Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 30.03.10 11:06
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
No ale to není na půlce cesty ;-) To je třetina cesty z Ostravy a dvě třetiny z Brna.. Za Olomoucem směrem na sever to bylo skoro na půlce k Ostravě.. To už by Bystřice nebo Lipník byly více na půlce cesty.. Ale nejde ani tak o čas, ten Rožnov zase není o tolik dále pokud bude hezky, spíše jsem teď bez chechtáčů, tak musím zvážit náklady.. Do výplaty daleko :-O -
Thomasino 30.03.10 10:59
Koukám na mapu na netu, je to 140 km a 2 hodiny jízdy!! Kurník... To jste nemohli vymyslet kousek blíže Brnu? :-( ;-\
To je 800-900 za benzín zase v háji..
My se doma už domlouvali na výlet do Olomouce, dopoledne cestou po okreskách přes Křtiny, Jedovnice a Prostějov. No třeba bych to uhrál na výlet do skanzenu v Rožnově, prej tam cosi takového jako rezervace pro původní Valachy je :-! :-! -
Thomasino 30.03.10 10:51
Navíc chystáme o měsíc později větší sraz v Brně - jak bude 8.5. sraz KSA na okruhu, tak se pak odpoledne můžeme sejít někde jinde, kde to všichni najdou a nebude to daleko z okruhu.. Stále přemýšlím nad místem (Campus, BVV atd.)
WL - jaká je silnice z Kroměříže přes Bystřici do Rožnova? Nechce se mi po dálnici vrchem, raději bych to vzal po nové dálnici na Kroměříž a pak po nějakých hezkých okreskách, klidně malá zajížďka nevadí.. Hele, a co sraz v Kroměříži na náměstí?? Tam je to pěkný ;-) -
Thomasino 30.03.10 10:44
Koukám, že za ten jeden den co jsem tu nebyl se to tady hezky rozjelo a z moravského srazu se stal Rožnovský!! >:D >:D
To je už pro brňáky krapet z ruky, ale popřemýšlím ;-) Musím se podívat, jestli mi zbylo na nějaký benzín a domluvit se, jestli pojede i Mojito a další brňáci :-)

Hezky se to tam podle mapy kroutí, spouta klikatých silnic v lese, jen přes Ratiboř a okolí nějaké vesnice.. Znáš to tam? Dá se tam hezky svézt v autě?? ;-)