Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Honza Mička 29.03.10 22:09
« MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
Tak jsme se stranicky dohodli,ze to bude lepsi udelat v roznove.Jednak aby WL nemusel vstavat z gauce a mohl na nas mavat pres okno,respektivy my bychom si mohli pod to jeho okno sednout a vykladat >:D Navrhnete cas,ale myslim,ze v ty 2 hodiny by to bylo fajna jeste stihnem u whitelabelu zakusecek...:-D
edit : PeeeeeTeeeee podotkl,ze by bylo dobre udelat nejaky seznam,takze kdo budete chtit prijet,tak to skopirujte s pripiste se tam :-)
ucastnici:
Rexton666
Pet-a
Ricardo
WL - povinne!! -
Ronault. 29.03.10 18:07
« Re: Moravský SRAZ o velikonocích ?? Sobota 3.4.??
WL: Třeba jim domluvit. Oni si neuvědomují, že je to sraz aut a co získají Olomoucem? 45 km panelové a otřesné dálnice a pak průjezd Prostějovskými mosty a jinak nuda. Jízdu do R.p.R. si můžou vzít třeba přes Kroměříž a Hulín a vyžít se v serpentýnách a v zatáčkách :yes: -
Ronault. 29.03.10 17:34
Olomouc? Není to zbytečně daleko? Není lepší u WL na náměstí? Má tam vynikající vanilkovou >:-[] :yes: :yes: :yes: Ale neslibuju, že bych dojel, do soboty daleko a dneska jsem koupil nové řízení a nevím, jestli stihnu v pátek jet na geometrii. -
PeT-a (RSKa) 29.03.10 14:55
Jo, tak já si koupím týdenní..... ;-)
Uvažuju, že bych hodil oko do kleveru no >:D >:D stryc tam minulý týden kupoval Fabču, ale slečnu(y) sem neviděl :'-(
Jojo, pokusím se Tě držet, ale šetři mě ...ty limity jsou jasně daný 130km/h, přes to vlak nejede.... >:D :-) -
Honza Mička 29.03.10 14:23
mam mam,kupoval jsem rocni :-) kazdopadne slecny by byly fajn >:Dkdybys jel nekdy kolem kveru ted prey tyden,tak tam hod ocko,co kdyby nahodou...:-D Jinak St.Hill jsem nasel na mape a vim kudy se tam dostat,tak se staci drzet za mnou.Stejne muj vyfuk bude to jedine,co celou dobu na dalcini tak maximalne uvidis >:D >:D >:D >:D >:D -
PeT-a (RSKa) 29.03.10 10:46
Jo, prosím nějaké místo, které najdeme všichni :-)
ZOO nevím kde je, ale najdu všechno...obchoďák nebo benzínka by byla lepší.....jo vlastně my jedem s rextonem ( a s holkama? >:D >:D ) spolu, takže cajk.....
edit: Ty máš dálniční známku?? -
Honza Mička 29.03.10 09:28
jooo,simonku bych vzal,ale to by narusilo nase pratelstvi po profesionalni strance :-Dmohli bychom se klidne sejit i u te zoo,sice pulku z vas by si tam uz nechali,ale toto riziko jsem ochoten pripustit :-Dkazdopadne by to bylo fajn.Nevim potom,kde jinde se sejit,pripada v uvahu leda nejaky parking u obchodaku,ale tam nejsou hezke fotky... -
berustina 29.03.10 07:43
Sice ti neodpovím přímo na tvoji otázku, ale bratranec si koupil Kia Soul 1.6 CRDi. Vím, že se s cenou dostal pod 300k včetně černého perleťového laku, rádia s MP3, USB, AUx a celkem slušných alu-kol, aut. klimatizaci. Spotřebou se motá kolem 6l/100km a co říkal (jako nenáročný) tak je celkem spokojený. Mne osobně překvapila tvrdost autíčka i když má obuto 205/55 R16. Na druhou stranu zátah motoru při 4 lidech byl poměrně slušný na 1.6tku. Celkem se mi líbil i interiér a červeno/bíle podsvícení budíků a středového panelu. Autíčko je příjemně vysoké a cestující mají dost míst jak na délkově, tak výškově. Bohužel, jak se autíčko tváří z venku, tak mne překvapila velikost (malost) kufr a nepochopitelná absence zadního plata. Sice sem ti vůbec nepomohl, ale jen pro představivost. ;-) -
white label 28.03.10 23:58
A proč ne raději toho G6? Ceny jsou teď docela přijatelné, ne?
Můj dobrý známý, který si už dvacetlet (postupně) kupuje jen nové Megany, si teď objednal G6... a přišel mi to sám docela hrdě oznámit... ;-) >:-[]