Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 10.04.10 21:07
« Re: v sobotu renocar
Frpe, jak to že jsi nedorazil na Renocar Tunning?? Ty takový nadšenec do tunningu :-!
Naštěstí těch podivně vytuněných aut tam moc nebylo, spíše jsem se koukal po pořádných sporťácích typu 911 GT3, 911 GT2, 911 Turbo, Gallardo, R8, 430 Scuderia, Jaguar XJ220 atd..
A k tomu mě svezl RARSCH na okruhu ve svém 320si a musím uznat, že v zatáčkách to sedí naprosto úžasně :yes: -
-
Honza Mička 10.04.10 01:13
FRPE:toz to nevim,kdykoliv jdu v roznove do nejakeho nocniku,tak o hadici neni vidu ani slechu,spis se o me jenom nekdo na baru otre s tim,ze to bylo penezenkou,ale je to divne,protoze obcas mu nejak hodne rychle roste "plat".. >:D >:D -
FRPE 10.04.10 01:08
Rex - hada? Spíše rožnovskou hadici né? >:D Byl jsem onehdy na zábavě v Rožnově v jednom nočním klubu ( no on je tam než ten jeden BB ) a servírky a vůbec všechny holky mluvili o nějakým klukovi kterýmu se říká "rožnovská hadice" nevíš o kom mluvili? :-O Prý se to pojí k nějaké ase.xuální příhodě z májky či co ... >:-[] -
white label 10.04.10 01:02
Hoši dejte bacha, aby vás white klepl neklepl "přes prsty" tak, že vám i kolo štěstí se samýma stovkama bude prd platné... :-O :*) 8-s >:-[]
Škoda, že si Thomasino nekoupil Audi TT, sex. orientaci na to má ideální a navíc by to měl i jako monog(r)am... Thomasino Trávníček... :-O >:D

chtěl bych si na volných jízdách taky zkusit jízdu po okruhu, ale nevím jestli bych tam s tou Octávkou spíš jen nestrašil :-(