Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 30.03.10 21:58
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
To druhé je správně! >:D
Už jsem zase tady, zapnul jsem si notebook, fotbal není dneska nic moc.. Jinak přítulkyně s výletem do Rožnova souhlasí, takže by to šlo, že bych tam dojel už dopoledne a navštívili skanzen a případně pokud je tam ke koukání ještě něco jiného ;-) -
white label 30.03.10 21:40
Thomasino stejně furt touží po nějaké exotické káře, tak mohl mít aspoň první plynové GTI6 v republice... :*) >:D
A kdyby na tom byl finančně hodně špatně i tak, může objíždět dědiny okolo Brna a plnit lidem (na počkání) plynové zapalovače...
;-) >:-[] :yes: -
Thomasino 30.03.10 21:23
A všechny krumpáče už jsou taky vyprodaný?? >:-[]
edit: Mojito, nyní mám problém i s těma 8-9 stovkama za benál tam a zpět :-O Musím šetřit na Stelvio a asi budu muset odsunout folie na okna na příští rok, nebo až za pár měsíců.. Uvidíme ještě jak teď půjde tancování..

Kdo tomu věří? >:-[] Znám jednoho pána a jmenuje se Toffel ( nyní nekecám ) když někam jde, např je v čekárně u doktora jak ho vyvolají? Ano jako pana Thomasina : Pan..Toffel, Pantofel, Podpantofel Tom ... >:D :-O >:-[]
To je jasný že si každej hlídáme čísla účtů, proto si myslím že přeunout to do Plzně by bylo lepší né?