Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 02.04.10 23:56
« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!
berustina: Kam bys chodil? Tak příjde celý svět za Tebou ;-) [odkaz] (ten klip neřeš, jde jen o hudbu :-) ) Už jsem jednou v létě šel kolem toho Mojitova grilu... Koukal jsem tam přes zeď. Všichni tam spokojeně opékali párky, Mojito to tam rozdával a vypadalo to tam strašně pohodově. Často během zkouškového mám chuť se zvednout a zajít se tam taky přihlásit >:D
Co-Pilot: Ty se směješ, ale až uvidíš jak jsem si teď krásně sám opravil stará hliníková kola, tak bych i ty Ronaly určitě zvládl. Mimochodem mám to tuším právě Ronaly :-! -
Vampix(Diesel Power) 02.04.10 23:53
jen tak mně napadlo čírou náhodou nebyla tady dneska řeč o tomhle golfu? [odkaz]
celkem odpovídá popisu
edit: kola neřešte, Mercedes je má z Polska takže raději ani nechci vědět kdo je vyrábí :-D -
Ronault. 02.04.10 23:43
berustina: U Mojita se parkuje dobře. Přijedeš do Černovic a hned u toho kruháče je taková brána se závorou a nápisem Psychiatrická léčebna. Tam řekneš, že jsi přijel na grilování srnčího za 80 000 Kč a oni ti auto i zaparkují a pěkně se o tebe postarají >:-[] >:D -
Ronault. 02.04.10 23:41
berustina: Já jsem závodník tělem i duší, takže racing. >:D Ale naposledy jsem jej bral, když byl ještě nějak za 31 Kč... prostě u mě to opravdu není tak často. Nejhorší bylo první tankování, jsem ani nevěděl, jak na to. Jsem prostě odjakživa bral jen LPG a tam je full servis >:D -
-
Ronault. 02.04.10 23:35
Rone: To je normální zelená, on prý chtěl metlu, ale pak si to rozmyslel, že by ta vrata musel voskovat a jezdit s nima na wapku >:-[] >:D
Těch 25 l není náhoda, to si vždycky na Shellce vemu nějaké to autíčko, když je ta akce >:D Ale Carreru jsem už taky měl

berustina: Mě? Já jim řeknu, že beru za 10,40 Kč, ale vy jste blázni, že jezdíte za 30 Kč/litr 8-s >:-[] >:D