Volkswagen Golf VI (Thomasino)
"-- skrytý --" 30.03.10 18:34
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Ronault: Já věřím že to nějak vyjde, podložky dorazí, v pátek všechno bez problémů nahodím a v sobotu budu vesele jezdit - chce to optimismus :-) Co máš se starým řízením že je komplet na výměnu? -
FRPE 30.03.10 18:11
No já bych to měl k Whajt Lajblům z Plzně 406km a 6h42min. 8-s
Takže 14h na cestě, projetý dvě nádrže a Label by mě dal jen vodu z vodovodu místo slivovice, takže těch necelých 14h asi prosou.ložím, koupím si na prodloužený víkend basu slivky a pošlu Vám koresponďák na Váš "moravsko-slezko-beskydský" sraz. >:-[] -
Ronault. 30.03.10 17:33
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Rexton: Jo, to já ještě fakticky nevím. Z jedné strany mám obavy podobné jako marty. On čeká na podložky a já se bojím, že nestihnu namontovat nové řízení a udělat geometrii. No a za druhé nevím, jestli nebude nějaký jiný program s přítelkyní. No a za třetí... koukám do peněženky a ani nevím, jestli mám na tu geometrii peníze 8-s No ale možná to nějak zvládnu :-) ;-) -
Ronault. 30.03.10 17:21
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Thomasino: 190 km a 2h jedu zítra a to ani výplatu nedostávám a dokonce nemám ani GTI >:-[]
Jinak silnice přes Bystřici je na dlouho, jednou jsem to jel. Ale je tam spousta zatáčkem a pěkně se to tam vlní. Jen je tam trochu horší povrch, ale loni to ještě katastrofa nebyla. S GTI by to měla být příjemná projížďka -
PeT-a (RSKa) 30.03.10 16:04
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Jasně, bylo by super....Auta špičkové, dojedete cobydup :-)
No dálnice, zařadíš šestku, polehtáš plyn a si tady :-) ...
Leda mám jestě takový nápad, který by se mohl zamlouvat i Brňákům....Loni (předloni?) jsme měli sraz ve Zlině na motokárách + oběd + projížďka.....byl tam Jmurjr, Ronnyp, M.Z a další super lidi.....nebylo by možná od věci tam zajít, ať to máte blíž, ale asi už to nebudeme měnit, byl to jen takový nápad.... -
Thomasino 30.03.10 15:40
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Co je na dálnici za krásnou cestu?? ;-) >:D Já mám HotHatch kvůli okreskám a ne kvůli dálnici! :-!
Už jsem to po telefonu s WL ladil, prý je lepší jet Kroměříž, Zlín a pak přes Vsetín na Rožnov... Snad pojede i Mojito a Berustina, nebo aspoň jeden... Ještě bychom mohli jet jen jedním autem ;-) :-) Třeba bych se s nimi na sedadle spolujezdce nebál >:D Ale když jsem v neděli přežil jízdu v Porsche S-MIKA, tak snad přežiji i tohle :-! :-!
účastníci zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina)
Ricardo
WL - po víně!!
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Thomasino - asi
A další?? Mojito? Berustina, Co-Pilot, Matheas atd. -
PeT-a (RSKa) 30.03.10 15:29
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 V ROŽNOVĚ!!!
To GOLF GTI nezvádne o páru kilometrů dále? >:D >:D Vem Mojita a přijeďte.....z Brna je až do VM kráááásná cesta. Na Olomouc, pak směr Ostrava nová dálnice, pak sjezd na Valašské Meziříčí (nově vyasfaltovaná) a z ValMezu do rožnova je 10min okrska (dědiny) :-)

kdybych někomu moc chyběl tak o týden později už snad v Brně je to jistější:)
P.S: Až bude Brno 100% jisté tak dám vědět, ale nejspíš bych jel v autě sám, takže kdyby se jen tak někdo chtěl svézt do Brna, popřípadě kuknout na okruh ;) tak to dopíšu buď do novinek, nebo nějaké diskuse