Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 02.04.10 16:45
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
WL: No jo, ale někdo to auto musí opravit a jak budu v Rožnově, tak se mi samo neopraví 8-s No nic, trochu jsem si ždříml, jdu to (kladivem) opravit
Mimochodem z Rožnova jsem už jednou vlakem jel... a těch 60 km trvalo půl dne, ne děkuji 8-s Mimochodem jsem dnes našel tu tvou restauraci dokonce v navigaci Garmin :yes: -
Honza Mička 02.04.10 16:43
petiku petiku!dobra kase na mliku! >:D >:D ja jeste uvidim,jak bude zitra,pokud bude tak jak dneska a bude mokro,tak bych nejel do roznova myt a pockal bych Te nekde v Hodslavicich,ale pokud bude pekne,tak jak hlasi,tak bych asi jel do roznova uz v 11,at stihnu umyt a vysat ablablaaaa ablablablablaaaa >:D -
Ronault. 02.04.10 14:57
Tak pánové, je mi to líto, ale s největší pravděpodobností blížící se jistotě zítra nedojedu. Všechno se nám podařilo vyměnit (tlumiče, silentbloky i řízení), udělal jsem geometrii a při přidání plynu mi jdou zepředu velké vibrace, hlavně od 80 nahoru. Navíc při otáčení volantem mi drhne spojení hřídele volantu s převodovkou řízení o přepážku mezi motorem a kabinou. To sice možná opravím sám, ale ty vibrace ne... a můj osobní servisák šel na odpolední a zítra má ranní, takže to asi do 14:30 nestihnu dát dokupy. Šlo by to, kdyby do Rožnova to bylo pořád po rovince a dolů z kopce 8-s -
white label 02.04.10 12:00
Kdo nemá "nadupané" auto, může si ze srazu odvézt aspoň "nadupanou babu"... :-O :*) >:D
Holek tu je pěkných spousta, ale s tím kroužkováním to u nich není tak jednoduché jako u těch vašich... >:-[]

Tak se svez třeba s nějakým Polákem, co pojede taky na náš sraz...
>:D >:-[]