Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Co-pilot 30.03.10 22:26
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
berustina - V pondělí můžeš vyrazit na FÚ Brno II tak leda s pomlázkou. ;-) Jen mám obavu, že jediný, na kom si budeš moct "vybít" vztek z vysokých daní bude vrátný. >:-[] >:D
Thomasino - V sobotu někam vyrazím a možná i směr Rožnov. ;-) Zajímavých úseků se pár najde, s tím povrchem je to občas trošku horší, ale najde se i tak. Zimní posyp v normě, jen zrovna na silnici z Valašské Bystřice až k odbočce na Rajnochovice mi přišlo, že je ho celkem dost. Ze všeho nejradši bych se jel projet na dva úseky co jsou u Oder, ale to je z Rožnova ještě další kus cesty... Tak to vidím, že nádrž bude suchá už v sobotu večer. Jednoduše bydlíme na špatném místě. ;-\ -
Thomasino 30.03.10 22:26
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Ale u vás je tuším ten výkon udávaný s N98 a je taky doporučen. U novějšího G6 GTI je udáván s N95 a s N98 se jen zvýší ;-) :-) Ale ty rozdíly stejně moc velké nebudou..
Ikdyž třeba u Maxe a jeho atmosférické osmnáctistovky to poznat trochu bylo, hlavně to šlo lépe do otáček..
WL a BERU - dali jste taky jiný vzduchový filtr? Přemýšlím o něm.. -
Thomasino 30.03.10 22:16
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
BERU - já byl na FU včera a už se těším, až mi vrátí ty přeplatky na dani! >:D Pak bude zase na benzín. asi tak na 3 měsíce a ještě z toho zaplatím tu pokutu 2500 :-! :-!
Pilote - doufám, že sis to auto už konečně taky pojistil ;-) -
white label 30.03.10 22:14
Thomasino
I naše motory můžou normálně oficiálně jezdit na 95ku (viz "víčko" nádrže), 98 je pouze doporučena... Když jsem přebíral auto přímo z "fabriky", byla v nádrži 95ka..., ale ta tam byla tehdy poprvé a naposledy... ;-) -
berustina 30.03.10 22:13
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Co-pilot - v pondělí tě očekávám na FÚ Brno II a tuhle větu jim tam vysvětlíš. >:D >:D >:D
rexton - neignorujeme, WL - už spí, FRPE - je v jiné diskuzi, Thomasino - musí doma sekat dobrotu, Co.-pilot - dorazil před chvílí a já mám zprdele pamatováka ;-) -
Co-pilot 30.03.10 22:09
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Thomasino - Pokud tě zajímá aktuální stav cest v okolí Valmezu a Vsetína, tak ti můžu poměrně fundovaně poreferovat. Během Valašky jsem jel po všech úsecích, o kterých si psal odpoledne jako o možné trase do Rožnova. ;-)
berustina - vydělat musíš, ale zase nemusíš platit daně... ;-) -
berustina 30.03.10 22:08
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
ale no tak. Tak škaredě jsem to zase nemyslel. Hold letos vynechej lov divé zvěře (nebudeš pobuřovat místní zastánce přírody) a zbude ti i na zimní obutí. ;-) Jen pro info, na náklady musíš taky vydělat. >:D >:D >:D -
Honza Mička 30.03.10 22:05
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
chlapi,shrnte mi to nekdo,co se daty za posledni 3 hodiny udalo,me se to nechce cist >:D
vampi: exkurze skvela,videl jsem,jak vypada tramvaj "rozsekana" ve 20km/h >:D
pro vsechny: pokud Petik dotahne nejake slecny,tak mam JAAAA vyhradni pravo na tu strasi,protoze ji znam nejlepe a potrebuju prohlubovat profesionalni vztahy pro pristi navstevy servisu >:D -
Co-pilot 30.03.10 22:03
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
berustina - zima nebyla problém benzínu, ale obutí... Také nezapomínej, že jsem na podzim "lovil" zvěř. ;-\ Nemám problém přiznat, že si nemůžu jezdit úplně jak mě napadne... Těm z vás, kdo si ježdění navíc dávají do nákladů je vůbec hej... :-| -
Thomasino 30.03.10 22:02
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Mojito - nevím kolik to žere tobě, ale jezdím s průměrem 9.5 litru. Ale nemusím tam lít Natural 98 jako vy, u mého novějšího motoru stačí N95 ;-) Ale občas mu dopřeji i něco lepšího, to je pravda.. Hlavně na spotřebu jezdit neumím a když si trošku zařádím na okresce, tak mám průměr 10 :-)