Volkswagen Golf VI (Thomasino)
berustina 06.04.10 22:52
« Re: SRAZ ROŽNOV
Mojito - tak to mne těší, že jsme dostali 3 denní výjimku. Slibuji, že to napravím hned jak budu mít volnou chvilku. No a pokud odjíždíš v pátek na Slovač a pokud se nestihneš vrátit do soboty, tak po někom pošli trenýrky. Protože v sobotu dorazí FRPE a jsem domluveni, že si spodky vyměníme. ;-) -
Thomasino 06.04.10 22:42
« Re: SRAZ ROŽNOV
Je pravda, že v ostrých pomalých zatáčkách má čtyřkolka něco do sebe, ale jinak tahat sebou kvůli tomu o sto kilo více mě osobně nepřijde až tak "účelné" ;-) Protože asi v 80-90% ostatních zatáčkách ho nevyužiješ, pokud neprší.. Alespoň na suchu na okreskách.. Ale je to jen můj názor a přiznám, že na čtyřkolkách jsem odjezdil jen pár stovek kiláků.. Třeba ta Imprezza WRX-265 mě zaujala a až bude mít Subaru kvalitu a interiéry jako třeba VW, nebo aspoň Škoda, tak to bude zajímavá volba ;-)
Rexton - no ještě že jsi na té myčce poznal ty mě, jelikož já tebe neměl jak :-O -
m.z. 06.04.10 22:14
« Re: SRAZ ROŽNOV
V každé utažené zatáčce oceňuju 4x4 i v parném létě, žádný samosvor a elektronický teprve ne, nedokáže nahradit odpich obou náprav pod plným plynem.Měl jsem tu čest s nějakýma nadupanýma předokolkama a vždycky mě štvalo bezmocné protáčení kol na limitu, navíc samosvor znamená jen omezenou svornost.Já hlasuju pro 4x4 nad 220k, ale kdo nejezdí pořád ostře, může být spokojen i s předkem a jako bonus má lehčí auto a nižší spotřebu. -
Vampix(Diesel Power) 06.04.10 00:34
« Re: SRAZ ROŽNOV
Podle mně je v autě mimo kategorii SUV jednoznačně lepši řešení než 4x4 montáž samosvorum, pokud se nebavíme o podmínkách kde je to jednoduše potřeba. Jak už na přední či zadní poháněnou nápravu. V zimě se to umí chovat lépe než pouhé elektronické pomocníky a na asfaltu to jedné či druhé nápravě určitě pomůže :-)
Jak se jinak máte draci? Dneska mně zklamalo počasí tak to vyřešilo až kino a teď na večer mně chytla asi trošku můza a napsal jsem recenzi znova. Doufám, že mně to zase znova nechytí v dohledné době, protože bych měl začít myslet na školu >:D -
Thomasino 06.04.10 00:13
« Re: SRAZ ROŽNOV
No a kolikrát do roka to 4x4 potřebuješ a neobejdeš se bez něj?? ;-) Jinak zbylých 50 týdnů v roce taháš 100 kilo navíc a ještě ztrácíš trochu té zábavnosti pokud jde o Haldex :-O
Ale každý má samozřejmě svoje priority.. Jako druhé auto OK, na zimu nebo pro toho kdo bydlí na horách je to bezva, ale jako jediné auto bych to já na ježdění především do města nebral :-( Ještě nejsem tak starý (apoň duchem ne), abych se připravil o tu zábavnost a hravost lehkého auta ;-) >:D -
Co-pilot 06.04.10 00:11
« Re: SRAZ ROŽNOV
Ahoj Thomasino, napsat, kde všude jsem jezdil, by vydalo na menší cestopis. ;-) Najel jsem za sobotu a neděli celkem 800 km, projel devatero hor, přejel devatero řek, viděl devatero policejních hlídek. Dostat ještě někde půlku království a princeznu za ženu, byla by to přímo "pohádková" vyjížďka. :-) -
FRPE 05.04.10 23:26
« Re: SRAZ ROŽNOV
Mojito - bez protiskluzu bych byl v rozjezdech pod plnou parou jaksi vyřízen. ESP je dobrá věc ale ...4x4 je 4x4 no.
Berustina - děkuji.
WL - no to víš to je náš Tomík no, a tos ještě asi nečetl jak tě "drbal" pod tím svým kamarádem Bobem v nováčcích, počti si. 8-s ;-) -
white label 05.04.10 23:11
Frpe
Ten Thomasino to je ale správný "brněnský eskymák", co?
Nejdřív nám na "zlatém podnose" naservíruje svou přítelkyni a teď už ti nabízí dokonce i své zánovní auto... :-O :*) 8-s , ...tak teď už jen čekám. kdy přijde s nabídkou na zapůjčení/odkoupení rodinné "fajky" po pradědečkovi... ;-) >:D >:-[]