Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Co-pilot 10.04.10 00:39
« Re: v sobotu renocar
Berustina - Já zapomněl, že tenkrát dávali v Mounfieldu zdarma cupru, když sis u nich koupil křovinořeRS. ;-)
FRPE - Naštvaný byl berustina poté, co zjistil, že má Thomasino lepší křovinořeRS a ještě k němu dostal GTI s pamětní plaketkou podepsanou osobně Bobem Kleplem. :-)
edit: Dobrou noc Berustinovi. ;-) -
FRPE 10.04.10 00:28
Beru - já když ve 2007 kupoval Cupru dali mě k tomu i Ibizu coupé, tobě né? >:D
Jpor dostal k AMG malýho Smarta, akorát Label koupil Polo a dostal na ježdění pro "rohlíky" golfa ... >:-[] ;-) Jo u VW je to jinak no.
A Thomasino koupil GTI a od Bédy Trávníčka si vytočil 15% slevu na křovinořez, že prý mu to doma pomůže, asi na "zahradě" říkal prodejce ... >:D >:D takže přítelkyně jezdí v GTI a thomasino na křovinořezu ... ;-\ -
Co-pilot 09.04.10 23:48
FRPE - Za cenu jednoho clia RS si můžeš pořídit i 3 slušně výkonná PC. To když dostaneš slevu... na ta PC. ;-)
Berustina - K Vel Satis to dávají gratis, protože ten má už sám o sobě tak nedozírnou sběratelskou hodnotu, že se v ní cena clia jako "pozornosti podniku" bez problémů ztratí. >:-[] -
Co-pilot 09.04.10 23:24
Ahoj FRPE!
Berustina - Takže jasně vidíš, jak univerzální a praktické vozidlo je taková Laguna Bre(a)k. ;-) Jinak si pomlouvej Renault dle libosti. Také se občas rád strefím do nějaké značky. Třeba jedné nejmenované, jenž je vytrvale ztrátová a v 21. století se úspěšně vrátila ke kořenům a vyrábí v licenci vysloužilá německá auta. >:-[] -
FRPE 09.04.10 23:10
Zdárek Co-pilote a Rexi!
Beru - no jasnačka, taková HTP Junior naší babky, ta má sedačky, nastříkal jsem jí bubny zadních brzd na červeno a na dálnici když nějaký MB předjíždí, uhýbají jí automaticky do pravého pruhu, řidič MB zpozoruje ve zpětném zrcátku recara, na nich babku, pak ofroudové juniorské oplastování a dorazí ho při předjíždění racing červené stříknutí brzd. Když se naše bába zařadí před MB - jeho řidič dostane infarkt při přečtení nápisu na fábce naší babi : Game over HTP >:-[] :yes:

PS : Jdu taky spát s Berustinou, musím být v postýlce dřív, on ten lumpík mě bere peřinu ... :-(