Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  22:32

« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!

thomasino - Rožnov a zpět - cca 600 Kč za benál ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.10  22:31

Odkud máš takovou info? Na obou víčkách nádrže je "min. 95"...
    Mám "KN"...
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 30.03.10  22:26

berustina - V pondělí můžeš vyrazit na FÚ Brno II tak leda s pomlázkou. ;-) Jen mám obavu, že jediný, na kom si budeš moct "vybít" vztek z vysokých daní bude vrátný. >:-[] >:D

Thomasino - V sobotu někam vyrazím a možná i směr Rožnov. ;-) Zajímavých úseků se pár najde, s tím povrchem je to občas trošku horší, ale najde se i tak. Zimní posyp v normě, jen zrovna na silnici z Valašské Bystřice až k odbočce na Rajnochovice mi přišlo, že je ho celkem dost. Ze všeho nejradši bych se jel projet na dva úseky co jsou u Oder, ale to je z Rožnova ještě další kus cesty... Tak to vidím, že nádrž bude suchá už v sobotu večer. Jednoduše bydlíme na špatném místě. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  22:26

Ale u vás je tuším ten výkon udávaný s N98 a je taky doporučen. U novějšího G6 GTI je udáván s N95 a s N98 se jen zvýší ;-) :-) Ale ty rozdíly stejně moc velké nebudou..
    Ikdyž třeba u Maxe a jeho atmosférické osmnáctistovky to poznat trochu bylo, hlavně to šlo lépe do otáček..
    WL a BERU - dali jste taky jiný vzduchový filtr? Přemýšlím o něm..
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.03.10  22:24

WL - souhlas. viz. č. 1913.
    Thomasino - já z přeplatků u jednich zaplatil nedoplatky u druhých. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.10  22:18

Do nákladů si můžu dát kde co, ale první musím vydělat tolik, aby bylo z čeho odečítat! A nákladů mám tolik, že nějaký benzín navíc mě vůbec nevytrhne... ;-\ :'-( ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  22:16

BERU - já byl na FU včera a už se těším, až mi vrátí ty přeplatky na dani! >:D Pak bude zase na benzín. asi tak na 3 měsíce a ještě z toho zaplatím tu pokutu 2500 :-! :-!

Pilote - doufám, že sis to auto už konečně taky pojistil ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.10  22:14

Thomasino
    I naše motory můžou normálně oficiálně jezdit na 95ku (viz "víčko" nádrže), 98 je pouze doporučena... Když jsem přebíral auto přímo z "fabriky", byla v nádrži 95ka..., ale ta tam byla tehdy poprvé a naposledy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 30.03.10  22:13

WL ma a Ty taky,ja sice taky,ale Simonka je neco jineho >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  22:13

Pilote - a jak jste dopadli? Jaké silničky jsou tam se slušným povrchem a zajímavé na řízení? Nechceš jet v sobotu s námi a dělat CO-PILOTA i nám?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.03.10  22:13

Co-pilot - v pondělí tě očekávám na FÚ Brno II a tuhle větu jim tam vysvětlíš. >:D >:D >:D
    rexton - neignorujeme, WL - už spí, FRPE - je v jiné diskuzi, Thomasino - musí doma sekat dobrotu, Co.-pilot - dorazil před chvílí a já mám zprdele pamatováka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  22:12

A divíš se?? Když si tady uzurpuješ slečny rezervované pro mě a WL!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 30.03.10  22:11

vy me tady ale uplne ignorujete.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 30.03.10  22:09

Thomasino - Pokud tě zajímá aktuální stav cest v okolí Valmezu a Vsetína, tak ti můžu poměrně fundovaně poreferovat. Během Valašky jsem jel po všech úsecích, o kterých si psal odpoledne jako o možné trase do Rožnova. ;-)

berustina - vydělat musíš, ale zase nemusíš platit daně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 30.03.10  22:09

Frpe: mne ten preliv nevadi hlavne ze se budeme mit radi... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.03.10  22:08

ale no tak. Tak škaredě jsem to zase nemyslel. Hold letos vynechej lov divé zvěře (nebudeš pobuřovat místní zastánce přírody) a zbude ti i na zimní obutí. ;-) Jen pro info, na náklady musíš taky vydělat. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 30.03.10  22:05

chlapi,shrnte mi to nekdo,co se daty za posledni 3 hodiny udalo,me se to nechce cist >:D
    vampi: exkurze skvela,videl jsem,jak vypada tramvaj "rozsekana" ve 20km/h >:D
    pro vsechny: pokud Petik dotahne nejake slecny,tak mam JAAAA vyhradni pravo na tu strasi,protoze ji znam nejlepe a potrebuju prohlubovat profesionalni vztahy pro pristi navstevy servisu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.03.10  22:04

Teda nevím jak ty Tome, ale já mám docela rozdíl mezi N95 a N100 aspoň co se spotřeby týče. Nemám sice vypočítáno jestli se nákup dražšího benzinu rentuje, ale rozhodně mne psychicky ta spotřeba tak neničí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 30.03.10  22:03

berustina - zima nebyla problém benzínu, ale obutí... Také nezapomínej, že jsem na podzim "lovil" zvěř. ;-\ Nemám problém přiznat, že si nemůžu jezdit úplně jak mě napadne... Těm z vás, kdo si ježdění navíc dávají do nákladů je vůbec hej... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  22:02

Mojito - nevím kolik to žere tobě, ale jezdím s průměrem 9.5 litru. Ale nemusím tam lít Natural 98 jako vy, u mého novějšího motoru stačí N95 ;-) Ale občas mu dopřeji i něco lepšího, to je pravda.. Hlavně na spotřebu jezdit neumím a když si trošku zařádím na okresce, tak mám průměr 10 :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…