Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
berustina 01.04.10 23:51
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
Pet-a - jak by ti řekl Mojito: venku prší a to by byla i odpověď. ;-) Ne dělám si trdel. Bohužel máme nějaké popojíždění po rodině v neděli a musel bych letět tam a hned zpátky. ;-) Navíc sme v očekávání a poslední dobou nebývám moc doma, tak bych to rád napravil, když je prodloužený víkend. Možná mi vyjde Brno 8.5. :-) -
white label 01.04.10 23:42
PeT-a
Mohl to být i benzín.
To blikání blinkry mohlo být (velmi pravděpodobně) jen jako upozornění, ať se mu nelepíš na zadek, protože bys to v kritickém okamžiku nemusel ubrzdit, já tak blikám na "lepiče" taky docela často... ;-) -
PeT-a (RSKa) 01.04.10 23:37
Poustíku, zrovna o tebe to sedí >:D >:D
Splašené jízdy na 207 serpentiny (youtube), jízda na šakranu 200+ E55 AMG (youtube)
berustina....asi ten 170, 211 by mi to natřel ;-), byla tma, viděl sem jenom značení FR a viděl, že má nějaké spojlery a kola.... -
PeT-a (RSKa) 01.04.10 23:25
>:D >:D >:D
Jinak dneska cesta domů.V městě předemě vjel nový LEON FR (to je diesel či co?? ), nalepím se za něho, on zrychlil, ne moc, asi ve 110 jsme projeli město + takovou dědinku, pořád sem za ním, přichází rovinka, on zablikal varovnýma světly (asi na znamení, že se se mnou loučí) a zrychlil, řadím za tři....čtyři.....sem pořád za ním, nemohl mi ujet, podívám se na tachometr 170 (tak sem ho jestě z hecu problikl), řadím za 5...zatáčka, zpomalujem na 130, gumy pískají....jedu tak za ním asi 5min....přejel sem u vlastní barák, ale co. Tak sem to pak otočil, zablikal na něho a jel domů :-) litle race....
Leon FR-R19 16S = 1:1 Díky :-) -
white label 01.04.10 23:03
Tak podle jména si určitě vybírat nebudu, pokud to zrovna nebude ta pěknější, můžeš být v klidu..., ale jinak bavit se se mnou nemusíš, já se s ní docela rád pobavím sám...apropo co říká na Simonku ta tvoje... :-O :*) >:D