Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 05.04.10  21:51

« Re: SRAZ ROŽNOV

Navíc pro FRPEho podstatná informace, že změřený má Focus RS jen 283k, zatímco Cupra R 279k. Dle EVO únor-březen 2010 :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.04.10  21:50

Mojito - souhlas, někde někdo před časem psal, že předohrab nad 200PS je na houby a já osobně mu musím dát za pravdu.

Jinak po zkušenosti když jsem vybíral před lety cupru bych RS nechtěl ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 05.04.10  21:49

« Re: cesta zo zrazu

No já jsem taky (ale na odbočce s Ronnypovi) procvičil to vzduchové odpružení >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.04.10  21:46

thomasino - Focus RS je umí skoro přenést,co jsem zatím četl tak zcela úplně ne :-|
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 05.04.10  21:39

« cesta zo zrazu

Thomasino, ja som siel presne rovnakou trasou. a po pravde, bola to super skratka, prazdne cesty, akurat v jednej pravej zatacke som presne na apexe nasiel krasnu hlboku jamu, co mi to trochu pokazilo. ale v kazdom pripade viem, kam pojdem, ked sa budem chciet dobre odviezt.
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 05.04.10  21:18

poslete me taky SZ,ja jsem tam byl taky >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.10  21:15

No rozdíl je v tom, že Focus RS těch 300 koníků umí na silnici přenést! ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.04.10  21:12

Tome - nepůjdu s cupry do stejně silného potažmo slabšího vozu, lehce ojetý Ford RS má dle mě 147KW a to je málo.

Navíc jsem nyní pocítil u naší "pracovní Altey" co je to Haldex na sněhu a už bych auto s předním náhonem nikdy nechtěl. Na Altu mám dva roky leasing ale nechce se mě tak dlouho čekat, nebo přijet na sraz s Altou, kde je reklama. ;-\

Ten Lexus je teda třída, škoda že není to video delší a podrobnější. :-| Pošlu ti za okamžik SZ. Něco tě chci napsat bez veřejnosti ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.04.10  21:08

pet-a - no asi to bude dobrá kára,zřejmě slušnej oddíl :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.10  21:08

Neboj, bude ještě jedna ;-) Ale zezadu fotím auto jen vyjímečně, zepředu vypadá lépe :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.04.10  21:06

thomasino - dobrá fotka,ale auto jsi měl nechat na silnici o kousek níž a fotit to shora před zatáčkou,tobby byla pecka fotka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.10  21:05

Dojel s ním Ricardo, má ho od AUTO.cz na týden na testování, takže se můžeme brzo těšit na zajímavé čtení ;-) Vidíš, FrPičku, o co jsi zase přišel...
    A co ty, už máš vybrané nové auto?? Koukal jsem, kolik je nyní na prodej velmi krátce jetých Focusů RS!! Nebo i úplně nových :-) Co ty na to? Nejdeš do něj? Nebo nechceš moje GTI? Šel bych možná do Rocca R ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.04.10  21:03

PETA - on do Rožnova dorazil i lexus? Jaký uživatel? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.10  20:59

Zdar Co-Pilote, tak jak sis užil silničky cestou zpátky? Kde jsi zase všude jezdil? Já si taky celkem užil, moc hezký výlet! ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 05.04.10  13:16

mám pár videí z jízdy z lexusu....

Některé by asi nebylo dobré zveřejňovat (aby si na někoho nepočíhali klepeta >:D ) ale tady to je v pohodě. Byl sem z auta hodně unešen :-)

[odkaz]

Kdo nechce, ať se nedívá, v podstatě na něm není nic zajímavého >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 05.04.10  01:22

Poslední ze srazu, poslední v posteli... to abych ráno alespoň jako první vstával. >:-[] :-) Dobrou noc...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.04.10  01:19

co-pilot - mám naspáno >:-[] ..ale jinak máš pravdu,polepším se ;-) Dobrou noc všem :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 05.04.10  01:18

Ahoj Mojito, jaktože ještě nespíš? :-O Kdybys neponocoval, nemusel bys to pak dospávat místo účasti na srazu. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.04.10  01:09

co-pilot - sem s nimi!
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 05.04.10  01:07

Ahoj, tak jsem jako poslední ze srazu doma. ;-) Zaznamenal jsem tu "hlad" po fotkách, tak se pokusím zítra nějaké vložit. Ještě jsem je ale ani nestáhnul z foťáku, takže netuším, co jsem vlastně nafotil.

Thomasino, WL - Nebude vám vadit, když vás dám (alespoň dočasně) do galerie? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…