Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 05.04.10 21:39
« cesta zo zrazu
Thomasino, ja som siel presne rovnakou trasou. a po pravde, bola to super skratka, prazdne cesty, akurat v jednej pravej zatacke som presne na apexe nasiel krasnu hlboku jamu, co mi to trochu pokazilo. ale v kazdom pripade viem, kam pojdem, ked sa budem chciet dobre odviezt. -
FRPE 05.04.10 21:12
« Re: SRAZ ROŽNOV
Tome - nepůjdu s cupry do stejně silného potažmo slabšího vozu, lehce ojetý Ford RS má dle mě 147KW a to je málo.
Navíc jsem nyní pocítil u naší "pracovní Altey" co je to Haldex na sněhu a už bych auto s předním náhonem nikdy nechtěl. Na Altu mám dva roky leasing ale nechce se mě tak dlouho čekat, nebo přijet na sraz s Altou, kde je reklama. ;-\
Ten Lexus je teda třída, škoda že není to video delší a podrobnější. :-| Pošlu ti za okamžik SZ. Něco tě chci napsat bez veřejnosti ... ;-) -
Thomasino 05.04.10 21:05
Dojel s ním Ricardo, má ho od AUTO.cz na týden na testování, takže se můžeme brzo těšit na zajímavé čtení ;-) Vidíš, FrPičku, o co jsi zase přišel...
A co ty, už máš vybrané nové auto?? Koukal jsem, kolik je nyní na prodej velmi krátce jetých Focusů RS!! Nebo i úplně nových :-) Co ty na to? Nejdeš do něj? Nebo nechceš moje GTI? Šel bych možná do Rocca R ;-) :-) -
PeT-a (RSKa) 05.04.10 13:16
mám pár videí z jízdy z lexusu....
Některé by asi nebylo dobré zveřejňovat (aby si na někoho nepočíhali klepeta >:D ) ale tady to je v pohodě. Byl sem z auta hodně unešen :-)
[odkaz]
Kdo nechce, ať se nedívá, v podstatě na něm není nic zajímavého >:D -
Co-pilot 05.04.10 01:07
Ahoj, tak jsem jako poslední ze srazu doma. ;-) Zaznamenal jsem tu "hlad" po fotkách, tak se pokusím zítra nějaké vložit. Ještě jsem je ale ani nestáhnul z foťáku, takže netuším, co jsem vlastně nafotil.
Thomasino, WL - Nebude vám vadit, když vás dám (alespoň dočasně) do galerie? :-)