Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Co-pilot 02.04.10 23:07
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
Thomasino - Nevím, jestli můžu říct, že je to skvělá cesta, ale dle mě je to ta nejlepší, kterou jet. Do Rajnochovic to není úplně po cestě... musel by ses pak kousek vracet.
berustina - Jestli můžu poprosit, tak tu SZ můžeš poslat i mě. Také mě to zajímá. ;-) -
Ronault. 02.04.10 23:02
berustina: Pak mi někdy na srazu musíš pošeptat kolik to stálo ;-) Taťka teď pořád básní, že si nechá udělat na Lagunu ta diodová světla denního svícení, což se mi hnusí. Ne tak, jak to máš ty ve světlech, ale třeba na nárazník 8-s Už jsem jej posílal do Renaultu, že to určitě půjde naprogramovat v řídící jednotce aby se světla zapínala automaticky, protože tohle už mají severské státy už léta a určitě s tím Renault počítal, když ji tam vyvážel -
Thomasino 02.04.10 22:53
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14:30 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina jako pořadatele)
Ricardo
WL - po víně!!
Thomasino
Co-Pilot
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Mojito - když bude hezky a ono hude hezky!!!
Golf GTI 5 Edition 30 Black - asi
Tak kdo další?? Berustina asi ne, co Matheas atd. :-)
-
Thomasino 02.04.10 22:50
My budeme vyjíždět "už" tak v 9 hodin z Brna.. Což je na mě teda ukrutně brzo. Ale chci stihnout u WL v baru úžasný pohár ORIO, pak opláchnout trochu auto, skanzen a ve 14.30 hod sraz ;-)
Takže pro mě je to taky taková blbá doba, ale nějak to přizpůsobím..
Kdyby tě na dálnici na Kroměříž ráno předjela nějaká červená šmouha, tak to budu asi já >:D >:D
A protože brzo ráno vstávám, jdu už raději spát, abych se trochu po náročném ttýdnu vyspal ;-) Dobrou.
Jo a už tady nebudu, takže kdyžtak jen přes mobil, pro ty co ho mají ;-)
Pak ten sraz na závěr zase zkopírujte než půjdete spát, třeba si to ráno někdo ještě přečte a dojede do Rožnova na poslední chvilku taky :-! -
Co-pilot 02.04.10 22:45
Mojito - Dle zkušeností postupuje destrukce nejčastěji po ose ráfek - spojovačka - rameno - nápravnice... A to v případě, že tím kolem opravdu něco trefíš (ne, že jen vymeteš díru). Divil bych se, kdyby se tobě při tvé opatrnosti něco podobného stalo, takže to určitě bude jen nějaká maličkost.