Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.04.10  21:25

« Re: v sobotu renocar

že bys nevyrazil, když bude nebezpečí deště? ;-) Kdybys byl Mojito, neřeknu ani popel, ale ty Tome? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.10  21:11

A proč tě překvapuje??
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.04.10  21:07

Ahoj Tome, ještě nevím. Budu malovat a nevím jak budu stíhat. Moc se mi nechce podporovat akce, které mají v názvu Renocar. ;-Spíš mne překvapuje tvoje reakce, že záleží na počasí. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.10  20:59

Ahoj Řezníku! ;-) Uvidím podle počasí, pokud bude hezky, tak se tam zajedu podívat. Jak tě najdu? Budeš parkovat kde? Pošleme si kdyžtak na sebe přes SZ mobily? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.10  20:50

« Re: Moravský sraz vol.II - Zlín

Kluci, nerad vám kazím radost, ale velký sraz plánujeme na sobotu 8.5. v Brně odpoledne (čekám návrhy na místo pro sraz - Campus? jiný nápad?), protože se tady sejde velká hromada nadšenců z MACZ, aby se podívali na nádherné sporťáky na srazu KSA na okruhu v Brně. Takže třeba kolem 17-té až 18-té hodiny by to v pohodě všichni zvládli..
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 09.04.10  00:19

Ok klidně květen by asi mohl být >:D škola mně teď taky dost zaměstná. Nálepky být nemusí, důležitější je catering >:D Doufám že se to bude rovnat alespoň tomu, když BMW v rdoce 2005 předvádělo nové trojky na letišti v ově >:D Ale jo to by asi šlo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 09.04.10  00:15

to jeste nevim,osefuju,zjistim,podam hlaseni.Tak rychle by to asi nebylo,budu mit ted taky fofry ve skole,tak bych to dal nekdy az na prvni tyden v kvetnu,to uz budou prognozy pocasi jiste privetivejsi >:D jinak by bylo fajn,pojmout to jako ofiko sraz macz,udelat nalepky a zajistit nejake jizdy a podobne,mam zkusenosti s propagaci koncertu a jinych hudebnich opicaren,takze bych se do toho vlozil... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 09.04.10  00:10

No jelikož z Brna sešlo, aspoň pro mně, hlavně kvůli předpovědi a taky finanční stránka >:D (Ať už dnešní první blok, tak další nepostradatelné vyšší výdaje) tak jsem pro, Zlín by nemusel byt špatný, dojezd by byl asi dobrá cestička. Ale měl bych "podmínku" Datum by pro mně muselo být po 15.4 >:D Jak by to bylo s "ranveji" kolik by to asi vyšlo?
  • 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 08.04.10  23:54

« Moravský sraz vol.II - Zlín

Panove a daami,psal jsem Liborovi a Tizymu a napadlo me,ze by bylo dobre v dohledne dobe usporadat dalsi moravsky sraz nekde na letisti v okoli Zlina a navazat tak na uspechy ze srazu minuleho.Co si o tom myslite?Tahle myslenka vznikla v me hlave asi pred 23 minutami,tak se vyjadrete a podavejte navrhy ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 08.04.10  22:55

« v sobotu renocar

. . .na masarykově okruhu. Uvidíme se tam konečně? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  23:17

« Re: GALLARDO LP570-4 Superleggera - Hmotnost je to oč tu běží!

Snížení hmotnosti o 70 kilo není špatné, nyní je suchá váha 1340 kg. Což na ten výkon a čtyřkolku není vůbec špatné.. Ale ještě mohou vyhodit klimu, koberečky, elektrické okna a rádio >:D >:D To je už o chlup lepší poměr výkon versus hmotnost než můj obdivovaný Lotus Exige Cup 260 (890kg), ale v zatáčkách na okruhu dostane Lambo díky mnohem větší váze od lehčího Exige asi na pr.del ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.04.10  23:15

« Re: Kompozičně a...

Máš přece tu neprůstřelnou vestu s kosočtvercem, co si měl na sobě, když jsme se v sobotu naháněli po valašských okreskách, ne...? :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.04.10  23:13

Ještě jsem to nečetl. Samozřejmě jsem dal přednost Seat Leon, Ibiza FR a Škoda Fabia RS. Každopádně ta zelená barva je k.u.r.e.v.s.k.y. pěkná. Navíc ta radlice vepředu by se líbila FRPEmu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.04.10  23:07

hodně špatně zvolený výraz. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 07.04.10  23:06

ano, to je dobře :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 07.04.10  23:02

WL - Jestli mi chceš něco sdělit, tak rychle, ještě dýchám... Pouze trojitý průstřel hrudníku. :-O :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.04.10  23:00

Co že: "Už jsem tě zase ... oddělal"? :-O 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.10  23:00

« GALLARDO LP570-4 Superleggera - Hmotnost je to oč tu běží!

Tak jsem si právě přečetl první půlku článku v novém EVO u LP570-4 a musím říct, že to auto vypadá úžasně. Moc se mi líbila pasáž od jednoho z hlavních konstruktérů"
    "Předpokládáme, že současná honba za maximálním výkonem brzy skončí. V blízké budoucnosti se pro zákazníky stane bezpochyby výkonnová hmotnost důležitějším hlediskem než prostý výkon motoru." :yes: :yes:
    Vypadá to, že už i chlapci v Itálii pochopili to, co tvrdil Colin Chapman v Lotusu již dávno, že není důležitý co nejvyšší výkon, ale co nejnižší váha auta!! ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 07.04.10  22:59

Už sem tě zase z hejt listu oddělal. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Co-pilot

Co-pilot 07.04.10  22:57

Berustina - Mít moje číslo, tak sis mě teď určitě vymazal z mobilu. >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…