Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Honza Mička 28.03.10 01:17
« Re: Infiniti
Tak Picasso..to je nejvetsi zverstvo..teda aspon jedny z tech prvnich.Jeli jsme nedavno s kamosem s whitelabelova do skoly a mel pujcene picasso od pritulky...kakastrofa..jednak ze po 5 letech vrzal kazdy plast,vubec to nejelo na to,ze to bylo HDI,kdyz jsi zavrel dvere,tak se malem rozpadlo a zvuk centralu byr rozesmal uplne kazdeho..no hruza.. >:D >:D ale ty novy picassa to je pry jak sto a jeden.. :yes: -
Ricardo 28.03.10 01:08
« Re: Infiniti
WL: Tak to tě zklamu >:D C6 se pořád vyrábí, akorát do ČR se skrze zastoupení dováží jen na individuální objednávku. A že se ti její design nelíbí, to mě vůbec nepřekvapuje :-)
Berustina: ty máš taky dobrý nápady, maximální cena za francouzský auto 800 tisíc bez ohledu na to, o co jde >:D :yes: jo to je dobrej fór -
Honza Mička 28.03.10 01:08
« Re: Infiniti
tak me slo hlavne o tu zakladni linii :-) kdo vi,kde by C6 byla v teto dobe,ale kdyby jezdily auta jako kdysi...ted jsem se najek zamotal,to se neda srovnavat :-) 100 lidi,100 chuti,v C6 jsem nikdy nejel a videl jsem ji jen na netu a parkrat v provozu,nicmene jako stylovka... :-) -
Honza Mička 28.03.10 00:57
« Re: Infiniti
tak to asi nejsem normalni clovek >:D Rikam,pakud bych mel v garazi nemeckou "kvalitu" na denni jezdeni a mohl si vybrat auto pro radost,ten luxusni oblek a baleni zen pred drahymu butiky,tak rikam ano :-) o spolehlivosti se tady ale nebavim,nemyslim tech zen,ale auta >:D >:D -
berustina 28.03.10 00:51
« Re: Infiniti
rexton - tak to budeš výjimka. Teda pokud ti ostatní nerecenzují fejky. ;-)
Jen pro představu co stojí C6. Kolem jedné občas chodím a ač frantíky obecně nemusím, tak už jsem viděl i větší neštěstí než C6. Takže pokud se dá koupit do 0,5 míče včetně pneumatického pérovaní, tak jsem pro. :-)