort,výhled… naprosto odlišná auta :yes: -
Ricardo 27.03.10 21:21
WL: Tak Scirocco R má ale stále přes veškerou snahu kompaktní předokolkové proporce (s nadsázkou: dlouhý čumák, úzké, vyoké, krátké), nicméně jednotlivé detaily jsou mnohem agresivnější, potažmo sportovnější. Ale G37 hraje na GT notu, takže ve sportovnosti jen může příjemně překvapit - těžko definitivně soudit po 20 km, ani jsem si ho pořádně neosahal na to, abych ho mohl s čistým svědomím někde poslat do zatáčky na 100 %. Navíc Scirocco R je po dovybavení cenou téměř na dostřel G37, takže svým způsobem to i je konkurence.
Mojito: Co říkáš na můj komentář ohledně spojky? Např. ve srovnání s 350Z?
PS: na zadek koukají jen ti, co jsou předjížděni >:-[] -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.03.10 21:07
« Re: Infinity
white label - to srovnání nebylo úplně fér,ale nejsem si vůbec jistý,že by ho rocco R sluplo jako malinu :-(
btw : těch kol jsem si samo všiml,páč to tak trochu hodně řve :-|
....se zadní partií mám trochu problém,určitě sis všiml,kterou část jsem vyzdvihl >:-[].Jinak : zadek se mi prostě nelíbí :'-( -
white label 27.03.10 20:55
Tak design Infiniti rozhodně není můj šálek čaje, ale tohle kupé je designově celkem v pohodě, až na ten zadek, ten už je pro mě hooodně na hraně, ale třeba z podbízivě-líbívého designu FX dostávám skoro kopřivku, i když takové RX (od Lexe) je na tom ještě hůř... :no: ;-\ -
white label 27.03.10 20:46
« Re: Infinity
Nemůžeš srovnávat look kupé s hatchbackem, navíc 5 dv.
Takové Rocco R vedle by ho vzhledem "sluplo" jak malinu...
Na té fotce ja ale velmi dobře vidět to, co říkám(e) Thomasinovi už dávno. Srovnej si u těch dvou aut velikost disků, těch 17" je (na léto) pro GTI i opticky prostě málo (viz jasné srovnání na fotce)... ;-)