Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.03.10  01:17

« Re: Infiniti

Tak Picasso..to je nejvetsi zverstvo..teda aspon jedny z tech prvnich.Jeli jsme nedavno s kamosem s whitelabelova do skoly a mel pujcene picasso od pritulky...kakastrofa..jednak ze po 5 letech vrzal kazdy plast,vubec to nejelo na to,ze to bylo HDI,kdyz jsi zavrel dvere,tak se malem rozpadlo a zvuk centralu byr rozesmal uplne kazdeho..no hruza.. >:D >:D ale ty novy picassa to je pry jak sto a jeden.. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 28.03.10  01:14

Ricardo - je fakt, že jsem v životě od Citroenu řídil jen Picasso. Ale jezdil/jezdím v Megane II, Laguna I,II,III a Clio GrandTour a věř mi, že třeba ta Laguna III za skoro 850 tisíc je hodně velké neštěstí. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.03.10  01:10

white label - aha,já ji jednou viděl v černé a vypadalo to noblesně :yes: .Na tom odkazu to naopak vypadá dost šíleně,tak nevím co si mám myslet :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 28.03.10  01:08

WL: Tak to tě zklamu >:D C6 se pořád vyrábí, akorát do ČR se skrze zastoupení dováží jen na individuální objednávku. A že se ti její design nelíbí, to mě vůbec nepřekvapuje :-)
    Berustina: ty máš taky dobrý nápady, maximální cena za francouzský auto 800 tisíc bez ohledu na to, o co jde >:D :yes: jo to je dobrej fór
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.03.10  01:08

tak me slo hlavne o tu zakladni linii :-) kdo vi,kde by C6 byla v teto dobe,ale kdyby jezdily auta jako kdysi...ted jsem se najek zamotal,to se neda srovnavat :-) 100 lidi,100 chuti,v C6 jsem nikdy nejel a videl jsem ji jen na netu a parkrat v provozu,nicmene jako stylovka... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  01:06

Tos ale teď to DSko příšerně urazil, srovnávat skutečnou legendu s takovým propádakem je hooodně necitlivé... ;-\ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.03.10  01:04

Berus:to teda jo,pokud se dokazes vzit do dob,kdy jezdilo DS,tak to je C6 dneska :-) teda aspon pro me :-) jenze casy se zmenily a byt v teto pozici jake jse dneska a mit tech dejme tomu 800 litru,tak to franta rozhodne nebude ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  01:03

Mojito
    [odkaz]
    A zezadu je to ještě horší... 8-s ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 28.03.10  01:01

že se C6 už nedělá je pro mně nová informace. Moc se v Citroenech nevyznám. 800 klacků už je docela dost za frantíka. Každopádně kočár to asi bude. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  01:01

Tak vzhledem k tomu, že si za to ty velké prachy nedal, tak asi budeš spíš normální, ne? Škoda žes neviděl včera live tu stříbrnou C6ku ... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.03.10  00:58

white label - ani nevím jak C6-tka vypadá,asle jestli to není od ,,rýžožroutů,,tak je to určitě designově zprasený :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.03.10  00:57

tak to asi nejsem normalni clovek >:D Rikam,pakud bych mel v garazi nemeckou "kvalitu" na denni jezdeni a mohl si vybrat auto pro radost,ten luxusni oblek a baleni zen pred drahymu butiky,tak rikam ano :-) o spolehlivosti se tady ale nebavim,nemyslim tech zen,ale auta >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  00:57

Vkus je relativně individuální záležitost, ale jsi první člověk kterého znám, co se mu líbí jak F2 a GGTI, tak C6... 8-s :*) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  00:54

C6 už se nějaký pátek nedělá. Proč, ti asi nemusím vysvětlovat..., za půl mega se to nevyplatilo vyrábět a víc za to normální člověk logicky nedal... 8-s :*) >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.03.10  00:53

WL:svata pravda... >:D
    Berus: myslim,ze C6 po 800 nekoupis..je to ale opravdu korab..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 28.03.10  00:51

rexton - tak to budeš výjimka. Teda pokud ti ostatní nerecenzují fejky. ;-)
    Jen pro představu co stojí C6. Kolem jedné občas chodím a ač frantíky obecně nemusím, tak už jsem viděl i větší neštěstí než C6. Takže pokud se dá koupit do 0,5 míče včetně pneumatického pérovaní, tak jsem pro. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  00:50

Víš např. kolik "závisláků" na chlastu, drogách apod. a "nefachčenků" o sobě tvrdí, že jsou vlastně jen špatně pochopeni... :-O 8-s :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.03.10  00:47

porad se ztracim...:-D C6 neni recese >:D neni to masovka,jen je to proste asi spatne designove pochopene auto jako Multipla,ovsem ta uz je extrem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  00:44

Jenže ty máš na podobné recese ideální věk, mně už by to ale pomalu nikdo nevěřil... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 28.03.10  00:43

berus:no pozoooor,me muzes potkat vicemene jen ve Fabii >:D
    WL,ty jednicky byly pro me?
    >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…