Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  21:32

« Re: Kompozičně a...

A ještě mu chybí dvoje dveře >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.04.10  21:28

Navíc Mojito nemá vlasy. To jsme teda tým. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  21:25

Tak to už jsme 3 s tou sklerózou >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.04.10  21:22

Bavili jsem se spolu o tom STčku, pak o RSku a já říkal, že jsem viděl 3H ST v bílé. Takže si matně vybavuji, že jsi mi něco takového říkal. Tentokrát blbnu já. Sry. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.04.10  21:22

Chápu, každý jsme pro jinou značku, i když je to často iracionální. Já jsem zase poslední dobou nějak alergický na Fordy, ale za to může ten jejich kynutý design a hračkoidní interiéry. Každopádně jak píšu, mě zajímá hlavně ta M37, jakožto jedna z limuzín, kterou bych bral. Něco reprezentativního mě vždycky lákalo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  21:20

To jsme se nebavili spolu?? Mám kontalt na chlápka z Brna s jedním bílým 3-dvéřovým ST ;-) Asi jeden ze 4 bílých Focusů ST co po Brně a blízkém okolí jezdí.. To jsme mluvili teda asi s Mojitem.. Už si taky nic nepamatuji, asi mě Mojito nakazil :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  21:18

Já jeho zaměření naprosto chápu, je to fakt GéTéčko na dlouhé přesuny.. Na naše okresky potřebuješ ne moc extra široké auto, lehce ovladatelné, ne moc těžké a hlavně předvídatelné chování těsně před limitem... Už jsem to psal Mojitovi, dneska bych do výběru zahrnul asi i nový Megane R.S ve verzi Cup, třeba bych časem rozdýchal i tu horší značku s kosočtvercem na kapotě, která se netěší všeobecné oblibě a nemá zdaleka takovou image (promiň Rone)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.04.10  21:16

a máš někoho s STčkem?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 07.04.10  21:16

Ron - ona není znuděná, jak ji "znám" připravovala Thomasinovi
    zrcadlovku a ladila kompozice ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  21:14

ST si domluvím na focení někde na pěkném místě a v té bílé jak jsme se bavili.. Nebo to domluvím tak, že dorazíš ještě ty a Mojito, budou to pak 4 pěkné barvy a 4 fajn HotHatche do třičtvrtě mega :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.04.10  21:13

Chápu, ty jsi spíše na lehčí váhy. Já osobně bych ale bral něco lehčího a ostřejšího, něco jako Clio RS, Megane R26R atp. a na takové běžné ježdění mě právě láká ta M37. :-) Pohodlí je pohodlí ;-) Ono i to malé G37 je primárně děláno pro americký trh a tam "moc zatáček nemají"
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.04.10  21:11

STčko si neulovil, ale RSko jo. Prostě nádhera. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  21:11

M37 tam byla myslím taky, ale ta mě moc nebere.. To je už kategorie velkých a těžkých aut, nic pro mě :-( Nabízeli mi svezení taky v FX a EF, ale odmítl jsem, zajímalo mě jen "nejmenší" G37 kupé s motorem z nového Zetka.. Ale i to je moc těžkopádné auto a není to nic pro zábavu na okreskách :-(
    Najde si to jistě plno zákazníků, je to zajímavé a neotřelé, motor bezva, pouze moje zaměření je odlišné..

P.S.: Přítelkyně je občas (no spíše často) velmi tolerantní k mým automobilovým úchylkám, za což ji patří velké díky ;-) Dokonce se ani nebojí na okreskách, když jedu velmi "svižně" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.04.10  21:05

Mě spíše zaujalo: "Hodně jsem si to na Valašsku užíval" a na fotce ´v autě sedí znuděná přítelkyně >:-[] >:D >:D
    Jinak jaké bylo svezení s G37? Docela mě to zajímá, teda více mě zajímá M37, ale to tam ještě neměli, co?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  21:03

Co je to HDR?? Hodně Dobrá Ruka?? Tak pak ano... >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.04.10  20:56

« Kompozičně a...

..celkově zdařilá fotka :yes: Jen jedno tomu chybí......aha,HDR >:-[] .Ne je to povedený ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  13:32

« Re: SRAZ ROŽNOV

Tomu přece sám nevěříš >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.04.10  00:17

thomasino - snad ne,vidím to do půlnoci >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.04.10  23:29

Mojito - to budeš mít celou noc co dělat, že?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.04.10  23:25

berustina - přijedu v pátek odpoledne,musím nachystat rocco na Renocar,což bude docela peklo :'-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…