Volkswagen Golf VI (Thomasino)
berustina 09.04.10 22:52
« Re: v sobotu renocar
rexton - já ho nepomlouvám. Kdyby si četl pozorně, tak bys viděl, že jsem velmi vychválil sedačky. Interiér není taky špatný, ale pokud se mi zvenku nelíbí, tak nebudu tvrdit opak. Rozhodně se snažím nikdy auta nepomlouvat (krom Renaultu - ale ticho před Co-pilotem) a když hodnotím, tak za vůz vždy 10, ale zároveň vyjádřím i svůj názor. ;-) -
FRPE 09.04.10 22:49
« Re: v sobotu renocar
Jo je to úzkokolejka a dle výrobce jakmile fouká boční nárazový vítr nesmíš jet více jak 85km/h, při jemném vánku můžeš jet s HTP neomezeně ( do 165km/h ) než ti sepne omezovač, s jinými Fabiemi silnějších motorizací do max. 175km/h. Fabie Junior 40-44KW na dálnici nesmí a na okresky jen ve vymezených úsecích ( jízdy na stezce pro cyklisty, parkoviště, odstavné plochy atd. ) -
berustina 09.04.10 22:12
« Re: v sobotu renocar
Ve F1 jsem jel jenom jednou. Byla to 1.4 a velmi mile mne překvapil motor. Je fakt, že sedadla byla neslaná, nemastná a do Prahy to na ně asi bude daleko. V F2 jsem byl ze sedadel opravdu nadšený. Lezl jsem do to auta, že vevnitř bude vypadat stejně n..h..o ja venku, ale kdepak, jakmile jsem usedl, tak to byl téměř šok. ;-) -
berustina 09.04.10 22:00
« Re: v sobotu renocar
Mojito - vstávání není problém, stejně musím brzo. Počasí to bude problém. ;-) Každopádně zítřek je jasný krom malování nic víc nestihnu. ;-\
Thomasino - ja jel teďka ve F2 1.2 a sedadla byla dost dobrá. ;-)
FRPE - to byl Thomasino, teď se přiznal. :-| -
Thomasino 09.04.10 21:55
« Re: v sobotu renocar
Počasí nevypadá nic moc.. Takže ráno vstanu až se trochu vyspím a uvidím.. Dneska jsem byl v Praze, jel jsem zase po čase Fabií 1,2 HTP a jsem z toho úplně zničený a vydřený.. Ty hrozný sedadla!! Jak to může někdo do auta vůbec dát!! :-O :'-( Oktávka nebyla bohužel volná, tu si teď na pár týdnů zabavil ředitel, než mu přijde nové auto :-( Budu muset delší jízdy za zákazníky nějak omezit, na tohle fakt nějak nemám, bolí mě z toho neskutečně záda a jsem z toho utahaný mnohem více (jen necelé 2+2 hodiny tam a zpět na kraj Prahy), než z 5-ti hodin po okreskách do Rožnova a zpátky v GTI ;-\