Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Honza Mička 31.03.10 22:22
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
Je to takove male mestecko,kde je k videni,jak to vypadalo v roznove hodne roku zpatky.Domecky,chodnicky,ukazky remesel a podobne.Jinak pokud jsi byl u WL v baru,tak bys vyjel z namesti smerem na Frenstat (rextonov) a pojedes poraaaaaad rovne a bude to po leve strane.To uz poznas.Kousek dal po prave strane je parkoviste.Jinak pokud pojedes od Valasskeho Mezirici,jakoze urcite,tak se das na prvni svetelne do prava a pojedes na centrum a zase to lehce najdes -
Thomasino 31.03.10 21:54
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
Aha, hruškovice bude až 14:30 !! :-(
Jestli tam pojedeme, zatím to vypadá že ano, tak přijedeme stejně už dopoledne, dáme si ten dobrý ORION pohád z domácí šlehačky (doma jsem ho vychválil) a zajdeme se podívat do skanzenu ;-) Pak nás WL rozehřeje hruškovicí >:D >:D
edit: opraven i název na 14:30 hod -
Honza Mička 31.03.10 21:41
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14:30 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina)
Ricardo
WL - po víně!!
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Thomasino - asi
A další?? Mojito? Berustina, Co-Pilot, Matheas atd. :-)
kdyby někdo zapoměl >:D
davejte si pozor na zmenu casu srazu!!WL proste drive jak ve 14:20 z postele nevstane... >:D >:D -
Honza Mička 31.03.10 19:10
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina)
Ricardo
WL - po víně!!
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Thomasino - asi
A další?? Mojito? Berustina, Co-Pilot, Matheas atd. :-)
kdyby někdo zapoměl >:D -
white label 31.03.10 00:39
Ano, ale navíc další podstatný argument ve prospěch turbodieselů je to ,že u těžších a těžkých aut chybí srovnatelně velké benzínové atmosféře krouťák, zejména v nižších a nízkých otáčkách, což se neprojevuje pouze na spotřebě (a s ní spojeném dojezdu), ale třeba i na "komfortu"... -
Vampix(Diesel Power) 31.03.10 00:29
Jako systém CR je dostatečně vyspělý a pokud to auto je určené pro normální používání nebo dlouhé ježdění je to prostě jasná volba. Je zbytečné platit o několik litrů na sto navíc, jen kvůli tomu že stejně při 130 nepoznám rozdíl v těch autech...Ideálně v kombinaci s druhým zábavným benzínem :) -
white label 31.03.10 00:23
Svezl jsem se tenkrát ve stejném autě s V6 3,0 TDI CR a V6 3,2 FSI a měl jsem jasno, já předsudky vůči "dieselu" ani "benzínu" rozhodně netrpím... a na mé "garáži" je to taky docela jasně vidět...
;-)