Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 01.04.10 20:12
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
Frpe, máš smůlu. Pet-a sice doveze dvě roštěnky, ale ty jsou pro mě a WL ;-) >:D Ty simusíš někde domluvit nějaké jiné... Ale my tě známe, ty stejně nedorazíš (jako vždycky), takže jsme v klidu :-! :-!
Tak kdo dojede do Rožnova na sraz ještě?? -
FRPE 01.04.10 18:40
OK, díky, jednu rožněnku bez piva s blond vlasy, modrými okami a bez očí na punčoše, očekávám cca 4-5x velikost hrudníku, nahoře bez, dole hladce oholena, cca 2x roky nepřipuštěna a aby měla v oblibě plzeňské maso ... 8-s :-! >:D
Já sice slíbil že nebudu na Tomašína myslet a ani do něj rýpat, natož ho zlobit ale víš na co jsem koukal dnes celý den při cestě do Poděbrad, Dobříše a Plzně? Ano má prokletá navigace TOMTOM ... já už se z toho poTOMuju ... z toho poTOMka TOMašína ... 8-s >:-[] ;-) ;-) -
Honza Mička 01.04.10 13:49
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14:30 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina)
Ricardo
WL - po víně!!
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Thomasino - asi
Mojito - když bude hezky a ono hude hezky!!!
A další?? Berustina, Co-Pilot, Matheas atd. :-)
kdyby někdo zapoměl >:D
davejte si pozor na zmenu casu srazu!!WL proste drive jak ve 14:20 z postele nevstane... >:D >:D -
Co-pilot 01.04.10 00:19
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14 hod v ROŽNOVĚ!!!
Mojito, WL - Moje účast je také pravděpodobná...
Jen bych vzhledem k odpolednímu času potřeboval někde najít "azyl" na noc. Nepojedu zpátky do Brna, ale přes Jeseníky a Orlické hory do SV Čech, takže pokud bych vyjel po srazu, tak bych přijel Bůh ví kdy a hlavně bych si tu cestu (pečlivě naplánovanou přes několik pěkných úseků) zdaleka tak neužil.
Labele, klidně budu spát na barovém pultě (nebo pod ním). ;-) Uvítám ovšem i lepší tipy... -
white label 31.03.10 23:18
Thomasino
Bar je v sobotu otevřen pouze od 9.00 - do 13.00. Potom je větší týdenní úklid do 14:30, proto ta úprava času, ale přijet může každý kdy chce...
P.S. Ten pohár se jmenuje ORIO (bez "N" na konci)
edit - na té "horské" trase Vsetín-Rožnov (přes Dušnou a Valašskou Bystřici) můžou být místy ještě nějaké zbytky posypového "stěrku"... -
Thomasino 31.03.10 22:31
Jel jsem před měsícem kolem z Ostravy a asi přes Rextonov, zřejmě jsem to po pravé ruce měl cestou k WL ;-) Ale už se stmívalo.. Je tam v Rožnově ještě něco "zajímavého" k vidění kromě skanzenu a White Labela? :-)
Jinak přijedeme asi od jihu od Vsetína, dle rady WL, prý tam jsou lepší silničky na svezení ;-) :-)