Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Honza Mička 29.03.10 23:41
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
tak kdyz jedes z centra do poruby,tak mas po prave strane tesco,pojedes furt dal rovne a na dalsi krizovatce je interspar,na te krizovatce se das doprava na svetlech a pak jen pocitas zastavky >:D rika google,jeste jsem tam nebyl >:D jinak diky :-) dobrou! -
Vampix(Diesel Power) 29.03.10 23:38
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
No tak přesně tohle nevím kde je >:D Jsem rád že vím kde mám svoji fakultu jak tak koukám >:D V ostravě se orientuju asi tak v centru trošku, něco autem, pak servis, pak futurum, shoping a do poruby na tělak >:D víc nepotřebuji. Tak si užij exkurzi ;-) -
Honza Mička 29.03.10 23:19
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
marty: auto bude!!aut je dost >:D
WL:tobe se to rekne,Ty jsi tam doma,ale jak se dostane domu ten zbytek? >:D jinak ja jsem spis pres ty hrusky,ale co se tvaru tyce,tak mam radsi jablicka.. >:D dve svestky jsem videl ted,kdyz jsem byl na zachode.. >:D -
Honza Mička 29.03.10 23:12
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
Tak jsme se stranicky dohodli,ze to bude lepsi udelat v roznove.Jednak aby WL nemusel vstavat z gauce a mohl na nas mavat pres okno,respektivy my bychom si mohli pod to jeho okno sednout a vykladat >:D Navrhnete cas,ale myslim,ze v ty 2 hodiny by to bylo fajna jeste stihnem u whitelabelu zakusecek...:-D
edit : PeeeeeTeeeee podotkl,ze by bylo dobre udelat nejaky seznam,takze kdo budete chtit prijet,tak to skopirujte s pripiste se tam :-)
ucastnici:
Rexton666
Pet-a
Ricardo
WL - povinne!!
Vampix - maybe :-) -
FRPE 29.03.10 23:08
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
Rex - to se spolehni, jakmile tě jednou obejmu do svých chapadel, už tě z nich nepustím >:D ty jeden kluku kudrnatá zlobivá.
White - ty to nezní špatně, říkáš i Thomašínová tam bude? Hm.
Vampix - toto pravidlo, či lépe řečeno pořekadlo známe ale pro jisté lidi zde na MACZu je udělena vyjímka, např. Thomasinova pohostinnost je vskutku známá. >:D
Dále pak u koho se můžeš bezplatně vyspat a ještě si dáte ráno klidně i na sněhu snídani v "trávě" je Ypsilon, myslím že tě tu snídani i dobře ubalí. :-! Teda překlepl jsem se, prostře.