Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 28.03.10 10:42
« Re: Dnešní Formule 1 a minisraz BRNO ??
Mě se to taky líbilo.. Plánujete teda nějaký minisraz dnes dopoledne nebo jak? Nebo spíše před polednem.. Podle novýho je vlastně už skoro 11 !! Já se cítím jak v 8 ráno :-( ;-\
edit: co třeba ve 13 hodin??
edit2: diskuze o srazu u Berustiny -
-
berustina 28.03.10 01:45
« Re: Infiniti
Možná jsem to s Citroenem nezvládl. Tak jinak, když už jsem vyzkoušel tolik Renaultů, tak bych do Vel Satis (či jak se to píše) nešel. A je mi úplně jedno jaký je. Prostě jakékoliv zaujetí u této značky mi chybí a to bohužel z designového hlediska platí i o Citroenu. Ale jeto jen můj názor, stejně takto se může bavit podobně o ženských. :*) -
white label 28.03.10 01:44
Ano, tady se konečně shodnem! Design C6 je totiž doslova přepiplaný, tos vystihl přesně... :yes: ;-) >:-[]
P.S. A ti všicni co ten designový a technický "skvost" nedocenili a nekoupili si ho, vlastně "okradli" především sami sebe..., tak vítej zpátky Kylie >:D :yes: -
Ricardo 28.03.10 01:38
Tak o tom holt francouzský auta jsou, že to prostě (většinou) dojede do cíle a vypadá to (většinou) aspoň zajímavě když ne zrovna hezky.
Já mám zkušenost například s Grand C4 Picasso 1.6 HDi a na tom autě můžu pochválit snad jen tvar předních sedadel. Ale neodsuzuju kvůli tomu šmahem všechny modely a už vůbec ne C6, a které si dali záležet designově i technicky a doslova ji piplali o několik let dýl než běžnou produkci. -
white label 28.03.10 01:20
Ricardo
Tak tos mě zklamal, ale už si matně vzpomínám, řešilo se to tu kdysi i s tou Kylie..., ale hlavně že už se nevozí aspoň k nám a v té stříbrné bych ho zakázal provozovat... :no: >:-[]
Že se případně líbí tobě mě nepřekvapuje taky... ;-) :-)

Ale jo, jinak Slovnaft ;-)