Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 02.04.10 22:22
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
Co-Pilote, ještě jsi mi stále neodpověděl, kudy se chystáš jet, aby jsi se cestou do Rožnova hezky svezl :-( :'-(
Ocením nějaké TIPy.. Asi pojedu na Kroměříž a pak na Zlín a hlavně ze Vsetína do Rožnova dle rady od WL. Ale ještě váhám, jestli nejet z Kroměříže přes Hulín, Holešov a Frystak do Slušovic a pak Vizovic, od tama pak na Vsetín.. Nerad bych přes Zlín a Otrokovice jel zbytečně dlouho přes město.. Neznáte to někdo jak to přes ten Holešov vypadá? Jestli je to lepší, nebo je to taky samá "obec" s padesátkou??
Kde teď vlastně končí ta nová dálnice na Kroměříž? To vede až do Hulína? Nebo dále? Já tam dlouho nejel.. -
Thomasino 02.04.10 22:00
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
Byly to neorigo, to je pravda. Jsou mnohopaprskové, ale vypadá to celkem dobře. Ikdyž ty disky jsou širší než mají asi být a o půl palce užší by to vypadalo podle mého názoru lépe..
Já ale neodsuzuji, když na autě nejsou origo disky.. Někdy jsou ty neorigo lepší (a lehčí, jako prý v tomto případě) než původní rádoby origo, které dělá leckdy taky jen nějaký průměrný výrobce disků (viz.moje Ronaly na GTI 6).. -
Thomasino 02.04.10 20:18
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14:30 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina jako pořadatele)
Ricardo
WL - po víně!!
Thomasino
Co-Pilot
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Mojito - když bude hezky a ono hude hezky!!!
Golf GTI 5 Edition 30 Black - asi
Tak kdo další?? Berustina asi ne, co Matheas atd. :-) -
Thomasino 02.04.10 19:50
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
WL - díky, snad to najdu ;-)
Ricardo - my pojedeme s přítulkyní už nějak dopoledne a chceme se podívat do skanzenu, kde jsme ještě nebyli. Takže my jedeme sólo..
Rexton - nevím jak to budeme stíhat časově, aspoň trochu ošplíchnout bych to potřeboval, dneska mi to nahodilo od kaluže nějaké ošklivé auto :-(
Dneska jsem u Olympie potkal černý G5 GTI E30, majitel je někde od Uherského Brodu (nebo Hradiště?), dali jsme krátce řeč a možná zítra dorazí také. Nemá to daleko.. Na MACZ občas chodí, nemá ale NICK, jen si počte ;-)

Já pojedu určitě přes Fryšták, a pak na Kašavu a Hošťálkovou s odbočkou do rajnochovického údolí, kudy teď vedla RZ při Valašce. Jen mám obavu, jak to bude po cestě vypadat se sněhem... Byl tam, i když bylo už několik dní 15 stupňů, takže jestli deska napadlo, tak to tam bude možná spíše o ústa, než o pěkném svezení... Takže trasu kdyžtak přizpůsobím dle podmínek.
Chci jet už ráno, takže spíše než kudy, řeším kam všude jet. Kdyby byl sraz kolem poledne, bylo by to lepší. Takhle bych mohl jet klidně Brno - Rožnov - Brno - Rožnov a sraz bych i tak v klidu stihnul. Možná nakonec skončím s vámi ve skanzenu. :-) I když už jsem tam byl.