Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 07.04.10 21:22
« Re: Kompozičně a...
Chápu, každý jsme pro jinou značku, i když je to často iracionální. Já jsem zase poslední dobou nějak alergický na Fordy, ale za to může ten jejich kynutý design a hračkoidní interiéry. Každopádně jak píšu, mě zajímá hlavně ta M37, jakožto jedna z limuzín, kterou bych bral. Něco reprezentativního mě vždycky lákalo. -
-
Thomasino 07.04.10 21:18
Já jeho zaměření naprosto chápu, je to fakt GéTéčko na dlouhé přesuny.. Na naše okresky potřebuješ ne moc extra široké auto, lehce ovladatelné, ne moc těžké a hlavně předvídatelné chování těsně před limitem... Už jsem to psal Mojitovi, dneska bych do výběru zahrnul asi i nový Megane R.S ve verzi Cup, třeba bych časem rozdýchal i tu horší značku s kosočtvercem na kapotě, která se netěší všeobecné oblibě a nemá zdaleka takovou image (promiň Rone) -
Ronault. 07.04.10 21:13
Chápu, ty jsi spíše na lehčí váhy. Já osobně bych ale bral něco lehčího a ostřejšího, něco jako Clio RS, Megane R26R atp. a na takové běžné ježdění mě právě láká ta M37. :-) Pohodlí je pohodlí ;-) Ono i to malé G37 je primárně děláno pro americký trh a tam "moc zatáček nemají" -
Thomasino 07.04.10 21:11
M37 tam byla myslím taky, ale ta mě moc nebere.. To je už kategorie velkých a těžkých aut, nic pro mě :-( Nabízeli mi svezení taky v FX a EF, ale odmítl jsem, zajímalo mě jen "nejmenší" G37 kupé s motorem z nového Zetka.. Ale i to je moc těžkopádné auto a není to nic pro zábavu na okreskách :-(
Najde si to jistě plno zákazníků, je to zajímavé a neotřelé, motor bezva, pouze moje zaměření je odlišné..
P.S.: Přítelkyně je občas (no spíše často) velmi tolerantní k mým automobilovým úchylkám, za což ji patří velké díky ;-) Dokonce se ani nebojí na okreskách, když jedu velmi "svižně" :-)