Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10  21:33

« Re: Zítra v TV první závod FIA GT !! Nissan GT-R, Ford GT, AM DBR9 s Engem...

thomasino - no jo,ale tobě nevadí zespoda zasviněný auto,ale mě jo >:-[] Mytí podvozku s nima neprobírej,autu to neuškodí a vypadal bys jako blázen,kdybys jim řekl,že z toho máš obavy >:-[] ..stačí když jsem blázen já,že mi to vadí >:-[]

posílám ten odkaz .

[odkaz]

přečti si komentář před 7 -mi měsíci,tak najdeš rozbor mých chyb >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.04.10  21:21

Nepletu :-| Já to nikdy u žádného auta ze spodu neumýval a taky vydrželi :-) Ale stejně s tím pojedu během pár týdnů do servisu, tak to s nimi proberu nebo nechám udělat zrovna je. Musím nechat seřídit pravé přední dveře, zavírají se hůře. Pak nechat odpojit ostřikování předních světel a asi odtstranit zadní stěrač ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10  21:13

thomasino - snad abych ho ,,odsolil,, :*) Ještě jsem neslyšel,že by to mohlo autu vadit,spíš naopak,nepleteš si to náhodou s wapkováním motoru?

btw : TG jsem taky už viděl a bylo v ve FG ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.04.10  20:19

Kterého? Právě přemýšlím, jestli se dívat na Pátou rychlost nebo TopGera :-( Zkusím stíhat oboje..

edit: Tak ten TopGear je starší, ten jsem nedávno viděl.. Jestli je v Páté rychlosti test šestkového GTI, co mám na něj odkaz pod recenzí, tak to je super! Dám nahrávat :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10  20:08

thomasino - na Discovery bude dnes test GTI! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.04.10  19:34

Aby to bylo rychleji rezavé? >:D

edit: Nééé, vážně, je to k něčemu dobré?? Já na to slyším protichůdné názory..

Mojito - mluvil jsi o tomhle krasavci?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10  19:27

thomasino - odpoledne a nechal jsem si i ,,owapkovat,, komplet celý podvozek :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.04.10  19:15

Takže ho teď na pár týdnů zavřeš vzduchotěsně do garáže, než sopka přestane chrlit prach?? ;-) Kdy jsi to stihl?? Měl jsem v plánu zítra ráno zajet do Řeček, ale kvůli tomu prachu ze sopky na to kašlu, raději ho nechám zavřené v garáži :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10  19:07

thomasino - já už mám konečně auto jako nový a je opět nejčistější v Brně! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.04.10  15:18

Ještě nevím komu držet palce, rozhodně DBR9 s Engem, ale moc se mi líbí jak vypadá ten Ford GT! I proti ostatním sporťákům je neskutečně nízký a má nádherný zvuk i v TV ;-) :-!
    Loni na živo na KSA byl jeho zvuk na cílové rovince taktéž fenomenální :yes: Budu koukat i odpoledne 17.20 na kvalifikaci..

Jinak odpoledne dělám z domu, takže auto před sopečným prachem schováno v garáži a dříve jak zítra odpoledne ho nemíním vytahovat >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10  13:38

« Re: Mojito - zítra v TV první závod FIA GT !! Nissan GT-R, Ford GT, AM DBR9 s Engem...

thomasino - dík za info :yes: Budu držet palce Nissanu co to půjde! :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.04.10  10:35

« Mojito - zítra v TV první závod FIA GT !! Nissan GT-R, Ford GT, AM DBR9 s Engem...

Mojito, zítra je v TV na Sport5 první závod FIA GT, co jsme si o něm nedávno psali ;-) 1.kvalifikační závod je od 14 hodin do 15 hodin (před tím záznam kvalifikace, která se jede dneska), další závod (hlavní) pak 17.20 až 18.45 hod :-) Pojede i Tomáš ENGE s Astonem. Podrobnosti tady:
    [odkaz]

V sobotu večer po osmé a v neděli ráno od 8,30 to opakují, pro ty co nestíhají přímí přenos.
    Už se na to těším, na koukání to loni bylo zajímavější než F1 apod. Letos to navíc zkrátili a musí měnit gumy a jezdce..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.10  00:13

« Re: Fotky GTI

thomasino - podle mě...perfektní :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.04.10  00:07

Tak jsem nakonec nechal tu druhou verzi, co byla jako první pod Maxem, tedy středně nakloněná.. Ta hodně nakloněná mi přišla už moc ;-)
    Dobrou noc fšem :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.04.10  23:51

Takto je to o něco lepší podle tebe? Posunul jsem výřez trochu jinak...
    [odkaz]

Beru, co ty na to? ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.04.10  23:48

thomasino- když je fotka nakřivo,tak asi mírně doleva,ale ber to jako názor amatéra!Mě se ale i tak líbí!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.04.10  23:45

Kam by jsi ho posunul?? Za ten barák aby nebylo vidět?? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.04.10  23:36

thomasino - můj názor : naprosto výborný,jen bych GTI kousek posunul,ale fakt se mi líbí :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.04.10  23:26

tady je:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.04.10  23:25

thomasino - popravdě moc nakraji není ;-) Pošli mi tu ,,hodně,,nakřivo ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…