Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 16.04.10 21:21
« Re: Zítra v TV první závod FIA GT !! Nissan GT-R, Ford GT, AM DBR9 s Engem...
Nepletu :-| Já to nikdy u žádného auta ze spodu neumýval a taky vydrželi :-) Ale stejně s tím pojedu během pár týdnů do servisu, tak to s nimi proberu nebo nechám udělat zrovna je. Musím nechat seřídit pravé přední dveře, zavírají se hůře. Pak nechat odpojit ostřikování předních světel a asi odtstranit zadní stěrač ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10 21:13
thomasino - snad abych ho ,,odsolil,, :*) Ještě jsem neslyšel,že by to mohlo autu vadit,spíš naopak,nepleteš si to náhodou s wapkováním motoru?
btw : TG jsem taky už viděl a bylo v ve FG ;-) -
Thomasino 16.04.10 20:19
Kterého? Právě přemýšlím, jestli se dívat na Pátou rychlost nebo TopGera :-( Zkusím stíhat oboje..
edit: Tak ten TopGear je starší, ten jsem nedávno viděl.. Jestli je v Páté rychlosti test šestkového GTI, co mám na něj odkaz pod recenzí, tak to je super! Dám nahrávat :-) -
Thomasino 16.04.10 19:15
Takže ho teď na pár týdnů zavřeš vzduchotěsně do garáže, než sopka přestane chrlit prach?? ;-) Kdy jsi to stihl?? Měl jsem v plánu zítra ráno zajet do Řeček, ale kvůli tomu prachu ze sopky na to kašlu, raději ho nechám zavřené v garáži :-! >:-[] -
Thomasino 16.04.10 15:18
Ještě nevím komu držet palce, rozhodně DBR9 s Engem, ale moc se mi líbí jak vypadá ten Ford GT! I proti ostatním sporťákům je neskutečně nízký a má nádherný zvuk i v TV ;-) :-!
Loni na živo na KSA byl jeho zvuk na cílové rovince taktéž fenomenální :yes: Budu koukat i odpoledne 17.20 na kvalifikaci..
Jinak odpoledne dělám z domu, takže auto před sopečným prachem schováno v garáži a dříve jak zítra odpoledne ho nemíním vytahovat >:D :-! -
Thomasino 16.04.10 10:35
« Mojito - zítra v TV první závod FIA GT !! Nissan GT-R, Ford GT, AM DBR9 s Engem...
Mojito, zítra je v TV na Sport5 první závod FIA GT, co jsme si o něm nedávno psali ;-) 1.kvalifikační závod je od 14 hodin do 15 hodin (před tím záznam kvalifikace, která se jede dneska), další závod (hlavní) pak 17.20 až 18.45 hod :-) Pojede i Tomáš ENGE s Astonem. Podrobnosti tady:
[odkaz]
V sobotu večer po osmé a v neděli ráno od 8,30 to opakují, pro ty co nestíhají přímí přenos.
Už se na to těším, na koukání to loni bylo zajímavější než F1 apod. Letos to navíc zkrátili a musí měnit gumy a jezdce..

posílám ten odkaz .
[odkaz]
přečti si komentář před 7 -mi měsíci,tak najdeš rozbor mých chyb >:D