Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 31.03.10 00:10
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Slovo "sportovní" je dnes tak "zprofanovaně universální", že jsem na něj rezignoval už dávno, podobně jako na "zábavu za volantem".
"Sportovní" jsou dnes i růžové legíny proti celulitidě... ;-\ :no: >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 31.03.10 00:08
no pánové, připalte si klidně u té mé, klidně to tam i cele podpalte >:D Ale je pravda že u ronaulta se asi nic nestane když bude v nádrži prázdno :-D Ale po takové grilovačce v kufru by mohl nastat problém :-D -
Thomasino 31.03.10 00:06
Pokud by to bylo na dlouhé trasy, tak pak asi ano.. Ale zase kdybych nemusel nutně škudlit, raději bych volil benzín a naučil se po dálnici jezdit spořivěji. Což s GTI celkem jde. Jen se dálnicím většinou vyhýbám.. Na další trasy zedím služebníma šunkama typu Oktávka 1.6 případně dokonce Fabie 1.2 HTP, což už řadím do kategorie týrání lidi >:D -
Ronault. 31.03.10 00:05
WL: Přečti si celý můj příspěvek a pak reaguj. Myslím, že jsem tam přesně specifikoval v kterých případech mi rozhodně nafta smysl nedává. G6GTI bych na LPG taky nepředělával, ale ne proto, že by mě trápil nějaký princip, ten je stejně porušený jako u sousloví sportovní diesel, ale spíše proto, že s TSI je problém a popravdě to funguje jen ve směsi 50/50, takže to nedává smysl. -
white label 31.03.10 00:02
To je druhá (tvoje) věc. Ale nepiš zkratkovitě, že nafta patří jen do kamen, připomíná mi to Ádu, jen z opačného konce... ;-)
Kdybych měl mít jediné nové auto pod milion, a měl jezdit třeba několikrát týdně do Prahy, klidně bych si koupil G6GTD. GTI na plyn bych nepředělával určitě... :-) -
Thomasino 30.03.10 23:59
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina)
Ricardo
WL - po víně!!
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Thomasino - asi
A další?? Mojito? Berustina, Co-Pilot, Matheas atd. :-)
kdyby někdo zapoměl >:D

Stejně jako kdyby ve zprávách viděli že u toho přihlížel WL ;-)
Jdu spát, mějte se tu a nezlobte moc. Pak to info o srazu zase někdo zkopírujte. Předpokládám, že WL tu bude zase tak to tří, že? :-) Já musím zítra ráno na 8.30 na školení na DELL, takže musím vstávat o něco dříve než WL v devět :-(