Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 23.04.10 14:57
« Re: Velký sraz MOJE AUTO.CZ v SO 8.5. v Brně na okruhu na akci KSA
I kdyby ta soutěž o nějlepší zvuk byla v neděli, nevázal bych to na to ;-) Ale až to zjistíš, napiš, můžeme to tady v diskuzi probrat, jestli je lepší sobota nebo neděle. Podle většiny to můžeme přizpůsobit. Pro nás brňáky to problém není, spíše se budeme řídit podle většiny mimmobrněnských, ne? ;-) -
Thomasino 23.04.10 14:51
« Re: Velký sraz MOJE AUTO.CZ v SO 8.5. v Brně na okruhu na akci KSA
Ta bude v sobotu, neboj. Ale tak jako tak tam většina lidí jistě pojede v cobotu, navíc někteří mohou přespat ze soboty na neděli v Brně, pokud by chtěli zvládnout oba dva dny na KSA.
A když chceme jít pak večer někam do hospůdky, tak je lepší rozhodně sobota ;-) Navíc tu sobotu tady avizujeme už dlouho a že je to letos poprvé i v neděli si nemusí všichni všimnout :-) -
Thomasino 23.04.10 14:41
« Velký sraz MOJE AUTO.CZ v SO 8.5. v Brně na okruhu na akci KSA
Jak jsme již dříve avizovali, organizujeme velký sraz MOJE AUTO.CZ v sobotu 8.5.2010 v 17 hodin (čas srazu je ještě k diskuzi) na Masarykově okruhu v Brně u příležitosti velkého srazu sportovních aut KSA. Sejdeme se na parkovišti uvnitř okruhu v zadní části, viz odkaz níže. Později se můžeme přemístit do nějaké restaurace mimo okruh, pokud bude zájem.
mapa okruhu s místem srazu:
podrobnosti k akci na okruhu najdete zde:
Fotogalerii z akce v roce 2008 najdete např.zde:
Prosíme o předběžné info, kdo se zúčastní, ať máme rámcově přehled o počtu lidí. ;-)