Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 02.04.10 23:28
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
berustina: V zelené metalíze, jako všechno >:-[] >:D
No já beru ten benzín s vyšším oktanovým číslem proto, že jezdím na LPG a benzín zapnu jen tak jednou za tisíc km, když špatně odhadnu dojezd k mé extrémně levné plničce a jeden známý, co mi seřizoval LPG, mi řekl, že to nějak lépe něco pročistí v karburátoru... takže těch 25 litrů, co za rok naberu, to mi těch pár Kč nezrujnuje. Já vlastně mám spotřebu 25 litrů na 25 000 km >:D
Thomasino: Mě to jezdí léle na LPG než na benzín. Musí se to umět seřídit, ty pověsti o poklesu výkonu jsou dány jen od těch, kdo si to nechá udělat někde v garáži u "odborníka" ;-) Třeba u Laguny člověk ani nepozná za jízdy, kde se to přepíná. -
Thomasino 02.04.10 23:26
Tak opakování.
Moravský sraz v sobotu 3.dubna ve 14:30 hodin v Rožnově pod Radhoštěm na náměstí, WHITE LABEL zajistí krojované slečny s panákem hruškovice pro uvítání :-)
účastnící zájezdu:
Rexton666
Pet-a (+dvě pěkný holky pro WL a Thomasina jako pořadatele)
Ricardo
WL - po víně!!
Thomasino
Co-Pilot
Vampix - maybe :-)
Marty_pv - pokud bude auto hotové
Mojito - když bude hezky a ono hude hezky!!!
Golf GTI 5 Edition 30 Black - asi
Tak kdo další?? Berustina asi ne, co Matheas atd. :-)
-
berustina 02.04.10 23:24
Rone - a v jaké barvě (metalíze) ten gril má. ;-)
Co-pilot - když bereš plnou 8x do týdne tak je to důležité i pro nás co rejpeme. ;-)
btw. Rone četl jsem někde článek, že na starší motory nemá lepší benzin vliv. Stálo tam něco o TSI motorech od VW a oktanovém čísle, ale víc si nevzpomenu. -
Co-pilot 02.04.10 23:21
Berustina - To jsou přesně ti, kteří rejpou do jiných, že nemají na benzín, a pak řeší, kde natankovat o desetník levněji. >:-[] >:D
Já mám "plnou" Carrery 100 už od úterka (dneska jsem tedy něco projezdil...). ;-) -
berustina 02.04.10 23:17
Ronault - to je Mojito tak drahej jako kuchař? To si asi najmu Pohlreicha. ;-)
Thomasino - Carrera 100 je správná volba. Pokud budeš brát plnou vezmi ji na té rychlodráze mezi Židenicema a Líšní, protože na olomoucké je OMV dražší. ;-) -
Thomasino 02.04.10 23:13
TAK OK. Jedu zítra trasu:
Kroměříž, Hulín, Holešov, Frystak, Kašava, Hošťálková, Ratiboř, Vsetín, Rožnov ;-) :-) Doufám, že se i místy hezky svezu.. Dám GTI napapkat ráno něco dobrého, asi tak Carrera 100 a užijeme si to.. Třeba to přežije i přítulkyně ;-)
Tak teď už fakt dobrou.. V kolik Pilote vyrážíš? V 6 ráno ;-)