Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.03.10  22:14

« Re: Moravský SRAZ o velikonocích ?? Sobota 3.4.??

Tak to tady pěkně rozeberte a jestli skončite v rožnově, tak se možna vydám taky, uvidíme, necháme se překvapit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.03.10  22:13

Pěšky až z Ostravy? No teď prej budou brát přítelkyně, tak to už musí autem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.10  22:11

Ti dva "agenti" tu byli minulou sobotu "pěšky", tak možná že by na podruhé trefili i autem... :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 29.03.10  22:09

« MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!

Tak jsme se stranicky dohodli,ze to bude lepsi udelat v roznove.Jednak aby WL nemusel vstavat z gauce a mohl na nas mavat pres okno,respektivy my bychom si mohli pod to jeho okno sednout a vykladat >:D Navrhnete cas,ale myslim,ze v ty 2 hodiny by to bylo fajna jeste stihnem u whitelabelu zakusecek...:-D

edit : PeeeeeTeeeee podotkl,ze by bylo dobre udelat nejaky seznam,takze kdo budete chtit prijet,tak to skopirujte s pripiste se tam :-)

ucastnici:

Rexton666
    Pet-a
    Ricardo
    WL - povinne!!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 29.03.10  22:01

Já jsem od začátku navrhoval Rožnov. Tam by přijel i T613 a prej i Marek G.
    Já s tím nemám problém, když už jedu takovej "kus cesty" na východ, tak je mi celkem fuk jestli 100 nebo 150 km
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 29.03.10  21:50

panove,moje ICQ je 198504796,tak se mi ozvete tam,tady je to na dlouhe lokte... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 29.03.10  21:49

Nooo pokud to chcete udelat bliz,tak to jen uvitam :-)Me je to jedno,ale v ramci dobre vule,bych to bliz nez do hranic nedal...to rikate na hranice?nebo Lipnik?to je na pomezi
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.03.10  18:07

WL: Třeba jim domluvit. Oni si neuvědomují, že je to sraz aut a co získají Olomoucem? 45 km panelové a otřesné dálnice a pak průjezd Prostějovskými mosty a jinak nuda. Jízdu do R.p.R. si můžou vzít třeba přes Kroměříž a Hulín a vyžít se v serpentýnách a v zatáčkách :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.03.10  18:05

WL: Rožnov by mi nevadil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.03.10  18:04

Měla by se tomu dát nějaká podoba, hodina, místo, (program? >:D), seznam účastníků......

Takže kdo to vymyslel? Rexton? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.10  18:00

Olomouc je jen k vůli Brňákům, jinak to ke mně mají "všichni" blíž... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.03.10  17:34

Olomouc? Není to zbytečně daleko? Není lepší u WL na náměstí? Má tam vynikající vanilkovou >:-[] :yes: :yes: :yes: Ale neslibuju, že bych dojel, do soboty daleko a dneska jsem koupil nové řízení a nevím, jestli stihnu v pátek jet na geometrii.
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.03.10  14:55

Jo, tak já si koupím týdenní..... ;-)

Uvažuju, že bych hodil oko do kleveru no >:D >:D stryc tam minulý týden kupoval Fabču, ale slečnu(y) sem neviděl :'-(

Jojo, pokusím se Tě držet, ale šetři mě ...ty limity jsou jasně daný 130km/h, přes to vlak nejede.... >:D :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 29.03.10  14:23

mam mam,kupoval jsem rocni :-) kazdopadne slecny by byly fajn >:Dkdybys jel nekdy kolem kveru ted prey tyden,tak tam hod ocko,co kdyby nahodou...:-D Jinak St.Hill jsem nasel na mape a vim kudy se tam dostat,tak se staci drzet za mnou.Stejne muj vyfuk bude to jedine,co celou dobu na dalcini tak maximalne uvidis >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.03.10  10:46

Jo, prosím nějaké místo, které najdeme všichni :-)

ZOO nevím kde je, ale najdu všechno...obchoďák nebo benzínka by byla lepší.....jo vlastně my jedem s rextonem ( a s holkama? >:D >:D ) spolu, takže cajk.....

edit: Ty máš dálniční známku??
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 29.03.10  09:29

thomasino: testovat si je nemusite,jednak mam na to cuch sa potom,pokud poskytuje perfefktni sluzby memu autu,tak se mnou uz by problem mit nemela >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 29.03.10  09:28

jooo,simonku bych vzal,ale to by narusilo nase pratelstvi po profesionalni strance :-Dmohli bychom se klidne sejit i u te zoo,sice pulku z vas by si tam uz nechali,ale toto riziko jsem ochoten pripustit :-Dkazdopadne by to bylo fajn.Nevim potom,kde jinde se sejit,pripada v uvahu leda nejaky parking u obchodaku,ale tam nejsou hezke fotky...
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 29.03.10  07:43

Sice ti neodpovím přímo na tvoji otázku, ale bratranec si koupil Kia Soul 1.6 CRDi. Vím, že se s cenou dostal pod 300k včetně černého perleťového laku, rádia s MP3, USB, AUx a celkem slušných alu-kol, aut. klimatizaci. Spotřebou se motá kolem 6l/100km a co říkal (jako nenáročný) tak je celkem spokojený. Mne osobně překvapila tvrdost autíčka i když má obuto 205/55 R16. Na druhou stranu zátah motoru při 4 lidech byl poměrně slušný na 1.6tku. Celkem se mi líbil i interiér a červeno/bíle podsvícení budíků a středového panelu. Autíčko je příjemně vysoké a cestující mají dost míst jak na délkově, tak výškově. Bohužel, jak se autíčko tváří z venku, tak mne překvapila velikost (malost) kufr a nepochopitelná absence zadního plata. Sice sem ti vůbec nepomohl, ale jen pro představivost. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  23:58

A proč ne raději toho G6? Ceny jsou teď docela přijatelné, ne?

Můj dobrý známý, který si už dvacetlet (postupně) kupuje jen nové Megany, si teď objednal G6... a přišel mi to sám docela hrdě oznámit... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.10  23:57

To je dobře vymyšleno, tak že bych nakonec přece jen přijel taky... :-O >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…