Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 02.04.10  22:39

« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!

Thomasino - Ahoj, nezaznamenal jsem, že by ses mě ptal na cestu. Asi jsem to přehlédnul... Od Hulína jsem do Holešova nikdy nepřijel, vždycky od shora od Přerova. Dál do Fryštáku je to v pohodě.

Já pojedu určitě přes Fryšták, a pak na Kašavu a Hošťálkovou s odbočkou do rajnochovického údolí, kudy teď vedla RZ při Valašce. Jen mám obavu, jak to bude po cestě vypadat se sněhem... Byl tam, i když bylo už několik dní 15 stupňů, takže jestli deska napadlo, tak to tam bude možná spíše o ústa, než o pěkném svezení... Takže trasu kdyžtak přizpůsobím dle podmínek.

Chci jet už ráno, takže spíše než kudy, řeším kam všude jet. Kdyby byl sraz kolem poledne, bylo by to lepší. Takhle bych mohl jet klidně Brno - Rožnov - Brno - Rožnov a sraz bych i tak v klidu stihnul. Možná nakonec skončím s vámi ve skanzenu. :-) I když už jsem tam byl.
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 02.04.10  22:31

Mojito - ohnout rameno není trdel. Spíš bych čekal, že to dřív odnese disk. Přeci jen je to slitina hliníku a čekal bych, že ta dřív praskne, než se ohne. Uvidíš, že to bude prkotina. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 02.04.10  22:29

Thomasino - D1 tě vyvede na konec Kroměříže. Pak je to kousek po okrsce a pak je zase kousek rychlodráhy do Zlína. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.04.10  22:26

co-pilot - v 10.30 budu chytřejší ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.10  22:22

Co-Pilote, ještě jsi mi stále neodpověděl, kudy se chystáš jet, aby jsi se cestou do Rožnova hezky svezl :-( :'-(
    Ocením nějaké TIPy.. Asi pojedu na Kroměříž a pak na Zlín a hlavně ze Vsetína do Rožnova dle rady od WL. Ale ještě váhám, jestli nejet z Kroměříže přes Hulín, Holešov a Frystak do Slušovic a pak Vizovic, od tama pak na Vsetín.. Nerad bych přes Zlín a Otrokovice jel zbytečně dlouho přes město.. Neznáte to někdo jak to přes ten Holešov vypadá? Jestli je to lepší, nebo je to taky samá "obec" s padesátkou??

Kde teď vlastně končí ta nová dálnice na Kroměříž? To vede až do Hulína? Nebo dále? Já tam dlouho nejel..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.10  22:00

Byly to neorigo, to je pravda. Jsou mnohopaprskové, ale vypadá to celkem dobře. Ikdyž ty disky jsou širší než mají asi být a o půl palce užší by to vypadalo podle mého názoru lépe..
    Já ale neodsuzuji, když na autě nejsou origo disky.. Někdy jsou ty neorigo lepší (a lehčí, jako prý v tomto případě) než původní rádoby origo, které dělá leckdy taky jen nějaký průměrný výrobce disků (viz.moje Ronaly na GTI 6)..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.04.10  21:42

To má na tom ED30 asi nějaké 19" neorigo, značku kol náhodou nevíš?
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 02.04.10  21:34

Mojito - Nestraš... Kde bys ohnul rameno? To by musela být pořádná rána...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.04.10  21:31

co-pilot - záleží jak dopadnu zítra před obědem v pneuservisu.Něco mi ,,hází,,na přední nápravě,snad je to jen nevyvážený kolo a ne ohlý rameno ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 02.04.10  21:27

WL - Ahoj Labele, Masarykovo náměstí najdu, ještě bych rád věděl, co mám hledat za podnik, případně, kde je nejlepší se "zbavit" auta.

Mojito - Jedeš?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.10  20:55

Tak ji vem sebou a může s tou mojí na procházku po skanzenu! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 02.04.10  20:46

Ja kousek od Uh. Brodu mam to do Roznova tak hodku. No rekl jsem to pred zenou a moc se netvarila tak nevim. Je to tak 70 na 30. Uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.10  20:43

KaaOc - ty zítra nedorazíš?? Okud vlastně jsi? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 02.04.10  20:38

Ty jo tak to jsem tam jest nepotkal mozna to tam ma nekdo teprv chvili.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.10  20:31

Ano, 3dv., tmavé skla, 19" kola, manuál... Prý tam jezdí ještě jedno G5 R32, myslím že říkal v modré nebo tmavě modré...
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 02.04.10  20:28

Thomasino: neni to GTI E30 tridver cerne koplet zatonovane? Jestli jo tak je z Uh. Brodu potkavam ho tam dost casto.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.10  20:18

Tak opakování.
    Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14:30 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)

účastnící zájezdu:

Rexton666
    Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina jako pořadatele)
    Ricardo
    WL - po víně!!
    Thomasino
    Co-Pilot
    Vampix - maybe :-)
    Marty_pv - pokud bude auto hotové
    Mojito - když bude hezky a ono hude hezky!!!
    Golf GTI 5 Edition 30 Black - asi

Tak kdo další?? Berustina asi ne, co Matheas atd. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.10  19:50

WL - díky, snad to najdu ;-)
    Ricardo - my pojedeme s přítulkyní už nějak dopoledne a chceme se podívat do skanzenu, kde jsme ještě nebyli. Takže my jedeme sólo..
    Rexton - nevím jak to budeme stíhat časově, aspoň trochu ošplíchnout bych to potřeboval, dneska mi to nahodilo od kaluže nějaké ošklivé auto :-(

Dneska jsem u Olympie potkal černý G5 GTI E30, majitel je někde od Uherského Brodu (nebo Hradiště?), dali jsme krátce řeč a možná zítra dorazí také. Nemá to daleko.. Na MACZ občas chodí, nemá ale NICK, jen si počte ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 02.04.10  19:41

thom,pokud sesbou hodis,tak muzeme myt spolu.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 02.04.10  18:51

Bude nějaký koordinovaný odjezd z Brna, např. těsně po 13 hodin oněkud z benzinky?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…