Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.04.10  01:03

« Re: MORAVSKÝ SRAZ: SOBOTA 3.4.2010 ve 14.30 hod v ROŽNOVĚ!!!

Vampix: No já to říkám furt, že máte jezdit osobníma autama a nevyžívat se v náklaďácích >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 03.04.10  00:57

Já jen tak, já už tam taky jel, ale s otcem, respektive zpátky jsem řidil tu čerevnou "krávu" já a není to příjemné. Já spíš jestli tam bývají hlídky nebo tak, protože to má 2 metry a X6 má 2.195, naštěstí v dalším úseku dálnice na brno, jak jsou pruhy odděleny tím plotkem, nevím kde se to nachází, to posunuli z 2metrů na 2.2, minule tam ještě při těch 2metrech známý s X5 platil pokutu že nemá právo se v tomto pruhu zdržovat... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.04.10  00:54

Vampix: Nejezdím, je to dále než přes Frýdek, navíc bych se musel motat Ostravou v době špičky. Ale jel jsem tam a je to sice užší, ale předjždět by se tam dalo. Spíše se zeptej Mathease.
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 03.04.10  00:53

no tak záleží kde má trvale bydliště a kde se jak moc vyskytuje, mně ale ten vzhled uplně střelil do očí když jsem to uviděl v galerii u toho tuněného rocca
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.10  00:51

Podle vzhledu by to mohl být on, ale podle "U" na SPZ spíš asi těžko...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 03.04.10  00:50

No at to pak tvé GTI někam neVERVE a není z tebe příležitostní zahradkář ;-\ Opatrně s těma 100kama

Ronaulte: Jezdíš z Brna po nové dálnici do ostravy? Jak mají to zůžení na 2 metry v levém pruhu?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.10  00:43

Osobně dávám (v této cenové relaci) přednost (před Carrerou 100) Vervě 100... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.04.10  00:43

Vampix: No tak určitě to vibruje méně než HDI v 206 nebo vyhlášený vibrátor třívalcová legenda 1,4 TDI 8-s >:D
    Já dokonce nikoho nepředjížděl. >:D
    To by bylo fakt dlouhé vyprávění, ale zpětně bráno... zasmál jsem se. Nejsmutnější na tom je, že slečna nejen, že nepobrala moc inteligence a smyslu pro humor, ale ani krásy :-(
    Jo, tohle znám. Já buď taky polechtám brzdu ať blikne, nebo zapnu zadní mlhovky. To lepení se na zadek nemám rád. 8-s
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 03.04.10  00:35

ty voe tak to je historka do bravíčka >:D Jela jsem s šíleným řidičem Favoritu který jezdí na plyn, nemá airbagy a dovoluje si předjíždět >:D

Ono ale zrovna 20d v BMW u stojícího vozidla celkem hezky vibruje :-D, řadici páka nezůstane v klidu >:D Pro mně je nejdůležitější ukazatel palubáku dojezd >:D a to hlavně v rozmezí 100km-0km >:D

Ale sportovní Octavie mně rozsekla >:D Nedávno se jedna na mně lepila po cestě z havířova do bludovického kopce při konstantní rychlosti 60km/h, vystrkoval půl auta tak jsem cvakl na brzdu aby to bliklo, v C-klasse je to na světlo citlivé tak mně začal problikávat dálkovýma jak na pouti >:D Oni maji chudáci takové mindráky když s tak sportovními vozy musí jezdit předpisově ;-\ až mi jich je líto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.04.10  00:34

berustina: S kvalitou určitě nebude problém. I s jinými výrobky. U nás v ČR je problém takový ten syndrom nekvalitního polského výrobku. No samozřejmě je to dáno tím, že léta jezdila půlka republiky do Těšína do polska na trh si koupit to "nejkvalitnější" z Polské produkce. Pravdou je, že třeba polské kvalitní boty mi vydržely opravdu dlouho, sandály asi tak 3x více než ty, co jsem si koupil u nás. Vše ale musíš vybírat v obchodě a jako u nás, že to nejlevnější je taky známkou "kvality" ;-) Popravdě řečeno i v Polsku se najde mnoho luxusního zboží, tam se totiž více projeví sociální rozdíly než u nás. Tam jsou buď opravdu chudí nebo naopak opravdu bohatí
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.10  00:30

Vím o tom, VW nedávno "vyměnil" svého "dvorního" dodavatele "BBS" právě za "Ronal". Prakticky totožná origo 18" kola jsou na GTI5 ještě od BBS a na GTI6 už od Ronalu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.04.10  00:28

Vampix: Nevím, jestli se to vyplatí. Ale z nafty mám takový strach z syndromu vznětového motoru. Popíšu na příkladu. V pondělí jsem jel z obědu a vzal jsem kamarádku a její spolubydlící. To jsem ještě nevěděl, co ta spolubydlící je zač. Sotva jsme se rozjeli, tak první otázka, kterou se zeptala (chtěla se přidat svým "chytrým" názorem k diskuzi o autech, kterou jsme vedli s Ricardem vepředu) byla "Kolik ti to žere". Na to jsem odpověděl: "Mě to nic nežere. Vy máte doma dízla, co?"
    Pak nás předjela Octavie RS TDI. Reagovala na to, že to je super auto, sportovní Octavie. No já reagoval, že nevím, co je sportovního na kombíku v dieselu... Pak jsem dostal vyhubováno, že jezdím moc sebevědomě s mým autem, že to není vůbec bezpečně (nezastavil jsem, když jsme se opravdu zrcátko na zrcátko míjeli s nějakým dědou) auto. Oni totiž mají doma mají Peugeot 206 HDI a to má airbagy. 8-s
    No a tehdy jsem si uvědomil, že u některých lidí se díky zvýšeným vibracím od motoru vyvine onen syndrom vznětového motoru. Podstatné je, že čím je to horší dýzl s většími vibracemi a menším objemem v menším autě, tím je ten syndrom těžší 8-s >:D
    Takže 3 poznávací příznaky:
    1. První otázka ohledně auta je o spotřebě.
    2. Kombi v dízlu je supersport.
    3. Nejdůležitější ukazatel palubního PC je průměrná spotřeba.

Neber to nějak osobně, ty máš 320d, takže se ti ty příznaky díky kvalitnímu dízlu ve velkém autě neprojevují >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 03.04.10  00:28

obávám se aby všechny výrobky co jsi výše napsal nešly z jednoho pásu >:D
    Ne, ale při velmi výhodném kurzu 6kč za 1 PLN vycházela nafta i Na Shellce asi o 3kč levnější
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 03.04.10  00:24

Tak z Ostravy na Porubu je to celkem z ruky, ale díky za tip. ;-) No jestli v Polsku dělají PHM stejně jako kafe, jogurty, prací prášky a jiné, tak nevím.
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 03.04.10  00:19

já taknuji na shellce a nejlevnější mi vychází v ostravě na porubu z centra je tam vždycky tak o půl korunu levnější než v havířově nebo těšíně. Jinak už to není 4kč pod benzínem ale korunka se tam občas vleze do rozdílu, ale za 30.00 jsem ještě nebral, vždy byla pod >:D A to je hlavní >:D Psychika
    Jinak švagr co bydli v těšině tak jezdí na naftu do polska, nvm které čerpaci stanice, ale říkal že ta nafta jede dobře, celou zimu jela dobře a jezdí za nějakých 26 kč...a to už se vyplatí, snad >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 03.04.10  00:13

Vampix - v Brně stojí Carrera 100 kolem 34,20, takže kéž by 30.
    Ronault - já na to radši nekoukám, jinak bych dopadl stejně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.04.10  00:11

berustina: No prý se už začíná dokonce vyplácet jezdit pro benzín do Rakouska 8-s Kolik stojí ani nevím, když kouknu na ty ukazatele u benzínky, tak chytám hned mdloby.

Vampix: Tak nevím, kde bereš, ale co se podívám, tak je nafta stejně drahá jak benzín, ne-li dražší. Až bude zase levnější o 4 koruny než benzín, tak to bude znít zajímavě, zatím je těch 29,90 pořád na mašli 8-s
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 03.04.10  00:10

berustina: to kéž by vyznělo jak bys bral za 50/litr nebo rovnou letecké palivo >:D

to pořád říkám, zlatá nafta, pořád pod 30 :-D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 03.04.10  00:08

Rone - kež by byla cena 30kč/litr. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.04.10  00:07

ronault - tak to pak jóó ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…