Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 30.03.10 23:32
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Vampix: No jo, to se musí nechat udělat u někoho, kdo tomu rozumí ;-) Nevím čím si jezdil, ale třeba taková Felicie tohle dělala, když byla špatně seřízená. Já dělal autoškolu u Pollaka na Fabce, taky LPG :-) Diesel je pořád jen diesel, charakteristiku benzínu to prostě nemá... ať si říká kdo chce, co chce ;-) -
Vampix(Diesel Power) 30.03.10 23:28
jo LPG začíná vládnout světem... Soused si pořídil Mazdu CX-7... Doteď jsem nevěděl co je to za potvoru.
2.3 l obsah, turba nevím kolik, výkon 260 koní, spotřeba 14 průměr... Taky jde do LPG... Osobně ale raději dřív naftu než benzín na nebenzín. Tím nemám nic proti LPG, jezdil jsem v autoškole a při volnoběhu, něco bylo špatně seřízené, to střílelo jak pravé Rallye auto, to byly zážitky >:D -
Thomasino 30.03.10 23:26
Ten od KW se jen čistí a nemusí se měnit.. Teoreticky ;-)
Ale mám jen krátké zkušenosti s Maxem..
BERU - to už bude velkoobchodní sleva, když budeme chtít dva! :-) Já ho kupoval na slevový kupon 15% slevy ze SPEEDu. Těch 15% pro ELIT evidentně žádný problém není ;-)
Výměnu oleje mi rozmlouvali, prý je to zbytečné, že si auto řekne samo dle stylu jízdy atd. -
Honza Mička 30.03.10 23:25
tak mozna je to jenom mnou,protoze tedka jsem nechal uz i prezout a mam porad navozeny ten pocit "sportovna" s tema litakama >:D Jinak tatka mi rikal,ze se dostal az nekde na 4,7,ale to si radeji priplatim tu dvacku na 100,nez bych jezdil az takhle :-) -
Ronault. 30.03.10 23:22
rexton: No taťka měnil jednou filtr na Laguně a začlo mu to potom na LPG chcípat. Tak tam musel dát zpátky ten starý. Tak jezdil docela dlouho až mu někdo seřídil řídící jednotku na LPG na nový filtr a české palivo... přecejen kvalita je na holandském systému nastavená asi jinak než u nás. -
white label 30.03.10 23:14
Neříkám v 15ti, ale ve 30ti určitě, to je pro papír (zvlášť na našich cestách maximum. Dřív to byl běžný interval, na tom vůbec nic neušetříš, naopak, jen na zvýšené spotřebě projedeš mnohonásobně více! Co je levnější vzduch, nebo benzín. ;-)
Nebo si tam dej "bavlnu" a čisti "zadarmo" kdy chceš/potřebuješ...
:-) -
Honza Mička 30.03.10 23:10
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina)
Ricardo
WL - po víně!!
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Thomasino - asi
A další?? Mojito? Berustina, Co-Pilot, Matheas atd. :-)
kdyby někdo zapoměl :-D