Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.03.10  23:54

« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!

WL: Víš jak, já A8 neplánuju kupovat v budoucích 20 letech... a až ten projev bude u čtyřválcového TDI stejný jak u osmiválcového. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 30.03.10  23:53

mojito: Moc pěkné, nehledě na to že v republice bude jen 5 kousků. Tahle exkluzivita se mi teprve líbí :-) Tenhle HH bych si teda nechal líbit!

Se pak nediv, že nevíš, že to to auto umí, když na palubáku nenecháš žádnou práci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  23:52

berustina - aha!Dík za info,nevěděl jsem,proto jsem se ptal ;-) .Stejně na palubák nedám a budu měnit nej po 15-ti >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  23:51

vampix - já ano ;-) ..slušné :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  23:50

thomasino - tak to si nepamatuji,s moji sklerózou se to stalo v pravěku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.10  23:49

Ronault
    Běž se svést s novou A8 V8 4,2 TDI 258kW/800Nm! 1750-2750ot. a s A8 V8 4,2 FSI 273kW/445Nm - 3500 ot. za prakticky stejnou cenu.
    I když pominu o 3 litry menší spotřebu (větší dojezd) levnějšího paliva u TDI, tak nevidím žádný zásadní důvod pro benzín, naopak. Pokud typuješ, že je projev benzínu v tomto případě kultivovanější/komfortnější budeš vyveden z omylu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.03.10  23:49

Mojito - musím se zastat Thomasina, páč služební Laguna III si to nějak počítá a je to pokaždé různé.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  23:48

thomasino - ta čistící sada vydrží dost dlouho,je tam olej a čistidlo,tipl bych to na cca min.5 použití :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 30.03.10  23:47

už jste viděli tohle?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  23:46

thomasino - Výměnu oleje mi rozmlouvali, prý je to zbytečné, že si auto řekne samo dle stylu jízdy atd... - a jak si o to řekne?To zahlásí dřívejší interval na výměnu,pokud budu jezdit jak ďas?Toto jsem teda neslyšel a nezdá se mi to :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.03.10  23:46

Vampix: Nafta patří do kamen, tečka >:D Neřeknu auto střední a vyšší třídy sloužící na desítky tisíc km ročně. Ale když si soused koupil Octavii TDI ročník 96 s najetými 400 000 km a dal za ní o 15 000 Kč více než za 1,6 MPI s 150 000 km a o rok novější, tak to už je fakt nafta i v mozku. Nemluvě o tom, že ročně najezdí tak 10 000 km 8-s To jsem vážně nepochopil. No a pak jsou tady další extrémy. Třeba nafta pro malé auto velikosti P206, které jezdí jen po městě a nejede ročně 5000 km. A jsou takoví. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  23:45

Já si schválně kupoval benzín a ne naftu! >:D
    Ale pokud budu mít jen jediné auto na ježdění, bude to na benzín.. Žádný plyn, ani nafta.. To už jsem si užil.. Ty vyšší náklady na benzín raději nějak zkousnu :-)
    Mimochodem, Mojito, v sobotu jsem se ptal maníka v Porsche kolik prodali GTI a říkal že jen dvě GTD a GTI žádný. Ale jestli se pamatuji, ty jsi říkal, že jedno prodali hned v létě.. Možná jen neměl přehled..
    EDIT:
    Ale prý tam jeden pán o něj měl zájem a pak to koupil jinde :-) Tak jsem mu říkal, že to jsem byl asi já! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  23:44

berustina - filtr si čistím sám a stál cca 2 500 Kč?Kupoval jsem jen ten filtr ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 30.03.10  23:44

Thomasino - pokud myslíš, že máme větší šanci dostat slevu, když budeme brát oba, tak do toho rozhodně jdu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 30.03.10  23:41

Matně vzpomínám že ta Felície měla na začátku 3? samozřejmě statisíce. šaltpáka chodila jak klacek ve vodě....

hoší ale jeden hlavní omyl. Nafta to není žádné šetření, to je teprve pořádné svezení >:-[] A teď se do mně pusťte >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.03.10  23:39

Thomasino: Jak někdo s GTI by chtěl raději TDI do Golfu? 8-s Není co rozebírat, kdybys ho měl, tak neřešíš, jestli jet nebo nejet do Rožnova >:-[] Navíc stále zážehový a ne vznětový motor ;-) I když s TSI je problém. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.03.10  23:37

Vampix: To já potkal autoškolu s Favoritem nedávno, takže asi tak >:-[] Když si představíš, kolik tam bude a za jakých podmínek nalítáno/naskákáno, tak docela výkon. Jinak po Brně jezdí autoškola R19, taky už ne nejnovější auto. Jooo, to byly časy - autoškola :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  23:37

Hoši tak to prrr. U mě rozebírat výhody a nevýhody plynu nebudeme, jooo ;-) >:D Já nejsem jeho zastánce a taky říkám, že když už šetřit, tak raději naftu než benzín a plyn. Párkrát jsem s ním jel a něco jsem o něm taky četl..

BERU - já bych to viděl zase na ten ELIT a těch 15% z nich zkusíme zase vyrazit ;-) Zrovna se zeptám na nějaké brzdy na GTI, až na ně našetřím a budou potřeba :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.10  23:36

Protože ti to začalo (po tom oddušení) aspoň trochu jet a baví tě víc šlapat na plyn, když to teď konečně má i znatelný efekt...
    :*) ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 30.03.10  23:35

jsem dělal u znameho(autoškola Mrózková sídli v kulturáku v havířově), má Felici, se kterou dělala autoškolu sestra asi cirka 5 let zpátky >:D a to už tehdy nebyla nová >:D to byla kára ty bláho...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…