Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 09.04.10 20:50
« Re: Moravský sraz vol.II - Zlín
Kluci, nerad vám kazím radost, ale velký sraz plánujeme na sobotu 8.5. v Brně odpoledne (čekám návrhy na místo pro sraz - Campus? jiný nápad?), protože se tady sejde velká hromada nadšenců z MACZ, aby se podívali na nádherné sporťáky na srazu KSA na okruhu v Brně. Takže třeba kolem 17-té až 18-té hodiny by to v pohodě všichni zvládli.. -
Vampix(Diesel Power) 09.04.10 00:19
« Re: Moravský sraz vol.II - Zlín
Ok klidně květen by asi mohl být >:D škola mně teď taky dost zaměstná. Nálepky být nemusí, důležitější je catering >:D Doufám že se to bude rovnat alespoň tomu, když BMW v rdoce 2005 předvádělo nové trojky na letišti v ově >:D Ale jo to by asi šlo :-) -
Honza Mička 09.04.10 00:15
« Re: Moravský sraz vol.II - Zlín
to jeste nevim,osefuju,zjistim,podam hlaseni.Tak rychle by to asi nebylo,budu mit ted taky fofry ve skole,tak bych to dal nekdy az na prvni tyden v kvetnu,to uz budou prognozy pocasi jiste privetivejsi >:D jinak by bylo fajn,pojmout to jako ofiko sraz macz,udelat nalepky a zajistit nejake jizdy a podobne,mam zkusenosti s propagaci koncertu a jinych hudebnich opicaren,takze bych se do toho vlozil... >:D >:D -
Vampix(Diesel Power) 09.04.10 00:10
« Re: Moravský sraz vol.II - Zlín
No jelikož z Brna sešlo, aspoň pro mně, hlavně kvůli předpovědi a taky finanční stránka >:D (Ať už dnešní první blok, tak další nepostradatelné vyšší výdaje) tak jsem pro, Zlín by nemusel byt špatný, dojezd by byl asi dobrá cestička. Ale měl bych "podmínku" Datum by pro mně muselo být po 15.4 >:D Jak by to bylo s "ranveji" kolik by to asi vyšlo? -
Honza Mička 08.04.10 23:54
« Moravský sraz vol.II - Zlín
Panove a daami,psal jsem Liborovi a Tizymu a napadlo me,ze by bylo dobre v dohledne dobe usporadat dalsi moravsky sraz nekde na letisti v okoli Zlina a navazat tak na uspechy ze srazu minuleho.Co si o tom myslite?Tahle myslenka vznikla v me hlave asi pred 23 minutami,tak se vyjadrete a podavejte navrhy ;-) -
Thomasino 07.04.10 23:17
« Re: GALLARDO LP570-4 Superleggera - Hmotnost je to oč tu běží!
Snížení hmotnosti o 70 kilo není špatné, nyní je suchá váha 1340 kg. Což na ten výkon a čtyřkolku není vůbec špatné.. Ale ještě mohou vyhodit klimu, koberečky, elektrické okna a rádio >:D >:D To je už o chlup lepší poměr výkon versus hmotnost než můj obdivovaný Lotus Exige Cup 260 (890kg), ale v zatáčkách na okruhu dostane Lambo díky mnohem větší váze od lehčího Exige asi na pr.del ;-)
Thomasino 07.04.10 23:00
« GALLARDO LP570-4 Superleggera - Hmotnost je to oč tu běží!
Tak jsem si právě přečetl první půlku článku v novém EVO u LP570-4 a musím říct, že to auto vypadá úžasně. Moc se mi líbila pasáž od jednoho z hlavních konstruktérů"
"Předpokládáme, že současná honba za maximálním výkonem brzy skončí. V blízké budoucnosti se pro zákazníky stane bezpochyby výkonnová hmotnost důležitějším hlediskem než prostý výkon motoru." :yes: :yes:
Vypadá to, že už i chlapci v Itálii pochopili to, co tvrdil Colin Chapman v Lotusu již dávno, že není důležitý co nejvyšší výkon, ale co nejnižší váha auta!! ;-) :-!